עבור לתוכן

boot.ini איך עורכים אותו?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

במחשב שלי היה מותקן רק xp וכמובן על c

עשיתי ghost ל xp (כאשר הוא היה מותקן ב c)

פירמטתי והתקנתי 98 על c כמובן

ולאחר מכן התקנתי את ה xp ב d מתוך הקובץ ghost

אך כידוע שה xp לא יעלה כי ה boot.ini שלו צריך להיות d שיתאים למחיצה הנוכחית שהיא d ולא c כפי שהוא עכשיו בגלל שה ghost העתיק מתוך c

מי יודע איך אני משנה את הקובץ boot.ini ?

תודה רבה

פורסם

אני אתן לך את קובץ ה-ini שיש לי. לי מותקן במחשב בכונן C ווינדוס 2000 ובכונן D ווינדוס XP pro.

אים אתה לא יודע בדיוק מה או איך לשנות עדיף שלא תיגע.

[boot loader]

timeout=3

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect

פורסם

שלום Symptome, וברוכים הבאים לפורומים של HWzone!

אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורום הכלליים, ואת החוקים הספציפיים של כל פורום בו אתה פעיל (מופיעים כהודעה בראש כל פורום). אנא שנה את הכותרת של ההודעה שלך בהתאם.

לגבי הבעיה שלך, היא קצת מורכבת ולדעתי הוספת boot.ini מתאים לא תעזור פה. אתה צריך שקבצי ה-Startup של XP יהיו על המחיצה שמסומנת כ-Active (שהיא C במקרה שלך), וש-XP יהפוך את ה-Boot sector של 98 לקובץ על אותה מחיצה. אני הייתי מציע לעשות boot מדיסק של XP ולנסות לעשות repair. אם זה לא הולך, אולי אפילו לעשות התקנה מחדש על גבי ההתקנה הקיימת.

פורסם

אה, וואלה צודק.

עכשיו נזכרתי שהייתה לי בעיה כזאת פעם, והדרך שבה טיפלתי בה אז הייתה:

כאשר בכונן C מותקנת מערכת ההפעלה הראשונה וכונן D שלי היה ריק, עשיתי התקנה ראשונית מינימלית מהדיסק של הXP לכונן D, ורק אח"כ הפעלתי את קובץ ה-ghost על כונן D.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המשיבים ושיהייה שבוע טוב ונטול תקלות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים