עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל fx 5700...

Featured Replies

פורסם

חוץ מהבדלי המחיר בין הgigabyte fx 5700 לבין inno3d של כ 300 שקל בממוצע יש הבדל רציני בביצועים שעולה בשיפור של כ15%?

אני מתכנן קניה של הכרטיס ורציתי לדעת אם ההשקעה הנוספת של כעוד 300 שקל (כ800 שקל) תהיה שווה לעומת ההשקעה המינימלית של 550 שקל השייך ל

inno3d.

פורסם

כל הכרטיסים שהיו לי של INNO3D (כ5כרטיסים) נישרפו או לא עבדו,

פורסם

אם אתה כבר יכול להגיע לאיזור ה 800 שקל, אז הכי טוב בשבילך זה להימתח בעוד כמה שקלים ולקנות 9600P.

בכל אופן, לא משתלם להוציא 800 שקל על גיפורס 5700. אם לא בא לך להימתח אז פשוט לך על ה5700 הכי זול ובעל 128 ביט שתמצא.

פורסם
  • מחבר

נשרפו זה לא נשמע טוב :-[ אחרי הכל אני צריך ללמוד מניסיון הכרטיס שעכשיו אני קונה הוא כתוצאה מכך שה ti 4200 שלי נשרף אחרי שנתיים טובות :-\.

פורסם

INNO3D = חברת קבר

פורסם

לי יש את 5700 256MB של INN3D / InnoVISION (זה עם התמונה של הדום 3 על האריזה) והוא מריץ משחקים כמו הדום / פאר קרי פצצות ובנתיים (6 חוד') לא היו לי בכלל בעיות שווה ת 620 ש"ח וגם יש אחריות לשנה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחלה סוף סוף ביקורת בונה ת'אמת אני לא גיימר כבד ואפילו בינוני אם בכלל פה ושם משחקי רשת לא יותר מזה אז ה fx 5700 128 מגה יעשה לי את העבודה :xyxthumbs:

פורסם

טוב , יש לי בבית שני כרטיסים של inno3d , שניהם עובדים מצויין בלי שום בעיות ואפילו עם אוברקלוק מעולה , כבר הרבה מאוד זמן , אחד קרוב לארבע שנים כבר , והאחר אצלי שנה וחצי בערך(FX5200 , גיפורס 2 400)

שניהם פועלים מצויין , ושניהם מביאים תוצאות אוברקלוק מפתיעות למדי(גיפורס 2 על מהירות זיכרונות של 250MHZ(סטוק = 166))

פורסם

קנה P9600 PRO. אני אישית לא קונה יותר NVIDIA. גם אם ATI תיפול איכשהוא (לאאאאאאא!!!!! טפו טפו טפו! ;D), אני בחיים לא אקנה NVIDIA.

אולי תוסיף עוד קצת ותקנה את ה XT.הוא ממש חזק.

פורסם

טוב , יש לי בבית שני כרטיסים של inno3d , שניהם עובדים מצויין בלי שום בעיות ואפילו עם אוברקלוק מעולה , כבר הרבה מאוד זמן , אחד קרוב לארבע שנים כבר , והאחר אצלי שנה וחצי בערך(FX5200 , גיפורס 2 400)

שניהם פועלים מצויין , ושניהם מביאים תוצאות אוברקלוק מפתיעות למדי(גיפורס 2 על מהירות זיכרונות של 250MHZ(סטוק = 166))

פשששש...אני רואה שהכרטיסים שלך מחזיקים יפה מאוד...לי יש GF 4 MX 440 128MB 128BIT כבר קצת יותר משנה והוא לא ממש סוחב אבל מצבו הפיזי מעולה.

פורסם

הMX 4000 מריץ כבר חצי שנה OC רצחני -560 לזיכרונות ו400 לליבה (הסטוק הם 400 לזיכרון ו 275 לליבה ) עם קירור סטוק (יש לי במארז 6 מאווררים )

הוא של INNO 3D ואין שום בעיות -אני מרוצה ...

פורסם
  • מחבר

סבבה הזמנתי כבר אתמול ב550 שקל מחר אני יאסוף אותו מהחנות לא מאמין איך הסתדרתי שבוע עם mx 100/200 זמני :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים