עבור לתוכן

התקבלתי ללימודים פרה-וטרינריים!!

Featured Replies

פורסם

שיו איזה כיף! תמיד רציתי לעבוד עם חיות אבל הפחידו אותי שזה תחום קשה והיום עזרתי אומץ וניגשתי לראיון קבלה והרשמתי את המנהל והצוות והתקבלתי לקורס Veterinary Technitian ויום שישי יהיה היום הראשון ללימודים ואני כולי מתרגשת :silly:

אז זהו, סתם, רציתי לחלוק את זה איתכם, אולי לקבל איזה "בהצלחה" או משהו וחוצמזה...

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :bunny: :elkgrin: :funn: :jump1: :ylsuper:

פורסם

מזל טוב דריה!

בהצלחה ותשתדלי לא להרוג כלבלבים חסרי ישע.

פורסם

בהצלחה :jump:

פורסם

כל הכבוד.... :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד ובהצלחה חחח :xyxthumbs: :xyxthumbs: :silly:

פורסם
  • מחבר

בהצלחה ותשתדלי לא להרוג כלבלבים חסרי ישע.

אני לא חושבת שזאת המטרה... מה כן זה עבודה עם הרבה פיפי-קקי, הרבה לקחת חיות מסריחות מהרחוב ולטפל בהן ואין לי בעיה עם זה, 200 שעות עיוני שזה טחינה על נושאים אנטומיים וגם דברים מגעילים כמו פרזיטולוגיה (תורת הקרציות, הפשפשים ותולעי המעיים). יש גם סיורים, אפילו לריף הדולפינים באילת, שיו, איזה כיף! גם לימודים, גם נופש! וגם ללכת לקניון לקנות בלי מכס! מה כן יש סיור מפחיייייד בבית מטבחיים אבל למזלי הוא לא חובה. לא הייתי רוצה שייתווסף לי עוד תסביך.  :errrr:

פורסם

כל הכבוד לך!!

בהצלחה :funn:

פורסם

מגניב!!

בהצלחה! :bunny: :2gunsfiring:

פורסם

דריה, מכס לא קשור לאילת.

מכס משלמים בכניסה של המוצר לארץ, מע"מ משלמים ברגע הקנייה.

באילת אין מע"מ אבל זה הולך להשתנות בקרוב.

פורסם

:xyxthumbs:

שיהיה בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

דריה, מכס לא קשור לאילת.

מכס משלמים בכניסה של המוצר לארץ, מע"מ משלמים ברגע הקנייה.

באילת אין מע"מ אבל זה הולך להשתנות בקרוב.

וואטאוור! מה שעולה לי בת"א 250 עולה לי 150 באילת, קרא לזה איך שאתה רוצה אני קוראת לזה הללויה!

פורסם

איפה לומדים את זה?

מה תנאי הקבלה?

פורסם

דריה,שיהיה בהצלחה.. :xyxthumbs::hi:.

פורסם

יש לי 2 חתולות שמנות בבית אם תרצי לעשות להם טיפול עם אוכל דיאט ותעשי אותן קצת יותר רזות יהיה אחלה :silly:

פורסם
  • מחבר

איפה לומדים את זה?

מה תנאי הקבלה?

תנאי קבלה זה מגיל 20, (טוב אני 19 אבל העיקר שאהיה אחרי צבא), בריא בגוף ובנפש (צרייך לדעת להרים חיות מורדמות או פצועות וצרייך קצת כוח ולא מחלות פרקים ולא לפחד כשרואים קצת דם או מוגלע או... תולעי מעיים), 12 שנות לימוד ואנגלית ברמה נאותה. מי שאינו עומד בקריטריונים האלו אפשר עדיין להתקבל אחרי שעוברים אצל ועדה.

יש קורסים מיוחדים לילדים ובני נוער שם לומדים איך לטפל בכל מיני חיות, בעיקר חיות בית אבל, אנחנו נלמד גם משק, חיות בר (כבר אמרתי שניסע לריף הדולפינים באילת?!).

בקשר לחתולים השמנים - גם אצלי יש "גארפילד" כזאתי. פדלעה לא נורמאלית. זה קורה אחרי שמעקרים/מסרסים אותם והם לא מייצרים הורמונים ולכן אין להם חשק להשתולל, לשחק או להז****. מה שגם, חילוף החומרים שלהם נהיה איטי יותר והאינטרס המרכזי שלהם הופך ל-אכילה, שינה והתפנקות. ההמלצה הכי טובה שיש לי, זה לקנות אוכל דיאטטי לחתולים, ויש כזה וניתן להשיג אותו במרפאה וטרינרית כי מוכרים שם את השטויות האלו או בחנות חיות מקצועית. אפשרי גם לנסות לשחק איתם בכל זאת, לשים להם כל מיני מתקני טיפוס בבית (אם התקציב והמרחב מאפשר) ואם יש לך חצר אז תלה איזה חוט עם משהו בקצה שהם ישקחו עם זה. המטרה שהם יהיו יותר פעילים וישרפו יותר קלוריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים