עבור לתוכן

יש לי בעיה בWindows Task Manager.

Featured Replies

פורסם

6 SVCHOST.EXE כולם רשומים באותיות קטונות ולא לפי הסדר! רציתי לדעת עם זה נורמלי או שיש את הוירוס של זה שתמיד האנטי וירוס מוצא...

עם היה לכם את זה בפעמים הקודמות...

עם מישהו יודע מזה או שבכלל זה בסדר ושאני לא צריך להכנס ללחץ אז בבקשה תעזרו תודה,

פורסם

אמורים להיות לך 4, תנסה להוריד אותם, אתה תוכל להוריד רק 2 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לי

3 SVCHOST של System

2 של Network Service

ואחד של Local Service

מה בדיוק להוריד אני לא יכול סתם להוריד משו?

פורסם

אתה אמור להיות מסוגל להוריד רק את הSvchost ה"מפוקפקים" ולא את ה"אמיתיים". הוא לא אמור לתת לך לבטל אותם.

פורסם
  • מחבר

ניסתי להוריד אחד והוא שלך את ההודעה שהמחשב עושה ריסט תוך דקה 60 שניות יעני... הכרתי את זה ... אבל אין לי שמץ של מושג איך מתפטרים מזה.

כול הsvchsot בכתב קטן ובסיומת exe ... איך אני אמור לדעת... להביא תמונת מצב?

פורסם

אין מספר מסויים של מופעים שלו שחייב להיות, אצלי כרגע יש רק שניים.

זה תלויי ב services שמותקנים ופועלים באותו רגע.

מה זה לא לפי הסדר ? תמיין לפי העמודה של השם אז הם יהיו לפי הסדר.

פורסם
  • מחבר

עם אצלך יש כרגע שתיים ולי יש 6 ברקע אז אני מניח שיש כמה שאני בכלל לא צריך ... יש מדריך לSVCHOST הזה?

פורסם

א) כן תוסיף תמונה זה תמיד טוב

ב) זה שהוא נתן את ההודעה- אם אני לא טועה זה בסדר, ככה קורה שמורידים תהליך כזה.

*חתימה יפה :)

פורסם
  • מחבר

העלתי בבקשה תעזרו תודה, טוב אני לא ממש רואה מה כתוב איפה שרשמתי בחץ אז רשום שמה "לא מוזר"?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תנסה את השניים של הNetwork Service

פורסם

svchost.exe הוא תהליך שמאגד בתוכו כמה וכמה שירותים שונים.

כדי לדעת למה יש לך ככה וככה מופעים של svchost כנס ל-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Svchost. תחת המפתח הזה יש מספר ערכים מסוג REG_MULTI_SZ שעבור כל אחד מהם יהיה מופע של svchost. בנוסף לכך, כל ערך שכזה מכיל בתוכו את השירותים (Services) שיופעלו בתוך המופע של ה-svchost המתאים.

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה מהREGEDIT לגבי הSVCHOST...

מה דעתכם עליה... יש דבר חשוד בה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דווקא זה שסימנת הוא החשוב מכולם. זה ה-Remote Procedure Call והוא זה שנתן לך ת'הודעה של ה60- שניות לכיבוי כשסגרת את אחד ה-svchost.

מה שאתה צריך לעשות, וזה הרבה עבודה, זה לפתוח כל קבוצה כזאת של ערכים (כמו ה-DcomLaunch, HTTPFilter וכולי), לראות את הרשימה של השירותים שהם מכילים (ה-DcomLaunch למשל מכיל 2 שירותים כמו שאתה רואה וה-HTTPFilter מכיל רק אחד), ואז לגשת ל-HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services. תחת המפתח הזה, יש מפתח עבור כל אחד מהשירותים שתמצא בערכים הנ"ל (יהיו לדוגמא מפתחות בשם DcomLaunch, TermService, HTTPFilter, StiSvc ועוד). כל מפתח כזה הוא שירות (Service).

כנס לכל מפתח, שם תמצא את הערך DisplayName. ה-DisplayName מכיל את השם של השירות (זה שמופיע כשאתה פותח את מנהל השירותים (Service manager)).

חפש את שם השירות הזה ב-Google וכך תוכל לדעת האם הוא צריך להיות שם או לא, ומאיפה הוא צץ בכלל.

הרבה עבודה, אבל 99% הצלחה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה אני מקווה שזה לא יסכן לי תמחשב...

פורסם

אם היית עושה חיפוש, היית רואה שענינו על השאלה הזאת כבר כמה פעמים בעבר. תוריד את Process explorer מ- www.sysinternals.com ובדוק בעזרתו איזה תהליכים בדיוק מריץ ה-Svchost. אח"כ בדוק מה כל אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים