עבור לתוכן

החלטתי לקנות פלפון חדש

Featured Replies

פורסם

חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב.

תודה מראש. 

פורסם

לפי מה שהבנתי הוא פלאפון חביב ביותר.

קח בחשבון שבחול הוא לא נחשב כמו בארץ... שזה אומר שהמחיר שלו זול בצורה משמעותית ובלי קשר קיימים גדמים רבים נוספים משוכללים יותר במחירים טובים בחול.

מה שלא יהיה... אני מתחנן בפניך, אני יעשה הכל... אני ישלם לך כסף

אל תקנה מכשיר מחברת ORANGE או CELLCOM... אני מתחנן.... הם פשוט גנבים

כנס ל ZAP זרוק שם את הדגם שאתה רוצה ותקנה כמו בן אדם רגיל במכירה פומבית או קבוצתית או רגילה...

אל תתחייב לאף אחד

יניב

פורסם

גם אני רוצה לקנות פלאפון כזה וכמובן שלא מאורנג או מסלקום אבל משום מה אני לא מוצא עוד אנשים בפורומים שמוכרים אותו

חוץ מאחד או שתיים שמוכרים ב 1700 שבמחיר הזה אני יכול לקנות מאורנג

פורסם

זה צעצוע מדהים

לי יש את הדגם הקצת יותר ישן שלו , t610 , אין ביניהם יותר מדי הבדל , רק עיצוב יותר יפה ל630 .

מערכת הפעלה מאוד נוחה , הכל נגיש , מסך מאוד איכותי , איכות שמע מעולה , מכשיר ממש נחמד .

אל תקנה אותו אם :

אתה מחפש סלולרי מצלמה , כי הוא לא . המצלמה שלו מזעזעת .

אם אתה מחפש מחשב - יש בו 2 מגהבייט , שזה מעל ומעבר לצלצולים , תמונות ,themes ומה שבא לך , אבל זה גם לא אומר  שתוכל לעשות איתו הרבה שטויות כמו משחקים ולא יודע מה .

כן תקנה אותו אם :

חשובה לך הנוחות , האיכות והיופי של סוני .

* זה נשמע כאילו אני איזה משרד פרסום שלהם :D .

עריכה :

כאן אפשר לקרא פידבקים של אנשים על המכשיר הזה :

http://www.pocket.co.il/community/topic.asp?TOPIC_ID=17304

פורסם

מה שלא יהיה... אני מתחנן בפניך, אני יעשה הכל... אני ישלם לך כסף

אל תקנה מכשיר מחברת ORANGE או CELLCOM... אני מתחנן.... הם פשוט גנבים

כנס ל ZAP זרוק שם את הדגם שאתה רוצה ותקנה כמו בן אדם רגיל במכירה פומבית או קבוצתית או רגילה...

אל תתחייב לאף אחד

יניב

מהההה ? אפשר לעשות דבר כזה ? איך אני מצטרף לסלקום או אורנג' אחר כך ?

פורסם

הולך אלהם קונה כרטיס סים ופותח לך קו 8)

פורסם

אתה פשוט ניגש עם המכשיר, אומר שקנית אותו מחו"ל ! כי ממה שהבנתי מהנציג שירות בערד כשבאתי לא מזמן בבקשה לקנות קו בלבד, הוא שאל אם המכשיר מהארץ או מחו"ל, אמרתי מחו"ל (שזו אמת) ואז שאלתי למה הוא שאל והוא טען שהם לא מוכנים לחבר מכשירים שנקנו בארץ..משהו כזה.

בכלאופן, קו עולה 200שקל, אתה ניגש עם המכשיר למוקד שירות ונכנס לאיזו תכנית שבא לך.

פורסם

מכשיר אחלה..תכלס מי משתמש בפלאפון כמצלמה? פה ושם בהתחלה מתלהבים..אבל מניסיון שלי אחר כך לא תשתמש בה יותר מדי אם בכלל..חוץ מזה המכשיר אחלה..הקודם שלו, ה-T610 זכה בפרס המכשיר הטוב לשנת 2003, שופר המסך והעיצוב בדגם החדש- אחלה מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים