פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=miscgeneral&Number=4293428&page=0&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 תראו את זה חחח ותגיבו גם אתם סתם לכיף חח תראו דף 6
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים לפי הת'ראד המקורי , זה מתייחס לערב יום שישי ....אז תשנה את הכותרת בהתאם .אני עקרונית אמור לישון , כי אני צריך לקום עוד איזה 4 שעות לעבודה ...אבל הכל עקרוניתבגדול .... ימי שישי בחוץ , מסיבות , אנשים , לפעמים בבית , זה משתנה כל פעם .
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים איזה אנשים חסרי חיים(בפורום הזה של future mark)- אבל זה לא העיניין, אלה זה שהם מודים בזה ואפילו עם קצת התלהבות נדמה לי O_oאני לא עושה כלום, שום דבר מיוחד. חוץ מזה, אין לי ממש ברירה- אני תקוע בתוך חור בשם בני עי"ש (לא לא רחוק מאשדוד אם זה מעניין מישהו) בלי רשיון ובלי אפשרות אחרת לצאת; ופה ברור שלא קורה כלום.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים שתגדלו תבינו מה אני עושה בימי שיש ושבת בלילה.... ;Dבנוסף לזה אני בד"כ אם חברים שותה מבלה... חוזר ב2 ומגיב פה בפורום במקום לישון...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני בעיקרון חוזר מהתפילה, מקדש, אוכל והולך לישון! אין כמו שבת ! :ylsuper:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הולכים עם חברים לקניון רואים את כול העולם ואחותו עד ככה 3 ואז הולכים לבית של מישו ודופקים ת'ראש או סתם יושבים מדבריםנ.ב.הרגע חזרתי הבייתה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני בעיקרון חוזר מהתפילה, מקדש, אוכל והולך לישון! אין כמו שבת ! :ylsuper: צדיק בסדום
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כן גם אני חזרתי הביתה עכשיורק חבל שאין הרבה מה לעשות הכל מתחיל להימאס מתישהו
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אני בעיקרון חוזר מהתפילה, מקדש, אוכל והולך לישון! אין כמו שבת ! כנראה שיש עוד צדיק בסדום....אין כמו לישון!איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.