עבור לתוכן

פתאום משחקים לא רצים..

Featured Replies

פורסם

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!)

אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?)

מה עושים?

פורסם

תפרמט ותנסה......

פורסם
  • מחבר

לא...

למלא דברים אין לי גיבויים

אין אופציה אחרת?

קצת שיחרקתי בשירותים של ווינווס, קצת ברג'יסטי.

מה לעשות?

לפני ששיחתי בשירותים עשיתי גיבוי לרג'יסטרי, אבל אי לא מצליח להפעיל אותו הוא רושם לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות לייבא את ...לא כל הנתונים נכתבו בהצלחה אל הרישום. מפתחות אחדים פתוחים על ידי המערכת.."

פורסם

תנסה לעשות שיחזור מערכת, אם זה לא עובד נראה לי שהאפשרות היחידה שלך תהיה לפרמט

פורסם

התקנת SP2 ?

פורסם
  • מחבר

אף שיחזור של יותר מ-24 שעות לא עובד לי

ולא התקנתי SP2

פורסם

נסה לחפש הודעות שגיאה שאתה מקבל ב-Technet

לדעתי נסה להתקין את SP1 מחדש או אפילו את SP2.

פורסם

עזוב כאבי ראש...עם כל הזמן שתריב עם זה...להוריד הכל מחדש יקח פחות,תפרמט ותתקין ווינדוס עם SP2

פורסם
  • מחבר

נכנעתי

מפרמט.... :'(

פורסם

כל כך מהר? נסה לפחות להתקין SP2 לפני. יפתור ת'בעיה - חסכת זמן וכאב ראש. לא יפתור - גם ככה החלטת לפרמט...

פורסם
  • מחבר

זהן - המחשב קרס..

פירמטתי...התקנתי הכל והבעייה חוזרת על עצמה!!!!

מה קרה?

הדריברים תקינים!! SP1

פורסם

המערכת באוברקלוק? אם כן אז תחזיר הכל לברירת מחדל.

ואני משאר שזאת בעיית התחממות, לדעתי של הכרטיס מסך אבל יש מצב שגם של רכיב אחר, אני מציע שתבדוק שכל המעלות תקינות ותגע בליבה של הכרטיס מסך, אם אתה יכול להשאיר שם את האצבע שלך כמה שניות בלי שזה יהיה חם מידיי אז זה בסדר אבל אם זה ממש חם אז הכרטיס הוא הבעיה, ואם כן אז תבדוק שהמאוורר שלו לא תקוע או משהו..

פורסם
  • מחבר

מעדכן:

פירמטתי.

אבל שוב הבעיות חוזרות, יש משחקים שפשוט יש לי בהם רעשים מונוטוניים כאלה, כמו: "טו טו טו ..." (בחלק מהמשחקים, וקולות שונים, נגיד במשחק trackmania אז יש רעש של צופר המכונית וכאילו הצופר של המכונית נתקע)

דרייברים מעודכנים וכן הכלל.

winxp P SP1

ואדיש שבעבר עם ווינדווס כזה זה עבד לי.

לגבי חומרה: איך בודקים ליבה?

טמפ' מערכת ומעבד SPU תקינים.

איך בודקים תקינות כרטיס מסך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים