עבור לתוכן

התקבלתי ללימודים פרה-וטרינריים!!

Featured Replies

פורסם

איך זה יכול להיות , בשביל להיות וטרינר צריך איזה 6 שנים של קדם אוניברסיטה אמרו לי..

כן ככה זה גם אצל הכלבה השמנה שלי מאז שעקרנו אותה נראה כאילו חצי חיים לקחו לה היא לא זזה השמנה היא אשכרה מתבאסת שאנחנו מוציאים אותה החוצה

פורסם
  • מחבר

קודם כל אמרתי קדם וטרינרי, לומדים להיות טכנאי וטרינר, לא וטרינר ממש. זה אומר לדעת לטפל בחיות, טיפול ראשוני בעיקר, ועזרה לוטרינר בזמן ניתוח. אין לי חשק להיות וטרינר ממש כי 90% מהעבודה שלהם זה לעקר ולסרסר חיות, פחות הצלת חיים.

הטכנאי לאומת זאת מטפל בחיה במשך כל הטיפול וההחלמה. חוצמזה, אני רוצה להמשיך משם לטראפיה בעזרת בעלי חיים, אתם יודעים, לקחת ילדים נכים לשחות עם דולפינים או לרכב על סוסי פוני, להביא ארנבונים לבתי אבות שסבתות ילטפו... ככה.

חוצמזה, אפשר היום ללמוד וטרינריה בחו"ל ב-3 שנים בלי הסיפור שעושים פה, כי נראה לי ללמוד 10 שנים רק כדי לחתוך ביצים של כלבים זה קצת מוגזם. חוצמזה, תעודות וטרינריה מחו"ל הן יותר נחשבות מאשר הישראליות. מלבד לכך, אולי שמעתם לפני חצי שנה בחורה ישראלית, סיגל משהו, לא זוכרת, יצאה להחזיר לטבע 8 קופים בוונצואלה, עכשיו היא שם באמצע הג'ונגלים עם 8 אינדיאנים ו-2 סירות קאנו, היא עומדת בראש הפרוייקט והיא עשתה את אותו הקורס שאני עשיתי. אין לי שאיפות ככככל כך גדולות אבל אשמח לנסוע לחו"ל לרכוש נסיון ולחזור לארץ עם המלצות ותעודות, קשה פה למצוא תעסוקה בלי נסיון.

פורסם

אז שיהיה לך בהצלחה רבה ואם יום אחד תנהלי פרוייקטים ותהיי מפורסמת, תזרקי איזה מילה טובה עליי

פורסם
  • מחבר

כן, ואולי ארפה אותך, חחח, סתם סתם... אבל אם אתם גרים קרוב וצריכים טיפול ראשוני/בדיקה למחמדכם או עצה בקשר לתזונה, כושר, טיפוח וכיו"ב... אתם מוזמנים. ב-ח-י-נ-ם.

פורסם

הכלבה של י שמנה לא זזה ואין לי כסף לקנות לה אוכל דיאטטי

ולהריץ אותה זה בלתי אפשרי כי לשמנה הזאת יש חשק משלה ואם לא בא לה לרוץ אז היא לא רצה

אפילו לפעמים לא בא לה לצאת החוצה

וזה רק מאז שהיא מעוקרת ,מה את ממליצה?

פורסם

ידידה שלי עובדת בזה,קבלת משכורת ממש טובה....אבל היא רואה הרבה דם....אני רגיש לדם.. :'( :( :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים