עבור לתוכן

מחפש מסך 19" CRT שטוח איכותי.

Featured Replies

פורסם

תקציב 1600 ממש גג..

אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה.

המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!

פורסם
וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה

כדאי ללמוד תחילה את הנושא טיפה...

דבר ראשון- אין מסכי CRT עם DVI - DVI זה חיבור דיגיטלי שיש למסכי LCD איכותיים ופלזמות.

מהירות התגובה בCRT הינה עד 5ms ...בכלל המסכים - לא רלוונטי כלל וכלל.

פורסם

אני יכול להגיד דברים טובים על המסך שלי

F900P... באמת שיכולתי לקנות LCD פשוט לא רציתי. אין LCD טובים באמת היום בפחות מ 3000 שח שיכולים להריץ משחקים ברמה של CRT איכותי.

אגב, ה F900B עולה 1600 שח בערך... ה P כמו שלי 1850 בערך...

ההבדלים הם REFRESH RATE גבוה יותר ואצלי יש גם HUB של 4USB... לא זוכר אם ב B יש גם את זה. אופציה מעולה אגב.

שמע, יכול להיות שיש מסכים יותר מומלצים, אני מרוצה משלי חוץ מהבעיות גאומטריה אבל לא אכפת לי מזה כבר... אני גם ככה לא מסתכל בצדדים של המסך הרי.

יניב

פורסם
אין LCD טובים באמת היום בפחות מ 3000 שח שיכולים להריץ משחקים ברמה של CRT איכותי.

לא מסכים לחלוטין - המחסך שלי - במחיר 2600~ בזמנו - כיום 2800~ מריץ משחקים עם צבעים הרבה יותר חיים וברמה הרבה יותר גבוהה מכל מסך CRT שנתקלתי בו.

פורסם

לא מסכים לחלוטין - המחסך שלי - במחיר 2600~ בזמנו - כיום 2800~ מריץ משחקים עם צבעים הרבה יותר חיים וברמה הרבה יותר גבוהה מכל מסך CRT שנתקלתי בו.

והוא 19"? אני לא חושב... אולי 17" איכותי. מסכי LCD 19" איכותיים עולים לפחות 4500 ש"ח ויכולים להגיע גם ל6000

פורסם

התכוונתי גם ל 17... צריך להשקיע יותר מ 3000 שח לקבל את אותה תוצאה במשחקים שדומה לצג CRT!

ובטח עם ה Hyundai Q17 שלך שעם כל הכבוד אליו הוא לפחות בן שנתיים, אם לא יותר! אולי לא אצלך בבית, אבל תאריך הייצור שלו לפחות לפני שנתיים ובתקופה הזאת אין מצב שהיית מביא מסך LCD שיכול להריץ FPS (או RF) כמו CRT.

שמע, אם זה היה רק לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם הייתי אומר לך סבבה... אם אתה גיימר אין מצב שההמלצה תהיה LCD וגם אם כן אז לא למסך שלך שהוא כבר די ישן.

יניב

פורסם

כדאי ללמוד תחילה את הנושא טיפה...

דבר ראשון- אין מסכי CRT עם DVI - DVI זה חיבור דיגיטלי שיש למסכי LCD איכותיים ופלזמות.

מהירות התגובה בCRT הינה עד 5ms ...בכלל המסכים - לא רלוונטי כלל וכלל.

ההבדל בן VGA לDVI הוא שהשדר שהכרטיס שולח למסך הוא אנאלוגי במקור, והVGA עושה CONVERT לשדר הדיגיטלי לשדר אנאלוגי, וזה מה שמוריד מאיכות התמונה.

התצוגה הדיגיטלית טובה במקצת.

אם תשים מתאם ותחבר את המסך שלך בעזרת המתאם ליציאת הDVI בכרטיס שלך המסך יקבל שדר דיגיטאלי שלא הפך לאנאלוגי ואיבד מאיכותו. :o

מה שרציתי להגיד, שמסכי CRT יכולים להשתמש בשדר DVI.

זה הכל.

פורסם
התכוונתי גם ל 17... צריך להשקיע יותר מ 3000 שח לקבל את אותה תוצאה במשחקים שדומה לצג CRT!

ובטח עם ה Hyundai Q17 שלך שעם כל הכבוד אליו הוא לפחות בן שנתיים, אם לא יותר! אולי לא אצלך בבית, אבל תאריך הייצור שלו לפחות לפני שנתיים ובתקופה הזאת אין מצב שהיית מביא מסך LCD שיכול להריץ FPS (או RF) כמו CRT.

תקרא קצת חומר לפני התגובה - ולפי מה החלטת את זה ? על סמך מה ?

המסך שלי הוא מפס היצור September 2003 .

זה לא שנתיים - והוא 12ms עם פאנל סמסונג - הכי איכותי שאפשר למצוא כיום בטווח מחיר שלו.

וכן

איכות התמונה טובה יותר מבכל מסך CRT שפגשתי והוא מריץ משחקי FPS הכי טוב שאפשר.

לך בכלל יש LCD או שהשתמשת במסך LCD מכובד ולא בנקיו ב2000 ש"ח ? כנראה שלא

פורסם

חחח כנראה שהסטנדרט שלך ממש נמוך...

תריץ משחק עם 150FPS ואני מנייאק אם המסך שלך לא מתפוצץ לך בפנים ;D

בקשר לאיכות תמונה סביר להניח שעם שלך כיף יותר לעבוד... וגם זה בספק כי הכל עניין של טעם אישי

המסכים הראשונים שיוצרו הם הרבה לפני ספטמבר 2003... מן הסתם לא היה יום אחד בעולם שייצרו מסכים וזהו. כנראה ששלך מהאחרונים אבל הם בדיוק אותו דבר כמו הישנים שלהם.

יניב

פורסם

סליחה אבל אתה אהבל.

המסכים הראשונים שיוצרו הם הרבה לפני ספטמבר 2003... מן הסתם לא היה יום אחד בעולם שייצרו מסכים וזהו. כנראה ששלך מהאחרונים אבל הם בדיוק אותו דבר כמו הישנים שלהם.

מה קשור? המסכים הישנים היו עם פאנל Hydis 20ms ואז עברו לפאנל זול יותר של סמסונג 20ms וכרגע עם פאנל סמסונג איכותי ביותר של 12ms ...מה אתה מדבר בלי לבסס את דבריך .

אני משחק משחקי FPS כמו שבחיים לא שיחקת על 300-400fps + והכל חלק ביותר בלי שום קפיצה או משהו. אתה כנראה בחיים לא ראית מסך LCD איכותי לפי התגובות שלך ומתבסס על דיעות שבנית בראשך הקטון.

תקרא - תלמד ותבין - ואז תדבר.

ודרך אגב - אתם או כולכם מוזמנים לבוא אליי להיווכח

פרטים בפרטי כמובן  :xyxthumbs:

P.S -

ההבדל בן VGA לDVI הוא שהשדר שהכרטיס שולח למסך הוא אנאלוגי במקור, והVGA עושה CONVERT לשדר הדיגיטלי לשדר אנאלוגי, וזה מה שמוריד מאיכות התמונה.

התצוגה הדיגיטלית טובה במקצת.

אם תשים מתאם ותחבר את המסך שלך בעזרת המתאם ליציאת הDVI בכרטיס שלך המסך יקבל שדר דיגיטאלי שלא הפך לאנאלוגי ואיבד מאיכותו.

מה שרציתי להגיד, שמסכי CRT יכולים להשתמש בשדר DVI.

זה הכל

התכוונתי לחיבור Pure DVI עם מסך CRT לא קיים כי אין צורך בכך משום שאין לכך שום יתרון - ;)

פורסם

טוב, בזמן שכולם מתווכחים על הטכנולוגיה אני אענה לשאלת הת'ראד:

ללא ספק.

SAMSUNG 959NF

יש לי אותו כבר חצי שנה. איזה מסך נפלא.

הוא עולה בערך 1800 ש"ח, קצת חורג מהתקציב אבל שווה כל שקל.

הוא שטוח לחלוטין, עובד בטכנולוגית דיאמונדטרון (דומה לטריניטרון של סוני, מה שאומר שני קוים מפורסמים לרוחב המסך שכולם מדברים עליהם ואף פעם לא רואים אותם). איכות תמונה מעולה.

מאוד מדויק או שואף למדוייק. מבחינת גיאומטריה וכיוון כמעט מושלם. רוחב פס וידאו גדול מאוד -300 .

מאוד גדול ופולט חום, אבל חפיף!

אה שכחתי רזולוציה: החלק הכי טוב:

1920X1440 מקסימילית.

1280X1024 ב- 100 HRZ!!!

פורסם

:biggthumpup:

או !

התגובה הכי עניינית לת'רד הזה !

פורסם

ממש קשה להשוות LCD ל CRT

אבל רוב ה CRT טובים יותר למשחקים וסרטים :lol:

פורסם

לפי מה אתה קובע ? נסיון אישי ? דיעות ? או מה ששמעת ?

פורסם

דעה של כולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים