עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

מאיפה אתה יודע שהקטליסט 5.0 לא ישפר שומדבר? אני בטוח שבלי קשר עד אז יצאו פיקסים לדום 3, טוויקים שונים. הקטליסט יכיל את מערכת ה- OGL החדשה. גם לא ענית לי על שאר הדברים. (OGL2.0 > OGL1.5 ???).

:lol: :lol: :lol:

הספק שלך בין הכי טובים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

הספק הכי טוב היום הוא PC POWER & COOLING TURBO-COOL 510W ATX-DELUXE, ו- OCZ POWERSTREAM 520W ספק אם בכלל אתה מכיר אותו! :lol:

אני גם מתערב שאתה לא יודע בכלל מה הדירוגים של הספק שלך!! חחחחח.

אתה לא צריך את המערכת הדפוקה שציינת.. למה דווקא 3800+? הקאש 512ק''ב מוריד אותו בהרבה אחר בהשוואה לאחרים.

כל אטלון 64 ב- 2.6Ghz בין אם הוא 512קב \ 1024קב \ 939 \ 745 \ 940 מבטל את אפקט צוואר הבקבוק לגמרי.. ככה זה, תתפלא. אתה צריך לפחות p4 במהירות של מעל 3.8Ghz בשביל לבטל צוואר בקבוק. אף מערכת לא תריץ יציב 2GB (לא רשום) יציב, להעלות ב- 100mhz לא תצליח, ובסטוק בכלל תצטרך להוריד ל- ddr333 ולהעלות ל- 2T, זה יוריד לך המון ביצועים.. הרבה פחות טוב מ- 1gb של זיכרון יציב ב- 260mhz x-2-2-x 1t. אתה סתם מגזים.

אני לא עצבני על שום דבר.

גם אתה עולה לי על העצבים, אבל סה''כ אני אומר תאמת, ואני עונה לך כמו בנאדם ומבסס את הטענות שלי.

עריכה: אגב הספק שלי הוא OCZ POWERSTREAM 520W רץ ב- 12.5v, 3.6v, 5.5v, וה- peak power שלי בסטוק הוא 620W, שלכם מתחת ל- 500 אני בטוח.

בקשר לזה שהוא לא יראה אותי ממטר.. אני מאוד, מאוד מאוד מאוד מאוד בספק, כנ''ל לבעלי x800xt-pe אחרים, LOL! :lol:

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני נועל את הת'רד, אבל לא רק בגלל naxid, אלא בגלל שלושתכם.

לא משנה מי התחיל מה, לא צריך להגיב ולגרור את הת'רד לרמה הזאת.

ננעל כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים