עבור לתוכן

אני מתחיל! רוצה כמה טיפים + שאלות

Featured Replies

פורסם

אוקי חברה שלום!

אני מתחיל במודינג ואני רוצה לעשות חלון למחשב! דבר ראשון קראתי את כל המדריך שיש במדריכים ויש לי כמה שאלות!

אוקי דבר ראשון איך אני מחבר את הפרספקס לחלון? לא הבנתי את זה ממש איך להשתמש בגומיות U ובסיליקון ממש לא הבנתי!

כמה עולה לקנות פרספקס?

סתם לידע כללי יש לי דרמל (כאילו לחבר אני יקח לו את זה D:) אם יש לכם עוד טיפים דברו! תודה מראש!

פורסם

חח בעיקרון אני הולך בקרוב לעזור לחבר לעשות חלון ולא קראנו שום מדריך

אני חשבתי להדביק עם דבק מגע פשוט חתיכה מלבנית גדולה...... על החלון שעשינו כמובן... שהוא לא בצורת מלבן אבל המלבן יחסה את הכל

פורסם
  • מחבר

פששש איזה מהירות בן אדם! :o

אבל היה כתוב במדריך שאם מדביקים עם דבק אז זה לא בטוח יחזיק... הכי טוב עם גומייה אבל לא הבנתי! מלבישים אותה על החור ומה אז? איפה שמים את הפרספקס

פורסם

אל תדביק עם דבק מגע זה לא מומלץ ולא חזק במיוחד כשזה בתוך מחשב, דבק מגע "מתפורר" תחת חום גבוה וזה לא יחזיק מעמד הכי טוב לעשות עם סיליקון !

פורסם

תדביק או עם סיליקון או אפוקסי,או שתשתמש בברגים...(שזה הדבר הכי טוב שיכול להחזיק את הפרספקס...)

בהצלחה ;),ואל תשכח לצלם..

פורסם
  • מחבר

אבל לא עניתם על השאלה שלי! לא הבנתי ממש איך לשים עם דבק סיליקון... אני שם על הקצוות של החלון את הפרספקס ושאפילו יהיה יותר גדול מהחלון ואז בין החלון לפרספקס אני שם דבק סיליקון? ואיפה לשים את הפרספקס מהצד בפנים או מבחוץ? וכמה פרספקס עולה?

וזה שאמר שאני יביא תמונות אם אני יצליח אני יביא! :D

פורסם

יש לך שני אפשריות לעשות את החלון אחת לקנות פרספקט מרובע ולהדביק אותו מהצד ובעצם לעשות את החלון לפי הצורה של החתיכה של הפח

או לבקש מזגג או לחתוך לבד בצורה של החלון הרצוי (יותר קשה לעשות אבל גם יותר יפה) ואז את מרכיב את החלון בעזרת גומי U

פרספקט אתה יכול לקנות בכל חנות עשה זאת בעצמך כמו הוםסנטר וACE וגם ללכת לזגג המקומי ולבקש ממנו חתיכה של פרספקט בגודל המתאים !

העבודה:

אוקיי אז ככה בחלק שהפרספקט נהיה יותר גדול מהחלון אתה מורח סיליקון מ"המכשיר" ואז מורח את זה עם האצבע לכל האורח שיהיה שכבה אחידה לא דקה מידי ולא עבה מידי

ואז אתה מחבר בין הפרסקט למארז שם על זה איזה 15 אנציקלפודיות :> ומחכה כשעתיים שלוש להתייבשות .. (לפעמים צריך יותר )

מחזיר את החלון מנקה קצת איפה שצריך עם פספסת.

בהצלחה :>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים