פורסם 2002 באפריל 2823 שנים זה מוגזם נכון ...... אבל עדיין בתחום הגדרות היצרן.רצוי מאד להחליף מאורר או לנסות לסדר זרימת אויר יותר טובה.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים אממ..זה חם, אבל זה עוד יותר חםאם אתה מדבר על 62 מעלות במנוחה כי זה כבר ממש הרבה.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יש לי מעבד מעבד כזה והוא על 46-47 במנוחהאיך שקיבלתי את המחשב חוררתי את דלתות המארז כמו גבינה צהובההוספתי 2 מאווררים בחלק הקידמי של המחשב אחד לכוון המעבד והלוח והשני לכוון כרטיס המסךואת המאוורר האורגינלי שנמצא בחלק האחורי של המחשב הפכתי אותי כך שיוציא אוויר במקום להכניסכך נוצרה סירקולצית אוויר שהורידה את הטמפ' :saint:
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים 62 מעלות זה לא טוב, אבל גם לא רע.הגדרת היצרן היא שאין לעבור את ה 95 מעלות ורצוי 'לקחת' מרווח ביטחון של 10 עד 15 מעלותכלומר הטווח המקסימלי הוא 80 מעלות.
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים מחבר המחשב שלי בזמן עבודה בwindows הוא 61 (אני יכול לדעת כי יש לי לוח של giga bye 7vrxp יש תוכנה שמראה שקיבלתי אם הלוח)זה טוב??הוספתי עוד מאוור אבל זה עדיין לא עוזר יש לי 3 מאוורים1 על המעבד2. איפה שיש את היצאה של lpt לידו יש מקום עם הרבה חורים הוספתי לשם מאוור(של הספק הישן שלי)3. בקידמת המחשב למטה מתחת ללחצן של powerאני מתמש במאוור שקיבלתי על ה על AMD המעבד
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אני עם ה+2100XPוהייתה לי בעיה דומה הוספתי 2 מאווררי 80 בדלת אחד למעלה אחד מאחורה מושך אוויר וןןלקנו 7+ על המעבד ומאוורר קטן על הצ'יפסט עכשיו אני קורע למחשב את הצורה ולא עובר את ה53 מעלות 44 במנוחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.