עבור לתוכן

מה הכרטיס הכי חזק היום בשוק?

Featured Replies

פורסם

איזה טרייד?

אתה מחפש מקום לקנות את ה X800?

ואני לא חושב שיש נציגות של ATI בארץ

• תגובות 91
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה Pixel Shader 3 לא נותן שיפור בביצועים....אתה רואה הכל יותר יפה = Quality = ירידה בביצועים = Performance

תגיד אחי אתה בסדר?!?! לא נותן שחפור בביצועים?! ראית את הבנצמרקים בין Pixel Shader 3 ל- 2 בפאר קרי???

אם לא אז תסתכל טוב

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2102

פורסם

בקשר לכתבה:

" Comparing the technical relevance of The Inquirer to Beyond3D is like comparing the technical prowess of Paris Hilton to John Carmack." -Albuquerque

ובקשר למה שאמרתי סליחה טעיתי , חשבתי על AF אל תשאל אותי למה

והנה ציטוט מאחד האנשים פה שכתבו בתארדים

"אפילו ה GT מנצח לרוב את ה XT... (אפילו ב hl2 לא תמיד כמובן אבל יש פעמים ש ה GT עוקף את ה XT)

במשחקים אחרים ראינו כבר שלרוב ה GT או משתווה ל XT או עוקף אותו"

משתווה אליו בHL2?

או..בכלל משתווה אל ה XT?

פורסם

GT לא עוקף XTPE, אלא X800PRO שהוא ב- 12 צינורות עיבוד.

המצב רק נהיה יותר גרוע ל- GT כשמעלים פילטרים ורזולוציות.

פורסם

GT אוכל את ה- PRO בעודו חי? לא.

הוא מנצח PRO בסטוק.

יש PROים שאפשר להפוך ל- XTPE רק דרך פלאש ביוס. אז הוא מנצח את ה- GT ונלחם ב- 6800U.

למד על האויב ראול.. ;D

ועם "כל האהבה שלך לנווידיה", אני בטוח שאהבת יותר את ATI לפני שה- 6800 יצאו. // אל תהיה בטוח...!!! >:(

אני חושב שחסר לך ידע בסיסי בהבדלים בין 2 הכרטיסים... וכבר מאסתי להסביר אותם!

אולי תקרא קצת ותלמד את "האויב" ואחרי זה תגיד שPRO בכלל מתקרב לGT שלא נדבר על האולטרה ( :lol: )

אני מציע לך לקרוא את התגובה הזאת טוב טוב ואולי תלמד ( ::) ) משהו על "האויב" :

תגיד אחי אתה בסדר?!?! לא נותן שחפור בביצועים?! ראית את הבנצמרקים בין Pixel Shader 3 ל- 2 בפאר קרי???

אם לא אז תסתכל טוב

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2102

פורסם

http://www.megagames.com/news/html/hardware/nvidiasm30listincludesh-l2.shtml

תראו כמה משחקים הולכים לתמוך ב SHADER 3.0!!!!

וזה שתי הכרטיסים החזקים שיש קיום

6800 ULTRA EXTREME EDITION

X800XTPE

כול בחירה תהיה בחירה טובה... לכול כרטיס החסרונות שלו והיתרונות שלו......

פורסם

אבל זה לא שהם לא ירוצו עם ה2.0b אני מהמר...

חוץ מזה אני לקחתי את x800 XT PE מקסימום אני אחליף אחרי שנה שנתיים...

פורסם

סבבה שלקחת ת X800XTPE

אבל המעבד שלך זה לא המעבד הכי חזק.. כאילו לא צריך תמעבד הכי חזק אבל המחשב שלך לא יוכל להפיק תמירב מהכרטיס וגם הזיכרונות שלך הם 333 ולא 400 או יותר והם גם לא דיול.. אז ככה שזה חיסרון.....

פורסם

סבבה שלקחת ת X800XTPE

אבל המעבד שלך זה לא המעבד הכי חזק.. כאילו לא צריך תמעבד הכי חזק אבל המחשב שלך לא יוכל להפיק תמירב מהכרטיס וגם הזיכרונות שלך הם 333 ולא 400 או יותר והם גם לא דיול.. אז ככה שזה חיסרון.....

אני מודה לך על ה"דאגה" אבל אל תדאג שידרוג בקרוב מאוד...

אין לי תקציב למערכת כמו שלך,אתה יודע לא לכולם יש הורים טחונים כאלה נדיבים שאני משער שקנו לך אותה...

פורסם

אני כבר הזמנתי את המחשב שלי:

Amd 3000+

epox kda3j

A-DATA 512 x 2

Leadtec 6800GT

או תקשיבו עכשיו השאלה שלי זה לא מי טוב יותר ATI או NVIDIA אני מדבר בתכלס מה יותר טוב בין שני הכרטיסי מסך האלו:

Leadtec 6800GT

or

X800 פרו

אפילו בHL2 לפי ההשוואה הזאת (ראה למטה) הGT לוקח תמיד את הX800 פרו אני דיי חושב שאני ישאר עם הכרטיס מסך שלי אבל יש לי אפשרות לשנות את ההזמנה השבוע =\

ההשוואה:

http://tech-report.com/etc/2004q3/source-engine/index.x?pg=1

תודה מראש

פורסם

אני מודה לך על ה"דאגה" אבל אל תדאג שידרוג בקרוב מאוד...

אין לי תקציב למערכת כמו שלך,אתה יודע לא לכולם יש הורים טחונים כאלה נדיבים שאני משער שקנו לך אותה...

דבר ראשון רק להבהיר... אני שילמתי בעצמי על הכרטיס מסך ועל הספק ...... ועם תעשה חישוב זה מגיע לכמעט 4000 שקל....

ותמחשב כן... ההורים שלי קנו לי אותו לפני כמה חודשים... וגם נראה לי שההורים שלך קנו לך תמחשב לפני כמה זמן שזה היה...

ואני פשוט רציתי להגיד לך שעם המחשב שלך אני לא הייתי קונה תכרטיס מסך הזה.... בלי לרדת עלייך או משהו... פשוט הוא לא ינצל אותו מספיק טוב לפי דעתי...

פורסם

ואם אתם עדיין חושבים שלא תהיה תמיכה ב- Pixel Shader 3 ב- Half Life 2 הנה עוד מקור שמאשר את הידיעה כי ב- Half Life 2 כן תהיה תמיכה של Pixel Shader 3.

גם הפעם תגידו שעוד אתר משוחד ל- Nvidia???

גם Mega Games וגם The Inquirer???

פורסם

ואם אתם עדיין חושבים שלא תהיה תמיכה ב- Pixel Shader 3 ב- Half Life 2 הנה עוד מקור שמאשר את הידיעה כי ב- Half Life 2 כן תהיה תמיכה של Pixel Shader 3.

גם הפעם תגידו שעוד אתר משוחד ל- Nvidia???

גם Mega Games וגם The Inquirer???

עם תלך עמוד אחורה אתה תראה שאני כבר נתתי ת LINK הזה :):xyxthumbs:

פורסם

כל בנצ' מראה תוצאה שונה, פעם ATI מובילה בהרבה ופעם בהרבה פחות. לקנות כ''מ לפי הבנצ'ים הלא רשמיים האלו תהיה טעות.

Raul - GT נועד להתחרות ב- X800P כביכול, נכון? אבל בגלל שלפרו יש רק 12 צינורות עיבוד, אז ה- GT מוביל עליו.

אך יש גרסאות X800P שהם VIVO שהן למעשה X800XT-PE מוחלשים, בעלי זיכרון 1.6ns ו- RageTheaterChip. ע''י פלאש פשוט של הביוס של X800XT הכרטיס הופך ל- X800XT מלא. אז הוא מוביל על ה- GT, ונלחם באולטרא, ומי יותר טוב לא הוכח בדיוק עד היום. בקשר לכתבה שלך, אני לא אוהב לקרוא פילוסופיה. אתה לא מבין של- ATI יש SM2.0B שביניהם אין כמעט הבדל? לפעמים אפילו הוכח שה- 2.0ב יותר מהיר. הויכוח כיום שיש בין 3 ל- 2ב הוא בדיוק כמו שהיה בין 1.1 ל- 1.4. עד היום לא הוכח מי יותר טוב ואחד יותר מהיר במקרים מסוימים השני, ככה זה גם היום. גם הכוח שה- x800 יכולים להריץ פיצ'רים שיש ל- 3.0 בלבד כמו Geometry Instancing, שזה הפיצ'ר היחיד שלדעתי יש איזה יתרון ל- SM3.0, אל תשכח של- ATI יש 3dc ו- Hyper-Z רק חכה שמשחקים יתחילו להשתמש בזה.. זה לא יאיץ בהרבה את הביצועים אבל זה יאפר רינדור ברמה סינמטית. הפיצ'רים האלו יתחילו להיות מיושמים במשחקים בשנה הקרובה.. זה טכנולוגיות שנווידיה רק יכולה לחלום עליהם. לנווידיה יש את ה- "ULTRA SHAODW MEGA EXTREME 2" שזה סתם בולשיט שלא עושה כלום.. כפי שראית בתמונות מדום 3. ל- ATI יש גם truform וטכנולוגיות שנווידיה לא יכולה להתקרב אליהם. יש גם עוד פיצ'רים נחמדים כמו video string ו- temp-antialiasing.

נווידיה המסריחה והדפוקה הזאת היא בעלת פנקס צ'קים ארוךךךךךךך מאוד, והיא מונעת ממפתחי משחקים ליישם את הפיצ'רים של ati.. כי בלי נווידיה למפתחי המשחקים לא הייתה בעיה לשיים את הפיצ'רים האלו.. והיינו נהנים מרמת gameplay שהיום רק אפשר לדמיין עליהם. ולא שמת לב, שהדמואים של ati תמיד נראה טוב יותר? רק חכה שהכול ייושם ב- source.. זה יהיה מדהים. אגב אם זה מעניין אותך כל מפתחי התוכנה והחומרה מחכים ל- SM4.0 שזו תהיה פריצת דרך. אבל זה תלוי עכשיו במיקרוסופט.

3dc = טכנלוגויה מהפכנית של דחיסת טקסטורות ביחסי 4:1 מולטי-פאס ומשפר את איכות התמונה בהמון וגם מאיץ את הביצועים..

Hyper-z = היא טכנולוגיה המאפשרת גישה נרחבת לבאפרים וחישוב צללים ואור.. וזה עושה פלאים בניגוד ל- usII שלא עושה כלום.

פורסם

naxid אתה סתם פאן בוי שמזיין תשכל....

אין לך מושג על חצי ממה שאתה מדבר...

וחוצמזה כל הכרטיסי הhidg-end מעולים... פעם זה לוקח (הרוב nVidia :xyxthumbs:) ופעם זה לוקח

וכנראה שהוויכוח מי יותר טוב לעולם לא יסתיים...

כל אחד יקנה את מה שטוב לו..

אני מוציא את עצמי מהוויכוח הסרק הזה... :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים