עבור לתוכן

עירק: מורדים חטפו 2 אזרחי צרפת ומאיימים להרגם אם לא יבוטל החוק שאוסר לבישת רעלות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי הם מנסים להשתלט על אירופה והעולם, אבל קשה לי להאמין שהם יעשו את זה בעזרת הסמרטוטים שלהם אלא אם הם נותנים להם כוחות על.

• תגובות 42
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תאמין לי שאני ממש לא רוצה להגיד את זה , אבל מה שאתה אומר מזכיר את מה שגרמנים מסוימים אמרו על היהודים בשנות ה-30 של המאה שעברה. :-\

"הערבים ישתלטו על צרפת ומערב אירופה"="היהודים ישתטלו על העולם".

"השתלטות עוינת תרבותית(של החברה הערבית על העולם)" = "השתלטות עוינת תרבותית של החברה היהודית על החברה הגרמנית".

היסטוריה קיימת גם על מנת שנסיק ממנה מסקנות. אל תיתן לשנאה ולשטיפות המוח להשפיע עליך.

99.9% מהערבים אינם מחבלים וטרורויסטים ואינם מהווים סכנה על העולם. רק 0.1% אולי( ואפילו פחות מכך) משתייכים לאירגוני-טרור.

אומנם נכון שאחוז גדול למדי מהערבים שונא את היהודים אבל גם אחוז גדול מהיהודים שונא את הערבים.

זה בגלל שטיפות המוח של שני הצדדים. אדם חכם יידע לעשות את ההפרדה בין זה לבין האמת.

תפקח את העיניים מהר מאד לפני שיהיה מאוחר מדי.

פורסם

אתה עוד פעם אומר את אותו הדבר  :-\

אז מה נעשה בערבים המסוכנים האלה?   לשבת בחיבוק ידים לא יהיה מעשה נבון בהתחשב בעובדה שהם מאוד מסוכנים. חייבים לעשות משהו.

אני מקווה שאתה לא חושב מה שאני חושב שאתה חושב.

לכן אני לא אגיד כלום.  תגיד לי אתה מה לעשות.

-עריכה-

אופס, חשבתי בטעות שאתה הבחור שהגיב מקודם. לא משנה, זה אקטואלי כלפיי שניכם מכיוון שאתה אמרת שאתה חושב כמוהו.

פורסם

לא ראיתי את הרצל וחבריו טסים לתוך מגדל אייפל...

יש הבדל בין להתמזג עם העם שהבדל היחידי הוא הגזע ואיזה חנוכיה על המדף בבית לבין ניתוק מוחלט מכל מה שקשור למדינה, אי ידיעת השפה והתסגרות בשכונות עם אלפי ערבים אחרים.

לא אמרתי שהערבים זוממים להשתלט על העולם, אמרתי שהם בסופו של דבר יהיו הרוב במערב אירופה ומה שבטוח זה שהם לא יהיו אירופיים חילונים אלא מוסלמים קיצונים עם דעות קדומות, בדיוק ברמה של המדינות שמהן הם הגיעו.

נ.ב

מה נעשה בערבים המסוכנים האלה ? לא נאפשר להם לקיים אורח חיים מוסלמי קיצוני ולזרוק על הנשים המוסלמיות מליון שמיכות על הראש - נאפשר להם להשתלב בחברה, הסכוי שזה יצליח הוא מאוד קטן אז בגלל שכל ערבי מוליד 10 ילד ותוך כמה שנים הם הופכים לרוב אז בינתיים לא ניתן להם להתישב בתוך מקומות שלא קשורים אליהם והם לא רוציים שם, מרוקאי הוא מרוקאי אז שילך למרוקו, מי ביקש ממנו לעלות לבלגיה ? יש לו מדינה מוסלמית עם החברה והתרבות שהוא רגיל אליה אז שישמור את הגועל נפש הזה לצפון אפריקה.

למה צרפת צריכה לאפשר הגירה של אלג'יראים למדינה שלה ? הם צרפתים ? ממש לא.

אני מדבר עם אנשים שחיים בבלגיה והולנד כל יום ואין לך מושג איזה צרות עושים להם שם הערבים ובמיוחד המרוקאים, יש להם חבורות ערסים חבל"ז, לכל מרוקאי שני יש סכין בכיס (לא, זאת לא סטיגמה אלא מציאות) הם שודדים ותוקפים אנשים, אם אתה יהודי וקולטים את זה אז כדאי לך להתפלל, מסוכן ללכת לבד ברחוב בערב באיזורים שיש מרוקאים... יש יותר פשיעה ובקיצור עושים להם שמח.

אני לא מציג לכם דיעות אני מציג לכם מציאות, אתם יכולים לרמוז על נאציזם וגזענות אבל זה פשוט לא אני.

אני רק יכול לומר לכם שהנאציזם הבא יהיה נגד ערביי אירופה וזה רק עניין של זמן עד שזה יתפוצץ לאירופיים בפנים וכמובן שאין פה מקום להשוואות עם השואה ואנחנו בזמנים שונים, אני לא אומר שתהיה שואת ערביי אירופה או משהו כזה חס וחלילה אבל אני בטוח שיתחילו להיות קולות שידרשו לגרש אותם ואנשים יתקפו ערבים ויהרסו מסגדים.

200 איש נהרגו בספרד... אבל כשזה יגיע לבריטניה או צרפת ושאר מדינות המערב אני מאמין שתראו קיצוניות משני הצדדים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנת, אבל יש נשים שמקבלות את אורך החיים השמרני של האיסלאם ויש שבבגרותן בוחרות לא להתחתן אלא להמשיך ללמוד ולהפוך חילוניות. בצרפת לא נפוץ רצח על רקע חילול כבוד המשפחה כמו כאן שמסוגלים להרוג סטודנטית בגלל שהלכה ללמוד במקום להתחתן עם בן-דודה אחמד ולהביא לו 20 ילדים. הערבים שם רובם טיפה יותר ליברליים.

פורסם

ילדה בת 14 שגדלה על האיסלם לא תוריד את הלבוש המסורתי שלה כל כך מהר, וגם אם כן אני לא רוצה לחשוב מה שאבא שלה יעשה לה אם היא תחזור בלי זה הביתה.

פורסם

Mortar - אתה אומר לא לתת לערבים לגור במדינות שאינן ערביות?   ובכן, איני יודע עד כמה אירופה וארה"ב אוביקטיביות כלפינו וכלפי הערבים, אבל עובדה היא שיש הרבה מדינות ותרביות באירופה שמתעבות אותנו יותר מהערבים.  יש גם כאלה שבטוחים עדיין שאנחנו אוכלים בפסח מצות עם דם של ילדים נוצריים ושיש לנו קרניים  :-\ . כמו שזה מסתמן נכון להיום, סביר יותר להניח שמדינות לא יאפשרו ליהודים להיכנס לשטחם מאשר לערבים.  נניח ויהיה מצב שבו כל העולם לא יאפשר לערבים וגם ליהודים לגור באף מדינה חוץ מלישראל ליהודים וארצות ערב לערבים.    איך אתה, בתור יהודי תמים, תרגיש?  בידיעה שאף מדינה בעולם לא רוצה אותך ושרוב העולם שונא אותך על לא עוול בכפך?   סביר להניח שמתוסכל,חסר-אונים,כועס ומוגבל.

כך ירגישו גם 99.9% מהערבים. תהיה בטוח.

אני אתאיסט, ולמורות זאת אני אגיד לך משפט שסביר יותר להניח שתשמע מאדם מאמין: "אל תעשה עלייך מה ששנוא לחברך" - אולי תגיד שזה משפט קצת שחוק ובנאלי, ניחא.    אל תישכח ולו לרגע אחד שהערבים, למורות שהם ערבים, הם גם בני-אדם (שמת לב שזה משפט ציני . מה לעשות, אולי ככה יירד לך האסימון). וכבני-אדם כל החרפה הזאת של ניפוץ מסגדים (שלא שונה מניפוץ בתי-כנסת. מסגד לא מייצג סוג מסוים של רוע או טרור) גירוש מכל מדינות העולם וחרפת עולם ששתבוא על כל התושבים הערבים, אפילו אם הם אנשים תמימים (הרשה לי להזכיר לך, 99.9% מהם אכן אנשים תמימים וישרים!) , תהיה כסוג של שואה שנייה כנגד הערבים. רק בלי כמות גדולה של הרוגים, אבל תהיה אותה אווירה כשם שהייתה בשנים 1933-1939 כלפי הערבים (שרובם חפים מפשע) במקום כלפי היהודים.    במקרה של התנגדות מזוינת מצד העולם הערבי תבוא ככל הנראה מלחמת עולם רביעית.

אבל אני סבור ש-99.99% שמצב כזה לא ייקרה. העולם לא יינח לו לקרות למורות הזעם שלו כלפי הערבים.

כי העולם (אוכלוסייתו בכל אופן) יודעת שרק חלק קטן מאוד מהאנשים הם השורש הרע בכל העניין.

מוסלמים קיצוניים יש מעטים ביותר.  אין להם, וגם לעולם לא יהיה להם (עקב ריבוי האנשים השפויים בעולם  :)) את הכוח להתשלט על מערב אירופה.   בשביל זה צריך צבא של מאות אלפי חיילים, תקציבי ענק, טיעונים טובים וכיוצא בזה.   קצב גידול האוכלוסייה לא פקטור מכריע כאן.   בעתיד, כאשר יהיו נשקים אכזריים וחזקים הרבה יותר מאשר היום, צבא,ידע ומיומנות ייעשו את ההבדל בין ניצחון להפסד בקרב, ואת זה - ואני מבטיח לך- יש ויהיה למדינות מערב-אירופה.

פורסם
  • מחבר

הדת המוסלמית היא דת קיצונית למדי אבל אם תיקח ערבי שחיי בארה"ב ותשווה לאחד בצרפת או במדינות ערב תראה 2 עולמות שונים לגמרי. המוסלמים האמריקנים הינם חילונים ורבים מהם משרתים בשורות הצבא האמריקני ונלחמים בעירק ובאפרניסטן באמונה שהם הולכים לשחרר את אחיהם משלטון טיראני וקיצוני. סתם נקודה למחשבה...

פורסם

מצטער לשבור לך את האשליה אבל אין ערבים בצבא האמריקאי, אולי ממש ממש בודדים.

פורסם

מצטער לשבור לך את האשלייה, אבל כן יש ערבים בצבא האמריקני.

הצבא האמריקני לא כמו הצבא שפה, שם יש מלא חיילים עם דתות שונות ולאום שונה.

פורסם
  • מחבר

מצטער לשבור לך את האשלייה, אבל כן יש ערבים בצבא האמריקני.

הצבא האמריקני לא כמו הצבא שפה, שם יש מלא חיילים עם דתות שונות ולאום שונה.

בדיוק. וגם כאן יש מוסלמים בשורות הצבא, כאלו שלא מאמינים בדרכם הבזויה של המחבלים ורבים מהם גששים, סיירים וכמובן, מסתערבים.

Bring me some water you Sharlila!! ובום!

פורסם

ברור שגם אצלינו יש ערבים אבל לא ערבים מוסלמים פלשטינאים, יש בדואים ודרוזים.

פורסם

דרוזים הם לא ערבים. הם מוסלמים.

כנ"ל לגבי בדואים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים