עבור לתוכן

אני לא מאמין רושמים פה ששידר מודל 3 הולך לשוט בשוק 3 שנים!

Featured Replies

פורסם

חחח יופי אז עכשיו יהיה יתרון עצום ל6800 על ה X800 חחח אז אני עושה תדבר הנכון שאני קונה אותו :P

פורסם

טוב-טוב, הם כתבו ש-SM3.0 ישלוט בשוק עוד 3 שנים ולא עוד השנה! ;)

ב-2005 ATI משחררת את R520 (שם קוד Fudo) שיתמוך ב-SM3.0 ככה שלפחות מהבחינה הזו תהיה לכם יותר בעיה להחליט איזה כרטיס לקנות.

עכשיו, בוא נדבר על משהו אחר. נגיד שרכשת 6800GT היום, אתה באמת חושב שאתה תשאר איתו עוד 3 שנים? ;)

אני בטוח שלא, עד אז כבר יהיה לך כרטיס מסך עם SM4.0 (לפי השמועות ATI ו-Nvidia ישיקו כרטיסים כאלה ב-2006).

פורסם

חחח טעות שלי אבל בכל מקרה עם אתה אומר שעם ATI תשיק כרטיס עם SM3.0 אז אני מניח שעם שני החברות המובילות של הכרטיסי מסך  יהיו בעלי SM3.0 אז כמובן שכל המשחקים החדשים שיצאו יהיו בנויים על הטכנולוגיה הזאת אתה לא חושב ?

ו2005 זה עוד 4 חודשיים ...

ועוד שאלה אני יודע שהיא לא ממש קשורה לנושא אבל במקום לפתוח טופיק חדש על שאלה קטנה אני ישאל את זה פה

האם הכרטיס מסך שלי 6800GT יעבוד גם בגרסאות ווינדוס אחרות חוץ מ2000 וXP כמו שרשום באתר שלהם ? כי אני רוצה להתקין את הבטא של ה64 ביט של XP אז אני לא מבין מה זה לא יעבוד לי ? ועם אני רוצה להתקין לינוקס זה גם לא יעבוד לי ?

פורסם

טוב-טוב, הם כתבו ש-SM3.0 ישלוט בשוק עוד 3 שנים ולא עוד השנה! ;)

ב-2005 ATI משחררת את R520 (שם קוד Fudo) שיתמוך ב-SM3.0 ככה שלפחות מהבחינה הזו תהיה לכם יותר בעיה להחליט איזה כרטיס לקנות.

עכשיו, בוא נדבר על משהו אחר. נגיד שרכשת 6800GT היום, אתה באמת חושב שאתה תשאר איתו עוד 3 שנים? ;)

אני בטוח שלא, עד אז כבר יהיה לך כרטיס מסך עם SM4.0 (לפי השמועות ATI ו-Nvidia ישיקו כרטיסים כאלה ב-2006).

אני עם הג'יפורס 4400 שלי כבר שנתיים וחצי כמעט .....

פורסם

לפי דעתי אפשר לקנות עכשיו 6800GT ולהנות ממנו לפחות 3 שנים אם לא יותר... :xyxthumbs:

גם כשייצא SM4.0 זה יהיה כמו עם ה3.0 ולא ישר כל המשחקים ייתמכו בו..

פורסם

יאללה יאללה אין כמו ג'יפה 4 440 MX

סתם סתם

נו זה ברור שה6800 לוקח את הX800 בגלל הטכנולויה החדשנית ולא כמו שATI עשו וסתם שיפרו את ה9800..................

פורסם

כל מה שהכתב אומרת היא שלא מתוכננים לצאת בשלוש השנים הבאות כרטיסי מסך עם טכנולוגיות יותר מתקדמות מה shader3.0.

שכן ATI ו nVidia ממתינים להשקת מערכת ה longhorn  ב 2006-7...

מעבר לכך (ולמרות הכותרת המפוצצת)  לא רשום כלום במאמר. לכן אין לי מושג איך הגעתם למסקנה שיש ל 6800 יתרון עצום על ה X800  ;D...

פעם הבאה תקראו את הכתבה. ואל תסתפקו בכותרת מפוצצת על מספר משמעויות.

פורסם

די איזה פאנבוים.

אתה לא מבינים, אמרו שכיבכול השיידר מודל 3.0 ישלוט בשלוש השנים הבאות, אבל השאלה מתי ה- "שלטון" מתחיל.

לדוגמה, המשחק הראשון שיוצא עם תמיכה מלאה בשיידר 3.0 הוא אנריל 3, שיוצא ב- 2006. המשחק הגדול הבא הוא FEAR וגם STALKER ששניהם פועלים על שיידר 2.

חוץ מזה, תחשבו מה יקרה שמשחקים יתחילו לישם את ה- HyperZ ואת ה- 3dc? זה ללא ספק יתן יתרון הרבה יותר גדול ל- ATI. לדעתי זה יתרון של 1-0 ל- ATI.

ראול - לפי מה שאתה אומר - אם לא יהיה שום הבדל בין 3.0 ל- 4.0, אז למעשה אתה אומר שאין גם הבדל בין 2.0 ל- 3.0 נכון? נכון. ובמיוחד נגד 2.0B. שלא נדבר על 3dc שנועד לעשות בדיוק מה ש- sm3 יכול לעשות, רק ב- apis שונים. אל תעז להזכיר את ultrashadows אפילו.

ואם אתה אומר שמשחקים לא יתמכו ב- 4.0 ישר, אז אתה רומז שגם הרבה משחקים לא יתמכו ב- 3.0 ישר, נכון? נכון מאוד.

וגם מפתחים וחברות החומרה מחכות הרבה יותר ל- 4.0.

ל- 6800ים אין יתרון עצום על ה- x800ים, ובטח שלא עצום. לדעתי ה- x800ים מובילים, ובהרבה.

אגב - תערוך את הכותרת ליותר נורמלית, בבקשה. זה ש- "כותבים" פה לא אומר שזה נכון. אגב, אני אקדיש למאמרים כאלו יותר תשומת לב אם זה בא מאתרים מכובדים יותר.

פורסם

נראה לי כל משחק שיצא בקרוב יקבל תמיכה ב sm3

hl2 stalker fear

doom3

אולי הם לא יקבלו תכמיכה ישר אבל אולי הם יהיו כמו

far cry שיקבלו מין patchj לתמיכה ב ps3 ויתנו בין בוסט לביצועים .

ור 3dc זה משהו של ati , כמו ה trueform שלא ממש עזר למישהו.

או עשה משהו.

פורסם

naxid

שאתה אומר 3dc אתה מתכוון ל-DirectX 9.0c ?

פורסם

עכשיו ברצינות... איך הבנת מזה:

לפי דעתי אפשר לקנות עכשיו 6800GT ולהנות ממנו לפחות 3 שנים אם לא יותר... :xyxthumbs:

גם כשייצא SM4.0 זה יהיה כמו עם ה3.0 ולא ישר כל המשחקים ייתמכו בו..

את זה:

די איזה פאנבוים. [glow=red,2,300]חחחחחחחחח מי שמדבר!![/glow]

אתה לא מבינים, אמרו שכיבכול השיידר מודל 3.0 ישלוט בשלוש השנים הבאות, אבל השאלה מתי ה- "שלטון" מתחיל.

לדוגמה, המשחק הראשון שיוצא עם תמיכה מלאה בשיידר 3.0 הוא אנריל 3, שיוצא ב- 2006. המשחק הגדול הבא הוא FEAR וגם STALKER ששניהם פועלים על שיידר 2.

חוץ מזה, תחשבו מה יקרה שמשחקים יתחילו לישם את ה- HyperZ ואת ה- 3dc? זה ללא ספק יתן יתרון הרבה יותר גדול ל- ATI. לדעתי זה יתרון של 1-0 ל- ATI.

ראול - לפי מה שאתה אומר - אם לא יהיה שום הבדל בין 3.0 ל- 4.0, אז למעשה אתה אומר שאין גם הבדל בין 2.0 ל- 3.0 נכון? נכון. ובמיוחד נגד 2.0B. שלא נדבר על 3dc שנועד לעשות בדיוק מה ש- sm3 יכול לעשות, רק ב- apis שונים. אל תעז להזכיר את ultrashadows אפילו. [glow=red,2,300]איפה בדיוק אמרתי את זה תזכיר לי... ::)[/glow]

ואם אתה אומר שמשחקים לא יתמכו ב- 4.0 ישר, אז אתה רומז שגם הרבה משחקים לא יתמכו ב- 3.0 ישר, נכון? נכון מאוד.

וגם מפתחים וחברות החומרה מחכות הרבה יותר ל- 4.0. [glow=red,2,300]זה בדיוק מה שאמרתי...!![/glow]

ל- 6800ים אין יתרון עצום על ה- x800ים, ובטח שלא עצום. לדעתי ה- x800ים מובילים, ובהרבה. [glow=red,2,300]פאן בוי!!! אתה מטעה אנשים לפי הההעדפות שלך לחברה מסויימת[/glow]

פורסם

המטרה של ה PS לכל גירסאותם הוא לבצע פעולות מיוחדות שלולא הם היו מומצאים אז הכרטיס היה עובד הרבה יותר כדי לבצע אותם, וגם באיכות פחות טובה.

זה לא אומר כלום! זה כמו להשוות כרטיסים עם כמה מגהרצים יש להם... זה ממש לא אומר כלום.

פורסם

טוב עזבו אותכם עכשיו עם שטיות של השוואת בין X800 VS GT

קראתי את כל הכתבות נראה לי שקיימות ועדיין לא ממש הגעתי למסקנה..

לי יש X800 לחבר שלי GT עכשיו יש לנו בול אותם מחשבים חוץ מהכרטיסים אנחנו עומדים לעשות השוואת ונחשו מה???

אין הבדלים כלללל בביצועים לא בדום 3 (בהתחשב ששלו אמור להיות יותר טוב משלי כי שלו NVIDIA) אין הבדל כלל לא באיכות ולא ב-FPS.. מהתגובות של כמה אנשים חשבתי ששלו ישיג את שלי ותתפלאו אין הבדלים נכון להיום אז די מספיק אם השטיות

ותאמינו פחות לכתבות..

ולא יעזור מה שתרשמו או כתבות שתפרסמו עד שתראו בעניים שלכם באמת על מה מדובר..

Naxid אני מאוד מסכים איתך לדעתי אתה לא פאן בוי אתה הולך על מה שאתה חושב נכון.

היה לי כל החיים גיפה פורסים פעם ראשונה רכשתי ATI ואני מאוד מרוצה!!!

לדעתי אין הבדל בביצועים אבל את זה עוד נראה.

צריך להתחשב גם שצריכת החשמל של X800 נמוכה פי שתיים משל GT וגם הטמפ בהרבה אז תחשבו טוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים