עבור לתוכן

MSI 9800P האם יש אופציות OC \ BIOS ??

Featured Replies

פורסם

עריכה : מצטער מנהלים - לא שמתי לב לדיון המרוכז :-[

היי הייתי רוצה לדעת, ביחס למחיר הזול של הכרטיס שמציגה MSI את ה 9800 (1200 שקל) האם הכרטיס מספק את הסחורה ?

כלומר איך הקירור שלהם, האם יש אופציה מיוחדת בכרטיסים הללו שיכולים לתת איזה פלאש לביוס ל -XT או משהו ?

אשמח לקבל מידע על הכרטיס והקירור שלו אם מישהו יודע...  :silly:

פורסם

חבל חבל שאנשים לא רואים שיש פורום על ה 9800... ממש חבל

ננעל :) סתם אני לא יכול לנעול עוד מעו ינעלו לך את זה ... :cool2:

ושמע בקשר לזה שלהפוך כרטיס ל XT זה כמו שתרצה להפוך אימפרזה רגילה לאימפרזה טורבו... אתה יכול לעשות כול מיני דברים וחרטות אני לא ייפרט.... אבל זה לא יהיה אף פעם כמו XT רגיל.... אי אפשר להפוף כרטיס באמת שייתן את אותם הביצועים ל כרטיס בהרבה יותר טוב ממנו... ויש הבדל משמעותי ביותר בין ה XT TO THE PRO

אבל ביחס למחיר הוא מאוד מספק תסחורה... זה הכרטיס הכי טוב במחיר הזה אין שום ספק לפי דעתי..... :)

עם OC קטן אתה יכול להריץ אותו על HIGH בדום!! וזה יזוז לך כמעט חלק וזה בדוק אצל חבר שלי :)

פורסם

אין אבדל גדול בין R9800P ל R9800XT

5%-10%

פורסם

אני משחק בדום בHIGH בלי שום OC ויש לי את הכרטיס הזה אז... (?)..

פורסם

אבל הוא דיבר על R9800PRO 128 ועם אתה רוצה להפוך תפרו ל XT וזה אפשרי

אתה צריך קודם שיהיה לך 256 MB PRO ורק אחר כך נדבר על להפוך את זה ל XT

לך ל GOOGLE וחפש ת ריאדון פרו מול ה ריאדון XT ויהיו לך שם הרבה מדריכים על איך להפוך אותך בעזרת ה פלש ביוס וחרטות כאלה....

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981&products_id=5416 PRO256

סתם לדוגמה והנה תראה ת XT

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981&products_id=5472

פשוט לא מצאתי ת ספרי 256 מגה פרו אז נתתי לך של CLUB3D אבל לא משנה ... הנה רוצה להראות לך שפה כבר יש הבדל של 400 שקל!!!:) בין ה XT ל

256PRO ועם הכרטיס הזה אתה תוכל להגיע ל XT ואולי אף לעבור תמהירויות שלו עם OC ...

לשיקולך.... :xyxthumbs:

quote author=infernal goat link=topic=82094.msg700732#msg700732 date=1093689761]

אני משחק בדום בHIGH בלי שום OC ויש לי את הכרטיס הזה אז... (?)..

איזה מחשב יש לך ??

פורסם

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=92&var2=0

אתה צריך 256 MB כדי להפוך לXT רגיל ואתה צריך על הפרו את ליבת R 360 ושהזיכרון של הפרו יהיה DDR 2 ואז רק תעלה מהירויות (אפשר להגיע ליותר מXT אם יש לך את הפרו שרשמתי )

עם הכרטיס שלך אתה יכול להפוך את הכרטיס לXT מוחלש (בלי DDR 2 אבל יותר מהיר מהמהירות של DDR 2 (בMHZ ) , ובלי 256 MB

(הכרטיס שלך הוא עם R360 ))

פורסם
  • מחבר

האם למפרט הנוכחי שלי הכרטיס מסך ישפר פלאים ? או שהמעבד משאיר אותי מאחור... :silly:

פורסם

אממ הכרטיס בטוח שישפר.. אבל יש לך בעיה עם המעבד זיכרונות והלוח אם שהם ישנים.....

וגם הזיכורונות 768 DDR לא ממולץ מפעת העבודה שזה לא DUAL CHANNEL

עם בכלל הלוח אם שלך תומך בזה..

אני לא הייתי קונה כרטיס מסך כזה יקר וטוב עם המחשב שלך כרגע....

תחסוך כסף ותקנה מחשב קומפלקט חדש...

זה הדעה שלי בכול אופן וזה מה שאני הייתי עושה במקומך!!

פורסם

מכיוון שת'רד כזה שייך לדיון המרוכז, הוא ינעל.

אבל אני מאמין שקיבלת תשובה מספקת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים