עבור לתוכן

9800XT - מעבד 2.4 צוואר בקבוק?

Featured Replies

פורסם

יש לי המפרט הבא:

P4 2.4

512DD

r9600XT (Connect 3D 128mbdd)

אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי .

יש לי תקציב.

הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS.

מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.

פורסם

אמממ אני לא חושב שבאף אחד מהם יהיה לך צוואר בקבוק.

מקסימום תעשה OC קטן ל 2.8 ויהיה לך ממש מצויין אבל אני לא חושב שאמורה להיות לך בעיה עם ה 9800XT.

עם 9800PRO בטוח לא.

פורסם

למה לקנות 9800XT שבאותו מחיר (או פחות) אפשר לקבל GeForce 6800NU?

פורסם

המעבד טוב, והוא לא צריך להיות שיקול בקניה של הכרטיס (במקרה הספציפי הזה).

מחירי הרדאון 9800XT נעים בין 1900ש"ח ל2600ש"ח (תלוי ביצרן). במחירים האלה אפשר לקנות 6800 ו6800GT בהתאמה.

הכרטיסים האלה טובים הרבה יותר מ9800XT. אם אין לך תקציב כזה גדול, אתה יכול להסתפק ב9800 פרו במחיר של 1300ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על היעוץ

פשוט ראיתי אצל חבר שלי כמה דברים רצים הרבה יותר טוב עם 9800XT מאשר עם ה9600XT שלי והתלהבתי ממנו מאוד.

אם אתם אומרים שבאותו מחיר או מחיר דומה אפשר להשיג כרטיס ג'יפורס שביצועיו הרבה יותר חזקים, אני אקנה לי ג'יפורס.

אגב במקרה שאקנה כרטיס ג'יפורס כמו שהצעתם, המעבד לא יהווה צוואר בקבוק?

קראתי שמעבדי פ4 3 ג'יגה הרץ יהוו צוואר בקבוק עבור הדור החדש של ATI (X800) ומאז אני קצת חושש.

פורסם

כן אתה צודק עם מעבד כמו שלך עם 6800 חדש אכן זה יהווה צוור בקבוק אבל הוא יתן עדיין ביצועיים עדיפים וגם תוכל לשדרג מעבד בעתיד ולהשאר עם הכרטיס הזה כמו כן הוא גם מהדור החדש ועדיף על כל רידאון מהסדרה הישנה

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא מתכוון לשדרג את המעבד בקרוב.

המעבד ישאר 2.4

האם עדיין כדאי לי לקנות 6800GT ... ?

מה אתם הייתם ממליצים...?

פורסם

אין ממש כזה דבר שמעבד הוא צוואר בקבוק לכרטיס מסך, פשוט צריך לדעת איך לסדר את ההגדרות של המשחקים. ברור שפנטיום 4 A 1.6 יהיה בעייתי, אבל עם 2.4 אתה מסודר, לזמן הקרוב. אפילו אם יש לך X800 פרו או 6800 GT אתה יכול לסדר את ההגדרות של המשחקים ככה שתעמיס יותר על הכרטיס מסך ופחות על המעבד. נגיד, תעדיף לשחק עם FSAA ועם Anisotropic Filtering מלהעלות הגדרות אחרות.

פורסם
  • מחבר

קצת טעית בהודעה האחרונה. P4 3GHZ או נמוך יותר + X800 חזק = מעבד צוואר בקבוק.

קח בחשבון שאני לא מפעיל שום פילטרים AA AF איך שלא יקראו לזה.

טוב הוחלט: להוסיף עוד ג'יגה ראם (סה"כ 1280 מ"ב די די ראם)

רכישה של כרטיס GEFORCE 6800 שעולה עד 2000 שקל.

המעבד ישאר פ4 2.4 .

זו תהיה מכונת משחקים די חזקה, לא?

המליצו לי בטירוף על 9600XT ואין מאוכזב ממני, כרטיס ממש לא חזק. במפרט שציינתי לעיל אני עושה טעויות או שהפעם אני אהיה מרוצה?

אני גיימר.

תודה לכל מי שיתן דעה.

פורסם

מה עם אוברקלוק ל3.0 ג'יגה-הרץ? אם כן, אז תשקול לקנות גם זיכרון DDR500, אם זה של ADATA אז זה לא כזה יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים