עבור לתוכן

איזה מסך יותר טוב - Samsung 959NF או Mitsubishi 93SB?

Featured Replies

פורסם

מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים.

ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB?

תודה :)

פורסם

אמממ אני לא ממש מכיר אתה במסך השני אבל אישית אני ממש אוהב את המסכים של סאמסונג.

פורסם
  • מחבר

חשבתי ללכת על סמסנונג = גם ביצועים מדהימים וגם זול במיוחד..

עוד דעות רצויות :jump:

פורסם

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62077.0

יש לך פה איזה 22 עמודים שכוללללללללללם מוקדשים למסכי 19'', תקבל שמה את כל התשובות שלך.

בעיקרון, המיצובישי נחשב למסך 19'' הטוב ביותר (תקנו אותי אם אני טועה) אבל הוא מבוסס על אותה שפופרת כמו הסמסונג כשהסמסונג עולה בערך 700 שקל פחות... תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

כפי שנאמר כבר רבות בעבר, ה-MITSUBISHI הוא מסך ה-19" הטוב ביותר (לפחות מההיצע הקיים בארצנו) אך עקב מחירו הגבוה אינו משתלם שכן ה-959NF של SAMSUNG אשר עולה כ-800 ש"ח פחות ממנו מציג ביצועים כמעט זהים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי שהרוחב פס וידאו של המיטצובישי הוא 290, בעוד שהזה של הסמסונג הוא 300. זה משנה משהו?

במה המיצובישי מוביל על הסמסונג חוץ מבמחיר?

פורסם

אינני יודע היכן בדקת את נתוניו של ה-SAMSUNG, אך מבדיקת 3 מקורות שונים (כולל האתר הסיני של SAMSUNG), רוחב הפס של SAMSUNG הוא 290MHZ.

פורסם
  • מחבר

ציטוט מה- FAQ של פורום תצוגה וגראפיקה, נכתב ע''י DarkMind:

"SAMSUNG 959NF הוא מסך HIGH END של סמסונג אשר מבוסס על שפורפרת הדיאמנטרון . מאפיינים : רוחב פס וידאו שעומד על 300 MHZ (מצויין !)".

ובכן לקחתי את זה מפה. ניסיתי גם לבדוק באתר של סמסונג ולא מצאתי כלום על המסך, לפחות באתר האמריקאי. :jump:

אז אני מניח שההבדלים הם רק במחיר וברזולוציות וקצבי הרענון?

פורסם

הבדל אפשרי הוא העובדה כי במסכים של Mitsubishi השפופרת שרשומה היא Super Bright Diamondtron, בעוד ב-Samsung רשום רק Nature Flat Diamondtron.

פורסם
  • מחבר

אז בקייצור.. שווה להשקיע את 1100 ש''ח האלה ???

כי את ה- 959NF אני משיג ב- 1700 ש''ח..

תודה :hi:

פורסם

לפי דעתי ההבדל לא שווה 1,100 ש"ח שכן ה-SAMSUNG מציג ביצועים מעולים גם כן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי :cool2:

הייתי שמח גם אם לסמסונג היה אפשרות לצבע שחור.. אבל אי אפשר הכל בחיים אה? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים