עבור לתוכן

בצבא גיליתי שאני אידיוט גמור

Featured Replies

פורסם

גם אני רוצה שיריון.

גיוס במרץ 05

תגיד אתה על מרכבה 4?

אני על מרכבה 2.... אתה לא ממש בוחר אותי תקעו בחטיבה 7 שיש לה רק סימן 2 לחטיבה 188 יש רק סימן 3 ולחטיבה 401 יש רק סימן 4... אבל 401 זה חבורה של מעפנים.. הכי טוב זה 188 למרות שחוץ מהטנק הדפוק 7 לא רע בכלל...

• תגובות 47
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קיבלתי מדים רגילים, לא של חיל האוויר, ואני בפלוגת גפן.

אז סביר להניח שאתה לא הולך לח"א. רק פלוגת טל ווולקן הולכות לח"א. (אני נמצא בוולקן)

אהממ...

בתור אחד ששירת בגבעתי אני יכול לספר לך ש"אין דבר העומד בפני הרצון".

המ"מ שלי בטירונות היה עים קב"א 49(!) ואחרי שיכנועים רבים הוא יצא לקצונה (שזה מקב"א 52).

השאלה היא מה אתה בכלל רוצה לעשות בצבא? מה השאיפות שלך (אים יש כאלה ) ?

זה מעודד. ומה אני רוצה להיות? אני רוצה להיות מישהו. אני לא רוצה להיות הבחור ההוא שמחליף שקעים.

פורסם

אז סביר להניח שאתה לא הולך לח"א. רק פלוגת טל ווולקן הולכות לח"א. (אני נמצא בוולקן)

אז משהו פה לא מסתדר לי, כי כשהייתי בבקום קיבלתי מנילה, אם אפשר לקרוא לזה מנילה... בכל אופן, יכולתי לבחור רק בין חיל האוויר לבין נהג משאית, נהג משאית סימנתי 1 וחיל אוויר 2, אז אני לא מבין איזה תפקיד יתנו לי אם ככה, אולי אתה תגיד לי ?

פורסם
  • מחבר

אז משהו פה לא מסתדר לי, כי כשהייתי בבקום קיבלתי מנילה, אם אפשר לקרוא לזה מנילה... בכל אופן, יכולתי לבחור רק בין חיל האוויר לבין נהג משאית, נהג משאית סימנתי 1 וחיל אוויר 2, אז אני לא מבין איזה תפקיד יתנו לי אם ככה, אולי אתה תגיד לי ?

אני בכלל לא בחרתי בח"א ותראה לאן הגעתי.

פורסם

אני בכלל לא בחרתי בח"א ותראה לאן הגעתי.

אני הבנתי בכלל שהצבא שם זין מהרגע שמתגייסים אליו, לפני עוד מתייחסים יפה אבל אחרי זה כבר הכל אבוד וצריכים לקוות שניפול על צוותים שמתייחסים טוב. כי בעיקרון כל המערכת הזאת שנקראת צה"ל לא ממש מתחשבת באנשים שבאמת יש להם בעיות.

פורסם

אני על מרכבה 2.... אתה לא ממש בוחר אותי תקעו בחטיבה 7 שיש לה רק סימן 2 לחטיבה 188 יש רק סימן 3 ולחטיבה 401 יש רק סימן 4... אבל 401 זה חבורה של מעפנים.. הכי טוב זה 188 למרות שחוץ מהטנק הדפוק 7 לא רע בכלל...

מכיר בועז בן עזרא?

שמנמן, נמוך חמוד...

איתך בחטיבה

פורסם

אם שלחו לחבר שלי זימון לתלפיות חיל אוויר, איזה קב"א יש לו?

נ.ב. יש לפרופיל השפעה על הקב"א??

פורסם

אם שלחו לחבר שלי זימון לתלפיות חיל אוויר, איזה קב"א יש לו?

נ.ב. יש לפרופיל השפעה על הקב"א??

כנראה שלחבר שלך יש 56.

לא, לפרופיל אין השפעה על הקב"א.

שמע, חבר-בעל-נטיות-אובדניות: אין לי 12 שנות לימוד, אין לי בגרות, ain't got shit. תאמין לי שלצבא לא היה אכפת,

כששלח אותי לאן ששלח.

הקב"א זה סתם, פשוט בשביל להדביק מספר על הבנאדם. הקב"א מורכב מהמון דברים, עד כדי כך שהוא מאבד את המשמעות שלו.

תילחם, ותגיע לאן שתרצה. אל תתפרע מצד אחד, אל תישבר מצד שני. תהיה נחוש, ותגיע לאן שתרצה להגיע.

מעבר לזה, סתם שלוש שנים. מה שבאמת זוכרים מהצבא זה את החבר'ה והצחוקים והשכונה שעשיתם, ולא את התפקיד.

בהצלחה.

פורסם

i don`t get what it is so bad to be a thecnic,any thing that help to the country is good and i jumped 2 grades but doesn`t get into the MEHUNANIM so what i am stupid you think ?

פורסם

מכיר בועז בן עזרא?

שמנמן, נמוך חמוד...

איתך בחטיבה

וואלה אני כמעט בטוח שאני יודע למי אתה מתכוון אני לא מכיר את השם כי הוא לא איתי במחלקה אבל אני דיי בטוח שאני יודע מי זה.. למה?

פורסם

i don`t get what it is so bad to be a thecnic,any thing that help to the country is good and i jumped 2 grades but doesn`t get into the MEHUNANIM so what i am stupid you think ?

FFS תלמד אנגלית ואז תוכל להאשים את המורים כאשר אתה משפיל את עצמך!

אני מאמין שלסדר שתוכל לכתוב בעברית, יהיה לך הרבה יותר קל מאשר לאנשים שצריכים לקרוא את האנגלית העילגת שלך.

פורסם

בוא נראה, צחי בן עזרא - בועז בן עזרה....

הממממ מעניין למה הוא שאל?

פורסם

FFS תלמד אנגלית ואז תוכל להאשים את המורים כאשר אתה משפיל את עצמך!

אני מאמין שלסדר שתוכל לכתוב בעברית, יהיה לך הרבה יותר קל מאשר לאנשים שצריכים לקרוא את האנגלית העילגת שלך.

i can`t write now in hebrew and if you don`t read the fourm rules you can`t insullt

and what is my השפלה that you jumped 2 grades? :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:

פורסם

אם חולת נפש גמורה כמוני קיבלה קב"א 55, אין שום סיבה שבנאדם נורמאלי לגמרי לא יקבל פחות. :silly:

שמע, זה לא תמיד קשור לשכל. אולי זה גם קושר מנהיגות, כריזמה וגם הראיון אישי... אולי נפלת שם קצת.

אתה ראית את המסמכים בעיניים או שסתם אמרו לך?

פורסם

בוא נראה, צחי בן עזרא - בועז בן עזרה....

הממממ מעניין למה הוא שאל?

עומרי מתחכם אה? תזכור יש לי m16 ביד.. אל תעצבן אותי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים