פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אין לי מושג למה אבל לפתע המון אתרים לא עולים לי מופיע לי רק דף לבן ומצויין למטה מצד שמאל כי בוצעיש לי FIRE WALL של ZONE ALARM עם זה קשורביטלתי את ה FIREWALL של XPאשמח לקבל תגובה בהתקדם האפשרי בתודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים קודם כל תערוך את הכותרת, דבר שני תנסה להוריד גם ת'פיירוול של zone alarm ותראה אם זה עובד
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר הבעיה היא באקספלורר לא ב FIREWALLהסרתי את ה FIREWALLוהבעיה ממשיכה עדין ,חלק נכבד מהאתרים מראים מסך לבן לגמרי
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים נסית להתקין דפדפן חדש?תפרט מה זה מסך לבן?.. כל אתרים לבנים בלי תמונות?..
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר כאשר התקנתי דפדפן חדש זה עובד השאלה היא איך אפשר להמשיך לעבוד באקספלורר דף לבן - הדף עצמו ממש לבן - בלי שום הודעת שגיאה ומצויין למטה כי בוצע
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים וחוץ מזה האקספלורר לא משהו, כדאי לך להחליף לאחד אחר (אני ממליץ על מוזילה פיירפוקס) ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים מחבר אולי הוא מוגדר לעבוד אופליין :-\ברוב המקרים הוא עובד מצויין לחלק מן האתרים הוא לא נכנס
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים שנה בבקשה את הכותרת של הדיון ליותר אינפורמטיבית. קרא את חוקי הפורום שוב.לגבי הבעיה שלך, יכול להיות שההגדרות שלך באקספלורר מגבילות מדי? נסה למחוק את ה- Temporary internet files ולאפס את כל ההגדרות של האקספלורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.