עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

לא משנה מה יותר מהיר אבל בדרך כלל לפי מה שראיתי 6800U יותר מהיר

ויש לו תמיכה ב PS3.0 שזה מאד חשוב לגיימר לדעתי :lol:

וגם שמעתי שיש זיופים באיכות התמונה ב ATI,אבל אני לא בטוח שזה נכון :cool2:

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

RAUL אח שלי..

NAXID הוא מחשיב את עצמו נראה לי כמבין גדול... אבל הוא מדבר כאילו שיש לו ת פלטיניום.. אולי באמת יש לו אני לא יודע

אבל עד שהוא לא מוכיח תוצאות עלפני השטח שלא ידבר!!

פורסם

- יש לי את הפלטינום.

- אני מקשיב, למה אתה חושב שלא? מתי הוכחתי את זה?

- אמרתי ש- ATI מנצחת בכל הקטגוריות? לא, תשתוק. אמרתי שנווידיה לוקחת בדום 3 ובהגדרות דיפולטיות.

- אתה צריך "לגבות" את הכרטיס שלך? אתה צריך אישור שעשית קנייה טובה בגלל זה אתה כותב ככה? :lol:

- ל STRENGTH, לאף אחד לא אכפת מה אתה חושב :lol: אתה גם לא מבין. אין לג'יפורס 6 יתרונות על ה- X800 כשמתייחסים לשיידרים, נקודה, זה הוכח.

מילא היית מסביר למה.. אבל אתה לא ??? ואני הסברתי כאן הרבה. רק חכו שמשחקים יתמכו ב- 3DC, SM2.0B, HyperZ, רק חכו, במהלך השנה, חכו גם לקטליסט 5.0.

פורסם

דבר ראשון אל תקלל.... זה נוגד את חוקי הפורום :'( :'( :'( ;D

דבר שני גבר...... ציטוט של NAXID:אתה צריך "לגבות" את הכרטיס שלך? אתה צריך אישור שעשית קנייה טובה בגלל זה אתה כותב ככה?

אז זהוווו שלאאאאאאאאאאאאא!

אני לא מנסה להוכיח שקניתי כרטיס טוב למה עם הייתי צריך הוכחה לא הייתי בא לפה כי פה אף פעם לא מקבלים תשובה!!!

אני יודע טוב מאוד את איכויות הכרטיס שלי....!!!

וסבבה שיש לך תפלטיניום....

ואני מצפה בקוצר רוח ל לקטליסט 5.0.. אמאלה.. תצילי אותי רק לא זה.....

חחח

אוקיי אז

חכו חכו ל FORCEWARE62.0.... ;D

מה אתה ילד קטן תגיד לי?!?!? נראה לי שכן

פורסם

naxid אני לא מבין משהו אחד.... :nixweiss:

אם אתה לא שם על מה שחברי הפורום אומרים (אם אתה לא מאמין שאמרת את זה רק תגיד ואני אביא לך ציטוט) ומה שSTRENGTH אומר, ואתה מדבר בגסות...

אז למה אתה פה?? אתה סתם מבזבז את הזמן שלך ושלנו....

פורסם

RAUL

דרך אגב כמה עלה לך ה ספק כוח?? :)

פורסם

הספק עלה לי 530 שקל...

קניתי אותו ואת האלבטרון 6800GT מנועה...  :cool2:

כמה שלך עלה?

פורסם

בואנה נראה לי פנדה האלה יקרנים אחושילינג

אני לקחתי ת 480 SILENT PUREPOWER אבל לא ת BUTTERFLY זה עם הצבעים וזה...

וזה עולה 493... והכרטיס מסך של XFX עלה לי 3325 אבל עכשיו אני צריך להוסיף עוד 300 שקל בשביל ה ליטק לדובים האלה :-X

פורסם

כן הם באמת יקרנים.... :o

בהתחלה רציתי לקנות מהם, ודי הייתי נעול על האלבטרון והם אמרו לי שייקח להם בערך איזה חודש עד שיהיה להם במלאי.... אז התקשרתי לנועה...

וגם קבלתי הצעה יותר טובה וגם יש להם את זה במלאי....

הספק עלה לי 530, ה6800GT עלה לי 2600 שקל... ביחד 3130.. מחיר בסדר גמור יחסית למתחרים :xyxthumbs:

פורסם

כן מחיר סביר בהחלט....

פורסם

סבבה... תודה אחי :xyxthumbs:

פורסם

חבל שקנית עכשיו...לפני ששבוע ככה ה-GEFORCE 6800 GT עלה ב-COM4U

2400 שקל...

ורדאון X800 PR0 עלה 2500

פורסם

- אני לא מבזבז שום זמן, לפחות לא את שלי, אני נהנה, אם אתם לא זו בעיה שלכם.

- מי דיבר אליך ORANGE? אמרתי "חכו לקטליסט 5.0" לבעלי ATI והנווידיה יקנאו מהצד, אתה אל תתערב אם אין לך משהו מועיל להגיד, ספק גם אם אתה יודע מה עושים שאר הפיצ'רים של ATI ומה ההבדל בין שיידר 3.0 ל- 2.0B (שאין הבדל).

- ORANGE חבל שקנית הספק העלוב הזה כי לעולם לא תדע מה כוחו האמיתי של הכ''מ שלך אם לא תחליף ספק.

פורסם

NAXIDDD

אתה עולה לי על העצבים... עידו בבקשה תסגור תת'רד הזה

- אני לא מבזבז שום זמן, לפחות לא את שלי, אני נהנה, אם אתם לא זו בעיה שלכם.

- מי דיבר אליך ORANGE? אמרתי "חכו לקטליסט 5.0" לבעלי ATI והנווידיה יקנאו מהצד, אתה אל תתערב אם אין לך משהו מועיל להגיד, ספק גם אם אתה יודע מה עושים שאר הפיצ'רים של ATI ומה ההבדל בין שיידר 3.0 ל- 2.0B (שאין הבדל).

- ORANGE חבל שקנית הספק העלוב הזה כי לעולם לא תדע מה כוחו האמיתי של הכ''מ שלך אם לא תחליף ספק.

הקטליסט הזה שלך לא ישפר שום דבר!!!!!

ועלק הספק שלי עלוב.... חחחח הצחקת אותי TT עלוב נכון...! זה בין הספקים היותר טובים שיש קיום לפני ANTEC... והוא גם ברמה של ה ANTEC לפי דעתי... ולמה איזה ספק יש לך ?????

ועלק אני לא יידע תכוחו האמיתי של הכרטיס מסך שלי.. למה זה פצצת אטום שאני צריך לדעת את כוחו האמיתי

אף מחשב לא יספק לך את כול הסחורה במלואה.. אלא עם כן יש לך איזה AMD 3800+ עם 2 GB DDR או משהו כזה... ועדיין אל תדבר שטויות..... הרי אתה עצבני שהכרטיס שלי לא רואה את שלך ממטר נכון?!?? אל תתעצבן בבקשה לא !! ילד קטן של אמא ... :-\ :-\

עידו סגור תת'רד הזה ... NAXID מדבר פה שטויות ברמות וגורם לאנשים אחרים לרשום ספאמים על השטויות שלו...

פורסם

Naxid אתה פשוט ילד קטן שלא מבין מהחיים שלו!!!

איך אתה מעיז לזלזל בTt 480W... יש לך מושג איזה מפלצת זאת?? או שאתה עדיין תקוע עם ספק ג'נרי וסתם פולט שטויות בכמויות בבגלל שאין לך מושג!

אני חייב להצטרף לבקשה של ORANGEJUICED לסגור תדיון כי הדיון מיצא את עצמו וnaxid מוציא אנשים משפיותם עם השטויות שהו פולט....

(חוצמזה שהוא מדבר בשפה גסה תוך פגיעה ברגשות אנשי הפורום).

ובקשר לשטות השנייה שאמרת, איך אתה בדיוק יודע שהוא לא יידע את כוחו האמיתי של הכרטיס?? תאמין לי הוא יינצל אותו טוב מאוד ולא יראה את X800XT ממטר...

אז.. בבקשה.. כל הקנאים להתאפק מלדבר שטויות שמעליבות את האנטילגנציה של עצמכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים