עבור לתוכן

עזרה בחיבור המחשב לטלוויזיה - כרטיס קול 5.1 או CREATIVE EXTIGY?

Featured Replies

פורסם

שלום,

קיבלתי טלוויזיה לחדר.

אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב.

יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו.

רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית?

תודה חבר'ה, יונתן

פורסם

קח את הכבל שאתה מחבר למחשב ותתקע אותו ביציאה של הטלוויזיה....

פורסם
  • מחבר

א. אני מחבר שלושה כבלים למחשב.

ב. אם אחבר אותם לטלויזיה אני אז לא אוכל לשמוע מוזיקה גם במחשב :-\

אני רוצה שתהיה לי אפשרות גם מהמחשב וגם מהטלויזיה, בלי להחליף כבלים כל פעם.

פורסם

יש כמו מפצל כזה, ששולח אותו גם לטלויזיה וגם למחשב, אתה מחבר מצד אחד את הטלויזיה ומצד השני של המפצל את הכבלים של המחשב.

תצטרך לקנות כבלים כדי שיתחברו מהמפצל לטלויזיה כדי שלא תצטרך כל שנייה להחליף את החיבורים.

פורסם
  • מחבר

מפצל?

אין מספיק כניסות ו/או יציאות בכרטיס 5.1 שלי?

שלא נדבר על האקסטיג'י שבו אני כמעט בטוח שלא צריך שום מפצל...

פורסם

לאדע חייב להיות איזשהו סוויץ' פשוט...................

אם אין תכין זה לא כזה מסובך....... תפרק איזה מתג של משהו ותחבר

או שתקח מכשיר חשמל ישן.....

פורסם
  • מחבר

אתה לא ממש עוזר, וגם לא בתגובה הקודמת.

פורסם

גם אם תצליח לחבר את שניהם ביחד לא תוכל לשמוע משניהם ביחד כי גם הטלויזיה וגם המחשב יחוברו לאותם הרמקולים תנסה לשמוע שיר בווינאמפ ותוך כדי לראות סרט ותבין על מה אני מדבר.

פורסם

FARKASH7 אתה רציני?!

לא יותר הגיוני שהוא התכוון שזה יהיה מחובר תמיד שניהם והוא לא יצטרך להחליף חיבורים, במקרה והוא ירצה לשחק איזה משחק אחרי שהוא ראה איזה סרט בטלוויזיה?

ולא לשמוע משתיהם ביחד, אבל היי זה רק אני...

פורסם

תראה זה ברור שהוא התכוון ששתיהם יהיו מחוברים בו זמנית אבל מה שלא ברור אם הוא חושב שהוא יוכל לשמוע משניהם בו זמנית, לכן כתבתי מה שכתבתי כדי שזה יהיה ברור יכול להיות שהוא יודע את זה.

פורסם

בוא אני יסביר לך איך אני עשיתי שאני יוכל לשמוע בTVOUT גם מהטיוי וגם מהרמקולים במחשב(יש לי גם LIVE)

חיברתי כבל RCA לטיוי וממנה למעביר RCA->STEREO(חיבור כמו של האוזניות) ואת הSTEREO הזה חיברתי למפצל של מSTEREO אחד לשתים ואת המפצל לחיבור של הרמקולים הקידמים בכרטיס קול

פורסם

תחבר כבל מיציאת האודיו של הטלוויזיה (בהנחה שיש כזו - רצוי שתתן את הדגם של הטלויזיה) לכניסת המיקרופון או ה-Line In בכרטיס קול.

אפשר להשתמש בכבל פשוט של PL to PL (כן, הקטן הזה של האזניות) מיציאת האזניות של הטלוויזיה לכרטיס קול.

הבעיה היחידה היא, שיכול להיות שכניסת ה-Mic מוגברת או משהו ואתה תשמע עיוותים ושאר מרעין בישין.

אני חושב שככה, כן תוכל לשמוע גם טלוויזיה וגם סאונד שבוקע מהמחשב בו זמנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים