פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים יש לי מסך viewsonic g75f שקניתי לאחרונההבעיה היא שבמרכז המסך רואים טוב מאוד אבל ככל שזזים לכיוון הקצוות הרזולוציה יורדתלדוגמה אייקון שנראה יפה וחלק כשהוא באיזור אמצע המסך כששמים אותו בצד שמאל של המסך הוא נראה כאילו הוא מורכב מריבועים קטנים . זה ממש מורגש, בייחוד בטקסט.האם למישהו יש את אותו מסך ונתקל בתופעה דומה?האם המסך תקין?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים לא בטוח שהבעיה במסך בכלל מתי פעם אחרונה עידכנת תכרטיס מסך? האם בדקת מה הטמפרטורה של הכרטיס לוח אם וכיוצא בזה? אולי ניקית תמסך במים בטעות או חומר ניקוי? או שיכול להיות שבאמת המסך דפוק... אבל יש ביטוח
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר ועוד דבר ...כשהמסך נמצא במצב stand by הוא עושה רעש כנראה מהספק של המסךמרגישים את זה בייחוד אחרי שעושים כבוי למחשבפשוט שומעים בזזזזזזזזז מעצבן
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים נשמע גרוע מאוד!יכול להיות שקיבלת מסך ישן...בכל אופן תלך מיד ותממש את האחריות.
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר בגלל הרעש או בגלל איכות התמונה נראה לך שהוא משומש? :-[הקופסא אכן נראתה פתוחה כשקיבלתי את המסך :'(למרות שקשה לי להאמין שימכרו לי משומש כחדש ???
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים בגלל הרעש או בגלל איכות התמונה נראה לך שהוא משומש? :-[הקופסא אכן נראתה פתוחה כשקיבלתי את המסך :'(למרות שקשה לי להאמין שימכרו לי משומש כחדש ???ככה זה ארץישראלים, זה הזמן לממש את האחריות...
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים מחבר אם לא עבר יותר משבוע מאז שקניתי האם אני זכאי לקבל מסך חדש או שכנראה שאקבל משומש?
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אם יש לך אחריות עליו אז יכול להיות שיתקנו לך אותו ויכול להיות שיביאו לך חדש.תנסה להכריח אותם להביא לך חדש.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים לא התכוונתי למשומש (למרות שגם זה יכול להיות).התכוונתי למסך ישן, כזה שישב וחיכה לך במחסן איזה שנתיים...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אבל אם הוא בקופסא אפילו 5 שנים אין סיבה שהוא יתקלקל...אלא אם כן יש לו פגם בייצור שלו...תיבדוק את זה יכול להיות שתקבל חדש!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.