פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים טוב ככה,היה בא לי היום לעשות משהו במחשב שליאז רציתי להעביר את היציאות סאונד לקדימהשל המחשב לפאנל הקדמיאז ככה,פירקתי רמקולים ישנים והוצאתי מהם את היציאהשל החיבור אוזניות בלי בעיה ובלי לשבור שום דברעכשיו הצלחתי לחבר את הכל בסדר וזה עובדכשאני מחבר רמקוליםעדיין לא ניסיתי לחבר אוזניות כי אין לי בנמצא כרגעאבל אני אנסה יותר מאוחרבכל מקרה,כשאני מחבר מיקרופון זה לא עובדבלי ה"חוט מאריך" המיקרופון עובד בסדר גמוראבל ברגע שאני מחבר דרך החוט המאריך זה מספיק לעבודומתנהג כאילו זה פשוט לא מחובראיזה סיבה יכולה להיות לזה?הייתי מביא תמונה של איך בדיוק הלחמתי את כל החוטיםאבל אין לי מצלמה בבית כרגע ולא מצאתי תמונה של הרכיבהזה דרך גוגל, אם מישהו ימצא אני אראה לו איך חיברתי הכל
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים תבדוק את ההלחמות ושהכל מחובר נכון , אולי זה מקצר איפשהו או שאולי הכבל דפוק תבדוק שלא חיברת מונו לסטריאו וכאלה
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר שמע ההלחמות והכל בסדרכי כשאני מחבר רמקולים זה עובדעם אוזניות אני אנסה לחבר עוד 2 דקותאבל למה שזה יעבוד לרמקולים ולאלמיקרופון?אגב החיבור שיש לי נראה כמו זה:http://www.b2modkits.com/Products/VUKit/images/Parts/Audio_Jack.jpgרק שאצלי יש 5 חיבורים (שאני לא משתמש ב-2 מהם)וכאן יש 3עריכה:חיברתי אוזניות וזה עובדאולי בשביל לחבר מיקרופון צריך להלחים חוטים למקומות שונים?עריכה 2:טוב הצלחתי שהמיקרופון יעבודמשום מה,כשהוא מחובר עד הסוף זה לא עובד ואם הוא חצי בפנים כזהאז זה עובדלמישהו יש מושג למה?
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים אולי בגלל שזה שבור כשאתה מכניס את זה עד הסוף אולי החלק מתרומם ואין מגע אז הוא כנראה לי יכול להזרים את מה שהוא צריך
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים כשהוא מחובר עד הסוף זה לא עובד ואם הוא חצי בפנים כזה אז זה עובדלמישהו יש מושג למה?מיקרופון הוא מונו. זה אומר שכשאתה מכניס את המיקרופון, הוא מקצר לך את ימין ושמאל. זה כנראה דופק שם משהו.כשאתה מוציא אותו "חצי החוצה" הוא יושב נכון על אחד הערוצים וזה עובד טוב.כדי להעריך מיקרופון השתמש במחברים מונו ולא סטריאו.
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר ummmm...טוב...אני אקנה עוד מחברבחנות אלקטרוניקה כשיהיה לי כוחואז אני אעשה את זהאני לא לגמרי בטוח איך אני אחבר את זה,אבל אני חושב שאני עוד אסתדרתודה בכל מקרה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים עריכה 2:טוב הצלחתי שהמיקרופון יעבודמשום מה,כשהוא מחובר עד הסוף זה לא עובד ואם הוא חצי בפנים כזהאז זה עובדלמישהו יש מושג למה?תבדוק שוב את ההלחמות של המקרופון ואם הכל בסדר אז מחבר המיקרופון למחשב(שכחתי איך קוראים לזה..) כנראה מקולקל....
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר שמע אני לא אידיוט...המיקרופון עובד כשאין(!!!) את הכבל המאריךהרמקולים והאוזניות עובדים כשאין וגם כשישאבל כנראה בגלל הקטע של הסטריאו אז המיקרופוןלא עובד כי הוא צריך להיות במונואז כשאני אזדמן לי לחנות אלקטרוניקה אני אקנה מחברואז נראה איך אני עושה כדי שהמיקרופון יעבוד טוב(או שאני אפרק עוד רמקולים ישנים ;D)
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אז כשאני אזדמן לי לחנות אלקטרוניקה אני אקנה מחברורק שים לב שאתה צריך גם שקע וגם תקע של מונו.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר צריך תקע ושקע של מונו?אי אפשר להשתמש בשקע סטריאו ופשוט לאלהשתמש בכל החוטים שיש?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא, כי זה יקצר (זה בדיוק מה שקרה לך).אולי תנסה כיוון אחר: יש פלאג שממיר ממונו לסטריאו ובחזרה. נסה להשתמש בכזה פלאג (שימיר מהמונו של המקרופון לסטריאו L R) וזה יפתור את הבעיה.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר טוב להשיג ממיר כזה זה אותו הדבר כבר כמו לקנותמחברי מונו וזהו,לא?אז כשאני אלך לקנות לדים מתישהו אניאקנה מחברים כאלה וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.