פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים רגע... אתה עולה עכשיו לכיתה ז'?אם כן תחרבן בשקית חומה ותשאיר את זה בפתח בת ספר הישן שלך אם פתק ליד שאומר: כיתה ו' שנה 2003-2004 מחרבנים אלכם
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר אני ממש נגד סמים!!!!!!יש גלידרייה נחמדה, אבל כמה זמן אפשר להיות בגלדרייה, יש קניון יש בו בגדים אוכל וצעצועים, אין משהו שאפשר לבלות בו :'(רעיון נחמד עם השקית!!!ואצלנו אין חטיבות יש א-ח ט-י"ב
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים קח איזה כדור נגד אסטמה ותשתה עד שלא תדע מי אתה ותלך לישון.אם היה לי אלהוכול בבית אני מבטיח לך שזה מה שאני הייתי עושה...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר איזה שיט עוד מעט מתחיל עוד שנה של סבל!!!, מחר אני ועשה כל מה שלא חשבתי שאני יעשה(חייב לימצוא משהו לעשות!!!!!!!!!!!!!)והכדור נגד אסטמה לא כל כך עוזר (הפסקתי לקחת, כי אני כבר מיואש) ואני לא כל כך מיתלהב מאלכוהול,ןחשבתי אולי ללכת לקארטינג (לקחת את הרשיון ולעשות תחרות) ולבאולינג בשיבעת הכוכבים, אבל חברים שלי לא יכולים (רק אחד יכול) אז לא שווה ללכת רק שניים :-\
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר חחחחחח............ אני אשתדל להנות ככל האפשר!!!, אבל עדיין זה מעצבן לחזור לביהס
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים *להנותחוץ מה זה יש קארטיג בקניון "הגדול" בפתח תקווהשזה יותר קרובותגיד לחברים שלך שלא יהיהPUSSYIS
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחר על הבוקר פגישה כיתתית(כיתה י' , עליה לתיכון) , ואז הולכים לים עד 12:00(בכל זאת , יום אחרי זה יש בית ספר)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מחבר תודה על התיקון! (חח........)ןיותר נוח לי להגיע להרצליה, והחברים שלי מניאקים אני אדבר איתם מחר בבוקר,
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.