עבור לתוכן

ThermalTake SilentTower vs. ZALMAN CNPS7000A-Cu\Alcu מה עדיף???

Featured Replies

פורסם

היי, אני מתלבט מי מהמאווררים לקנות... כי לא הבנתי מהביקרוות שקראתי מי עדיף.... אל תתייחסו לכסף כי אלה לא הבדלים גדולים אז לא משנה לי... הבנתי שהתרמלטייק עצום אז אולי זאת תהיה בעיה אין לי מארז כזה גדול ... אני אהיה על הסיילנט טאוור עם מאוורר אחד בינתיים במידה ואני אקנה אותו.. ואם זלמן אז הB עוד לא בארץ.. אבל יש לי אפשרות להביא מאמריקה.. אז מה ההבדל בין הA לB? ובכותרת שמתי \ כי אני לא יודע מה עדיף - ALCU או CU הCU זה רק נחושת והALCU זה גם עם אלומיניום.. מה ההבדל? הוא עולה דולר פחות האלומיניום דרך אגב אז... תעזרו לי בבקשה.... הכי חשוב יחס שקט\ביצועים...

תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

פורסם

הTT SILENTTOWER די כבד וההתקנה מוכנת

פורסם

אוקיי, אז ככה:

Zalman CNPS 7000A CU:

משקל - 773 גרם.

רמת רעש - 20-25 DB מהירות גבוה/מהירות נמוכה.

ביצועים - מעולים הודות לנחושת המלאה נפתרת מהר מאוד מחום ולכן יש צורך במארז עם סירקולצייה מצויינת כדי שתפנה את החום שהסינק פולט.

Zalman CNPS 7000A AL-CU:

משקל - 445 גרם.

רמת רעש - 20-25 DB מהירות גבוה/מהירות נמוכה.

ביצועים - מצויינים, נחות מגרסת הנחושת המלאה ב2 מעלות גג, יש לו יתרון שהוא שוקל הרבה פחות ולכן הוא מומלץ מאוד, כמו כן מארז עם סירקולציית אוויר בסיסית, כלומר, מאוורר מכניס ומאוורר מוציא יהוו סביבת עבדוה טובה מספיק וזאת משום שהוא בנוי גם מאלומיניום שלוקח לו קצת יותר זמן להיפתר מהחום.

Thermaltake Silent Tower:

משקל - 675 גרם, מסורבל מאוד, יש צורך בפירוק הלוח בכדי להרכיבו בשביל להרכיב את הbackplate מאחורה.

רמת רעש - 21 DB מהירות גבוה, אופציה לDUAL FAN שכמובן תגדיל את רמת הרעש.

ביצועים - מצויינים, בעזרת 6 היטפייפס הואמ עביר את החום במהירות טובה מאוד לfinsים של האלומיניום (ויש שם הרבה כאלה) ומקרר בצורה מצויינת.

אלה הנתונים, בגדול כולם פה מצויינים אבל הזלמנים פחות מסורבלים, לדעתי הגרסה הכי מומלצת זה AL-CU המצויינת, עם שילוש של AS5 תניב תוצאות מעולות.

*אגב, הנתונים שנתתי על הזלמנים זה מדבר על גרסת הA , ששונה מגרסת הB בכמה גרמים (הB שוקלת ממש במה גרמים מועטים פחות) ומגיעה עם FAN MATE 2 שזה בעצם ווסת המהירות של המאוורר, הבדלים אני לא חושב שיש בין ההסינקים עצמם מלבד כמה גרמים בודדים.

תתחדש!  :)

פורסם
  • מחבר

בסדר אחי את הננתונים יש לי.... ואת ההרכבה של הסיילנט טאוור אני לא עושה לבד... מרכיבים לי בחנות שאני קונה ומורחים לי ארקטיק סילבר... אז תתיחחסו רק לביצועי... כי מבחינת רעש הסיילנטטאוור יותר שקט קצת.... ואם אני ארצה להתקדם עוד אני אוסיף עוד מאוורר....

פשוט כל מעלה חשובה כי אני עכשיו לא יורד מה57 וזה גם כשהוולקנו 9 שלי על פול מאמץ וזה רעש של מעבורת חלל... ובIDLE בLOAD כשהוא על פול מאמץ זה 59-61....

פורסם

אם אין לך בעיה עם הגדול והרכבה אז סיילנט טוואר, יש לו יתרון עם ה6 היטפייפס.

תתחדש! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים