עבור לתוכן

SAMSUNG 793DF

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אני רואה את המסך הזה כאן במבצע בחנות כלשהיא , והם מציעים אותו ב860שקל , ב32תשלומים(27 לכל תשלום) , התשלום בשבילי מאוד נוח , ולפי איך שזה נראה , זה מסך מעולה והוא גם נראה טוב...

אז רציתי לשאול אותכם , האם כדאי לקנות?

פורסם

יש לי דגם פחות מתקדם, Samsung 753DF.

אז אני מאמין שהמסך הזה יותר טוב.

הוא גם דיי יפה, מזכיר לי עיצוב של Mac.

http://www.samsungusa.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?eUser=&prod_id=LE17KSBBQ

החיסרון היחידי שלו זה הקצבי רענון שהם יחסית חלשים..

הרזולוציה הכי גבוהה, שאפשר לעבוד איתו היא: 1024X768 אבל זה לא כ"כ משנה מכייון שזאת הרזולוציה הכי נוחה לעבודה, (אני חושב) למסכי 17.

*אפשר לעבוד איתו עם רזולוציות יותר גבוהות אבל מעל זה, המסך עובד בתדר ריענון של 65 הרץ.. ככה שזה לא יהיה טוב לעיניים.

אני אישית מאוד מרוצה משלי, יש לי אותו כבר 3 שנים.

תקנה אותו, אתה לא תתחרט.

פורסם

המפרט שלו לא מרשים בציוחד וכך גם המחיר. LG F700B יעשה את העבודה בצורה מעולה במחיר של בערך 50 ש"ח יותר.

פורסם
  • מחבר

סליחה , אבל מה לדעתך יש בF700B שאין בסמסונג? , או יותר נכון מה יש לסמסונג ואין לLG... , ורק לידיעתך , לF700B יש אחוז גבוהה מאוד של החזרות , והוא אחד המסכים הפחות אמינים...

לדעתי הסמסונג הרבה יותר טוב.

פורסם

סליחה , אבל מה לדעתך יש בF700B שאין בסמסונג? , או יותר נכון מה יש לסמסונג ואין לLG... , ורק לידיעתך , לF700B יש אחוז גבוהה מאוד של החזרות , והוא אחד המסכים הפחות אמינים...

לדעתי הסמסונג הרבה יותר טוב.

אם אתה חושב ככה אז לך עליו...

פורסם

Samsung 753DF

מסך חרא

מהדור הישן של המסכים והקצב ריענון שלנו נוראי

60 על 1280 על 1024

אני מצטער על כל שקל שהוצאתי עליו

פורסם

ה-793 הוא גרסה חדשה יותר של ה-753DF ולאחר מס' בדיקות לא מצאתי שינויים משמעותיים. השפופרת זהה, קצבי הרענון זהים ורוחב הפס.

פורסם
  • מחבר

בקיצור , מסך משתלם ביחס למחיר...

ואני לא הולך לשתמש ברזולוציה שתעלה על 1024X768... , ככה שזה מספיק ביותר... , ויש למסך גם איכות לא רעה בכלל... , למרות שהוא בשביל אח שלי(אני שמח עם המאג שלי שעושה 1280X1024 ב85הרץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים