פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים טוב ככה,נכנסתי לי לפנדה לבדוק את ההזמנה שלי וראיתישם במקרה את המוצר הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6630עכשיו אני רוצה לדעת,האם זה יעיל?ואם כן,אז איך אפשר לעשות דבר כזה בעצמי בבית?ואם מישהו יכול להביא מדריך מפורט (אפילו באנגלית) זה יהיה מאוד נחמד מצידו(זאת הסיבה ששמתי את זה בפורום הזה,ולא בפורום קירור,אם המנהל חושב שמתאים,שיעביר)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים דבר ראשון זה לא נראה משהו מיוחד....דבר שני חבל על הכסף שאפשר להכין אחד לבד..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים המטרה של זה לקרר חלק אחד ולקפח את כל השארהמטרה הנכונה בקירור, זה להגיע לטמפ מארז קרובה עד כמה שאפשר לטמפ חדרככה כל החלקים היו מקוררים, כל סביבת הסינק, הצ'יפסט, הכ.מסך היו בטמפ החדר, ולא רק המעבדבקיצור המוצר הזה לפי דעתי ממש מיותר ואפילו הורס (תלוי אם שמים אותו במיקום כזה שפוגע בזרימת האוויר הכללית)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר aaf,אמרתי שאפשר להכין דבר כזה בבית בלי בעיותלא התכוונתי לקנות את זהרק רציתי לדעת האם זה דבר יעיל בשביל לדעתהאם לבנות אחד כזהאבל כמו שהמקסיקני אמר, זה באמת מפריע לזרימתהאוויר הכללית במארז ולכן אני אוותר על הרעיון כנראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.