עבור לתוכן

בעיית אתחולים פתאומיים ב Windows 2000

Featured Replies

פורסם

היי,

כפי שרובכם וודאי יודעים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע :)

יחד עם זאת, לאחר התקנת הווינדוס בפעם השנייה צצה בעיה (הפעם הראשונה הותקנה על כונן די איטי ולכן בפעם השנייה התקנתי אותו על הכונן החדש).

ביטלתי בעצתכם את אפשרות האתחול האוטומטי, אך שכחתי להעתיק בדיוק את הכתוב במסך הכחול...מתוך עצבים כמובן :)

היה מצוין שם משהו על KERNEL ו MEMORY DUMP.

יש סיכוי שהתאחולים קשורים לתוכנמת האנטי וירוס TREND MICRO INTERNET SECURITY

או אולי לאימיול 0.43b

או אולי לאף אחת משתיהן וסתם שכחתי לציין פרטים חשובים...

תודה מראש,

שחר

פורסם

למה שלא תתקין וינדוס XP ?

פורסם

אני גם מציע שתחזור לXP

תראה גם אני התקנתי 2000 בהתחלה כי נורא הייתי מרוצה ממנו בעבר אבל במחשב החדש

הוא עשה לי די הרבה בעיות מעצבנות עד שהגעתי למסקנה שצריך להתקדם לXP

ואת האמת די מרוצה ממנו

פורסם
  • מחבר

מנסיון, לא על המחשב שלי:

XP לצערי כנראה תומך בחומרה יותר חדשה

אבל מבחינת יציבות אין בכלל תחרות...ה XP יותר יציב מכל מערכות ההפעלה שיוצרוו עד היום לשוק הביתי

אבל ה 2000 הוא באמת סופר יציב...הוא מבוסס על NT ואני מרוצה מהתפקוד הכללי שלו לאללה

לדעתי הבעיה היא בגלל חוסר תמיכה באיזשהי חומרה, שזו בעיה שיש לו, ואני מקווה שישחררו גירסת מערכת הפעלה לשוק הביתי שמבוססת שוב על מערכת הפעלה לסרברים. זה לגבי המעבר ל XP, ועליו אפשר לפתוח דיון נפקד

אבל די לחוץ לי לדעת את התשובה כי המחשה היה מושבת עכשיחו לשבוע כמעט כי אני לא מוצא פתרון לבעהי. חשבתי להתקין מחדש את המחשב (בפעם השלישית) ואולי לנסות להתקין תץמיכה ב SATA. לא בטוח אם היא מבונית, אבל המערכת מתוקנת על דיסק SATA, אז כנראה שכן, מה דעתכם?

לגבי פירוט הבעיה:

היא כנראה בתוכנה...כשאני מפעיל את הווינדוס במצב בטוח הוא גם נתקע

וכשאני מוריד תץתוכניות ממש בהתחלה...אלו שעולות בסארטאפ, כמו אנטיוירוס, הוא די בסדר ורק טריגרים לא ברורים, כמו מחיקת ההיסטוריה של אימיול או משהו, גורמים לאתחול פתאומי.

חוץ מזה שנראה לי שיש סיכוי שהאנטיוריס הוא גורם בעייתי: TREND MICRO PC CILLIN 2004

חשוב לאללה:

יכול להיות בכל הבעיה היא בגלל שאני עובד על דיסק SATA שלא הגדרתי אותו ככזה בהתקנה של ווינדוס?

לא הקתנית שום דבר מיוחד בשבילו, וכמו שכבר כתבתי בפורום אחר פה, הוא מוגדר אצלי בביוס כ ATA 133

פורסם

התקנת service pack 4 ???

בדוק תreadme של pc cillin ראה אם הוא תומך רשמית ב2000

המעבד באוברקלוק ???

סרוק וירוסים דרך פה:

http://housecall.trendmicro.com/housecall/

פורסם

אני אוהב יותר את 2000 בגלל שהוא הרבה יותר טוב ל- AMD K-X

פורסם
  • מחבר

התקנתי כי הלוח אם דורש התקנה שלו בשביל הדרייברים....מה שגרם לי בעיקר לחייך לאור העובדה שלוח יצא לאחר SP4.

לא, המעבד לא באוברקלוק והמפ' שלו ממש בסדר. סובבות סביב ה- 40 מעלות. הוא כמעט ולא נמצא במאמץ...אז קשה לי להגיד מה יהיו הטמפ' שלו. מעבר לזה שאני מוסיף שני מאווררים...ככה שהיא בטח תרד.

לגבי התמיכה בווינדוס 2000: הוא תומך. אבל הוא דורש HT של אינטל, או משהו מקביל (וכולנו יודעים שאין...) ולכן אולי פה הבעיה.

נורא מוזר שתוכנה נמצאת בקשרי ידידות כ"כ טובים עם אינטל.

יותר מוחזר זה שחברה שמוכרת מוצרים שמיועדים ל AMD תצרף להם תוכנות שמיועדות לאינטל

אין עדכונים באתר...מה עכשיו?

פורסם

גם XP מבוססת על NT, ולדעתי היא יציבה לא פחות מ-2000. ואיזה מערכת הפעלה מבוססת על סרבר? לא הבנתי אותך...

אבל אם נחזור לשאלה, למה שלא תבדוק באמת מה כתוב ב-Blue Screen ותגיד לנו/ תחפש ב-Technet? עד אז אנחנו יכולים לעזור לך בערך כמו רופא שבא אליו מישהו ואומר לו "כואב לי איפשהו". והוא אפילו אומר את זה בסינית. במהופך. בלחש. ויש ברקע רעש של בולדוזר שעובד. (הבנת את הרעיון...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים