עבור לתוכן

בצבא גיליתי שאני אידיוט גמור

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם חולת נפש גמורה כמוני קיבלה קב"א 55, אין שום סיבה שבנאדם נורמאלי לגמרי לא יקבל פחות.  :silly:

שמע, זה לא תמיד קשור לשכל. אולי זה גם קושר מנהיגות, כריזמה וגם הראיון אישי... אולי נפלת שם קצת.

אתה ראית את המסמכים בעיניים או שסתם אמרו לך?

ראיתי בעיניים. קב"א 49, עברית 9.

• תגובות 47
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עומרי מתחכם אה? תזכור יש לי m16 ביד.. אל תעצבן אותי...

זה עמרי קודם כל, ודבר שני יש לי יותר כל נשק בבית (חמים וקרים) ממה שאתה מסוגל לדמיין בכלל.

פורסם

[ltr]remember one thing. the army is like the matrix. there is no real choice, choice is only an illusion, designed to keep you under control. and when you realise you have no real choice you're too deep in to get out.[/ltr]

פורסם

[ltr]remember one thing. the army is like the matrix. there is no real choice, choice is only an illusion, designed to keep you under control. and when you realise you have no real choice you're too deep in to get out.[/ltr]

hahahahaha what are you infected from matrix ;D

פורסם

זה עמרי קודם כל, ודבר שני יש לי יותר כל נשק בבית (חמים וקרים) ממה שאתה מסוגל לדמיין בכלל.

אני לא צריך יותר מכדור אחד אחי...

פורסם

יש לי הרגשה שזה לא רק בצבא ובמטריקס

פורסם

ראיתי בעיניים. קב"א 49, עברית 9.

ראית את הדפ"ד? זה לא חייב להיקבע ע"י שכל.

לא זוכרת את הדפ"ר שלי, ראיתי את מסמך ככה חטוף ולא הבנתי מה זה שאר הראשי תיבות.

אצלי היה קב"א 55, עברית 8, אנגלית 9. שמע, זה לא משנה מה אתה עושה, אתה חלק ממכונה אחת גדולה שכל התפקיד שלה זה להבטיח את הקיום שלנו פה (ואת הקיום של כמה אידיוטים גמורים שגילו שהם כאלו בצבא ולא יצליחו מחוצה לא כגון קצינים ונגדים מנוונים).

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי. דפ"ר 40. זה מסביר הרבה מאד דברים. נו טוב, אני מקווה לקבל תפקיד קל ונוח, כדי שיהיה לי זמן ללמוד לבגרויות.

זהו, חבר'ה, זזתי לתחנת האיסוף באשקלון. אני צריך להיות שם ב-9:00. מזל שאני גר באשדוד. תמשיכו להגיב. אקרא את התגובות כשאחזור בחמישי בצהריים. (אני מבקש חמשוש מסיבות משפחתיות)

פורסם

40 זה טוב או רע? כי בדפ"ר אני לא יודעת איך זה זז. היה לי באחד הסעיפים 59 אבל אני לא זוכרת מה זה היה.

בכל אופן, אני לא חושבת שאתה אידיוט. בהצלחה :hi:

פורסם

דפ"ר נקבע ע"י המבחנים הפסיכוטכניים בלבד שעשית מול המחשב המזדקן בלשכה.

הוא נע בין 10, ל90. בקפיצות של עשר. (ככה ש59 זה לא הדפ"ר שלך דריה)

40 נחשב די בינוני, אבל לך תדע, אולי הלך לך ממש לא טוב במבחנים כי לא היית מרוכז. לי יש דפ"ר 80.

אגב, לפי הכתיבה שלך אתה בטוח לא אידיוט. ואני לא חושב שההבנה של בנאדם בלוגיקה, פיזיקה וחשבון מעיד על זה שהוא אידיוט או לא.

לדעתי חשוב הרבה התפקוד שלו מול אנשים, תקשורת עם אנשים, קבלת החלטות... דברים שלא תלוים במבחנים האלה.

ועובדה שיש חריגים, אנשים בתפקידים של פיקוד וקצונה שהוכיחו את עצמם בשטח וכך בעצם גרמו לנתון הקבא להיות שולי.

אז.. גם אני לא חושב שאתה אידיוט. בהצלחה..

פורסם

אני לא חושב שההבנה של בנאדם בלוגיקה, פיזיקה וחשבון מעיד על זה שהוא אידיוט או לא.

לפי דעתי המבחנים האלו גם לא ממש מעידים על ידע בתחומים האלו:

הבנת הנקרא הוא חלק לא קשה אבל הוא ראשון ומי שלא שם לב יותר מדי שהזמן רץ יכול לגלות שהוא לא הספיק הכל

מתמטיקה זה בעיקר מבחן מול זמן ולא נגד ידע. אם יושיבו אותך עם השאלות בצורה שקטה ורגועה אני בטח שכל אחד מאיתנו יוכל לפתור אותן. החיים לא מלאים במצבי לחץ כאלו שבהם אתה חייב לחשב שינויי אחוזים וגילאים בחצי דקה.

ובכלל... אני בטוח שאם אדם עושה את המבחנים אחרי קורס פסיכומטרי הציון שלו בתחומים האלו יעלה

פורסם

הקטע גם שבמבחנים האלו צרייך לחשב הכל בראש או לנחש את התשובה, לפחות בשאלות ההגיון ומתמטיקה.

מזתאמרת, אסור לך לקחת ולהתחיל לרשום תרגיל. אני שמתי ז** על הכלל הזה, בשיא החוצפה הוצאתי נייר

ועט והתחלתי לחשב, הספקתי הכל וזהו. רק שימו לב שהמשגיחה הפוסטמה לא מסתכלת כשאתם עושים את זה.

פורסם

hmmm, not really

אצלי הם פשוט נתנו נייר ועפרון...

לא משנה שזה לא ממש עזר - לך תתחיל לעשות חילוק ארוך של מספרים לא שלמים וכאלה...

בגלל זה אני ממליץ לכל מי שניגש לצו ראשון ורוצה להצליח-תרעננו קצת את החשבון המוקדם שלכם (כיתה ז'-ח' ככה), בשביל בעיות עם צינורות שממלאים בריכה, חילוק ארוך וכו'...

גם אני צחקתי כשאמרו לי את זה, אבל זה היה יכול לעזור לי - במקום לנסות להיזכר מה עושים עם הבעיה, אתה פשוט פותר.

בכל מקרה, זה די מאחורי...

קב"א 56, דפ"ר 90, פרופיל 97 (עם פאקין סעיף על ראיה :'() :xyxthumbs:

פורסם

החלום לקורס טייס ירד לטימיון?

פורסם

כן :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים