פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יש לי Virus Scan Mcafeeושזה שואל אותי עם להשתמש בSECURITY CENTER שלו אז לחצתי NO בטעות איך אני משחזר את זה הכוונה איך אני עושה שזה ישתמש בSECURITY CENTER של הMCAFEE ולא של הוינדוס.תודה
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים קודם כל, תשנה כותרת לכותרת חוקית...דבר שני תנסה להגיד בmsconig שהפיירוול של מיקרושיט לא יפעל ושהפיירוול של מקאפי כן
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר מה הקשר לכותרת מה לא חוקי בא ואתה לא מבין שאין לי פיירוול של MCAFEE רק אנטיוירוס אז הששאלה שלי עם אפשר לעשות שהפיירוול של הוינדוס יפעל באמצעות הSCURITY CENTER כפי שזה שואל אותי התחילת הוינדוס שזה עולה לאחר ההתתקנה של SP2.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני מתכוון שבכותרת אתה לא אומר מה אתה שואל, רק שזה קשור לSP2! משהו כמו "איך אני מפעיל את הפיירוול בSP2" היה משהו חוקיואני לא זוכר איך מפעילים ת'פיירוול, אבל ניראה לי שזה בלוח הבקרה...
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר טוב... אבל עדיין לא הבנתי מה הכוונה ללא חוקי לא בגלל שאני לא מביא את השאלה בכותרת ...
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים כדי להפעלי את הפיירוול:תכנס למאפיינים של החיבור שלךתחת מתקדם יש את האופציה להישתמש בפיירוולכמו כן ניתן להגיע ל סקיוריטי סנטר דרך ה קונטרול פנל(אני יודע שזה מצחיק שאני כותב מילים באנגלית באותיות עבריות אבל אין לי כח כל הזמן לשנות מעברית לאנגלית)
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אתה אמור להגיד את השאלה בפשטות בכותרת, ולפרט בפנים... זה כתוב בחוקי הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.