פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שלום אני חדש !!! אתר אחלה נראה :D אז הנה השאלה יש לי מעבד אניטל פרסקוט 2.8 האם נדפקתי בזה שקניתי תמעבד הזה אבל בבקשה לענות מלא וסיבות
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים נידפקת!, גילו במעבד הזה 31 באגים קריטיים!!! והוא יכול לשמש בתוך תנור לחדר מרוב החום שלו!
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים חחחחחחחחחחח כבר היראו שמישהו הצליח להכין חביתה על המעבד!!!ואיפה זה? תן לי לינקלא שבדקתי וסקרתי את המעבדאבל אם הוא פולט יותר מדי חום אז משתמשים בקירור יותר טוב... משמע יותר כסף משמע אבא מתאמץ יותר ולא קונים רהיטים חודש ואז נהרסים לכולם החיים
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הרשו לי לציין - כולכם קבוצה של מטומטמים שלא מסוגלים לענות ברצינות על שאלה פשוטה.לא, לא נדפקת. מעבדי הפרסקוט נחשבים בסך הכל למעבדים חזקים.הם אמנם מתחממים יותר, אך לא באופן שאמור להפריע למישהו שלא מבצע OC.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ואתה מקבל אקסטרא 512 קאש.הקאש כשלעצמו לא אומר הרבה. אופטרון עם מגה קאש יהיה יותר מהיר מXeon עם שני מגה, גם בגישות זכרון.נו, עד שאנשים הפסיקו לשפוט צ'יפים לפי מגה הרצים, עכשיו התדרדרנו לקאש?! (וזה בפירוש התדרדרות...)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הפרשי הביצועים זניחים . הפרסקוט עולה על ליבת הנורטווד בכ-3 אחוזים בקידודים . בקשר לתגובה של The Grey Matter - אתה לא ראוי להיות בצוות האתר עם כאלה תגובות !
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ההפרשים גולו כזניחים ביותר ! אז כן הוא נדפק... מה לעשות... פשוט תקנה קירור איכותי ב 300 שח בערך (לא ממש מבין בקירורים.. זה הניחוש שלי... ). זה הכל.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הפרשי הביצועים זניחים . הפרסקוט עולה על ליבת הנורטווד בכ-3 אחוזים בקידודים . בקשר לתגובה של The Grey Matter - אתה לא ראוי להיות בצוות האתר עם כאלה תגובות ! דווקא זו הייתה התגובה הכי הולמת שאני יכול להגות... :
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תקנה את הXP120 עם מאוורר VANTEC TORNADO 120MMתגיד לי הוא ניראה לך רוצה להקפיא את המעבד?? ב 400 שקל??הוא לא מתכנן אוברקלוק מספיק שיקנה פולו של טרמלטק ב 180 שקל וגם זה יותר מידי.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אולי יש לו איזה מארז טאוור עם איזה 7 -8 מאווררים ? למה ישר אתם אומרים לא לבזבז את הכסף ?!!!!! כמו כן , פרסקוט אינו לוהט כפי שאתם מציגים אותו , הוא אכן חם , אך לא עד כדי כך !.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.