פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים איזה חברה למצלמות טובה יותר?ואיזה מצלמה 3MP יותר טובה משני חברות אלוכמו כן 4 MP
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים שתיהן חברות מעולות ובעלות ניסיון רב ביצור מצלמות.על פי רוב הנתונים הטכניים ה-C-740 טובה יותר מה-SI (לא בהרבה אבל יותר), אומנם יש כאלו שיגידו להיפך..בכל אופן תעיין כאן ואל תשכח לקרוא תגובות של הקונים:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_s1is%2Coly_c740uz&show=all
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים צודק, אם מקזזים פה ושם גודל צמצם ומאקרו לעומת טוות פוקוס, מייצב תמונה ועוד אפשר לאמר שהם די זהות.. כנראה השעה השפיעה
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אכן הגודל חיישן הוא באמת הייתרון הכי" משמעותי" שלה...חות מזה השאר מאד זניח אם לא לטובת הקנון. למעשה המייצב שווה את הכל! פשוט יתרון אדיר לכל מצב.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לא יודע מה אחרים יגידו אולי אני טועהאבל אני הרבה יותר אוהב את המצלמות של קאנון לפי איכות התמונה שראיתי ב כמה אתרי review ה קנון הרבה יותר טובהמבחינת תמורה למחיר .
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים היא אפשר להשוות שתי חברות סתם ככה...צריך להשוות דגמים מתחרים מבית שתי החברות...לי יש בבית 3 מצלמות של אולימפוס, ואני מאוד מרוצה משלושתן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.