פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים או שאני מסתובב בתלפיות כל הלילה עד הבוקר ומטריד שוטרים או שאני ישן אצל חברה שלי..
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני בעיקרון חוזר מהתפילה, מקדש, אוכל והולך לישון! אין כמו שבת ! :ylsuper:חח רציתי להגיב כמוךאם הוא מתכוון שישי בערב אז אני איתךאם שבת בערב אז במחשבשני צדיקים!!!
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אצלנו יש שני סוגים של אנשים, כאלה שביום שיש בערב מסתובבים בקניון (יש 4 חנויות ואני לא מאמין שהם מסתובבים בסטימצקי) ונדבקים לוידאומט היחיד בעיר כדי לראות פורנו. ויש את אלה שנשארים בבית כדי לשמור על כבודם (אלה אנשים מתחת לגיל 18 כי מי שמעל הולך להישתכר או שאם יש לו שכל, רישיון ורכב הוא פשוט נוסע מפה) אני בבית רוב הזמן. מדי פעם יוצאים לסרט, לא יותר.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני לא יוצאת בימי שישי כי הכל עמוס בת"א, צרייך רשימת המתנה לרשימת המתנה בשביל כוס בירה. שלא לדבר על צפיפות ועשן והמוני ילדים מתלהבים שנדחפים לכל מקום - מגדלים זקנקן ונדחפים למועדון/פאב של 20+. בלי להעליב את ידידי הקטנטנים...אני יוצאת לרוב במוצ"ש אז אפשר לראות אותי במולי בלומס', פאב אירי חביב בת"א, לבד או עם חברה או שתיים על בירה ופשטידת רועים חמה ונשארת שם עד איזה 2 בלילה.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מה לא היה ברור שיש 3 צדיקים......אני!איתןוואי וואי וואי 3 צדיקים! אנחנו נשתלט על המקום בקרובטוב לאדע מה צדיק בשבילךשומר שבת?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כן!איתןבחור כלבבי!יאללה עכשיו נשתלט על האתר מוהאהאהטוב זה היה קצת ספאם......טוב אבל אני לאדע למה צריך את התראד הזה.... נראה לי התראד של מתי התנשקת פעם ראשונה יכול לענות כבר
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שמירת שבת הופכת בנאדם לצדיק?"...זה הוא שצדיק על האדמה,במותו הופך למלאךמסתכל אתה השמיימה ותוהה,מדוע אינך רואה אחד שם.כשהעננה לנום הולכתיכול האדם לראותינו בשמייםאנו פוחדים ואנו לבדאלוהים יודע - אינני רוצה להיות מלאך".
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שמירת שבת הופכת בנאדם לצדיק?"...זה הוא שצדיק על האדמה,במותו הופך למלאךמסתכל אתה השמיימה ותוהה,מדוע אינך רואה אחד שם.כשהעננה לנום הולכתיכול האדם לראותינו בשמייםאנו פוחדים ואנו לבדאלוהים יודע - אינני רוצה להיות מלאך".לא, אבל זה הכיוון...... בשביל יהודי כמובן
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הממ.. או מועדון או סרט או סנוקר, the usual stuff, לפחות עד ששארית חבריי יתגייסו לצבא ואז אני אהיה גלמוד :'( משתכר כמו טמבל , חוזר הבייתה, שותה בקבוק מים והולך לישון :bunny:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים סרט/סיבוב / באולינג/סנוקר (הרבה זמן לא הייתי שם כבר../מתיישבים באוטו ועושים סיבוב קטן (100 עד 250 מטר ) עד שמחליטים לאן ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.