עבור לתוכן

SONY P43 - מה המצלמה הזאת שווה? אחריות ומחיר מעולה!!!

Featured Replies

פורסם

חברה בבקשה תנו לי חוות דעת על המצלמה של SONY מדגם P43 כמו שמופיעה ב OLSALE

ויש גם דגם חדש יותר P73...

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35051&gsid=10-4

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7003193&type=2&product=1&=

יש שם גם מחיר מעולה ל 4MB

גם יבואן הוא ישפאר... רשמי של סוני בארץ

גם 3 שנים אחריות!!!

וגם SONY :-)

אני רואה שם גם חיבור USB2 מהיר וכו'...

חשוב לי מאוד מאוד מאוד זמן המתנה בין תמונה לתמונה.

במצלמה שלי בת שנתיים וחצי של FUJI אני מחכה 5 שניות בערך ואני מתפוצץ כשאני חייב לצלם אבל אני לא יכול כי היא מכינה את התמונה הבאה. פשוט לא נסבל! אני בטוח שפה זה לא 5 שניות אבל מקסימום שאני רוצה לחכות זה חצי שנייה או שלושת רבע שנייה...

בנוסף איך האיכות? אמינות? וכו'...

תודה לכל העוזרים, אני באמת כבר רוצה לקנות מצלמה חדשה, אוף!!!

יניב

פורסם

במחיר הזה אפשר לקנות כבר A75 של קנון, אומנם "רק" 3.2 מגהפיקסל אבל טובה פי כמה מהסוני.

פורסם

המצלמות של סוני מן הסדרה הן מצלמות פשוטות, P&S בלבד ללא הרבה יכולות להגדרות ידניות וצילום קצת יותר מ"לחיצה על כפתור".

כפי ש-Uber Scorpion אמר, ה-A75 (בדיל טוב שכולל אביזרים שממילא תצטרך לרכוש) תתאים לך ואף ה-A80 (מצלמת 4MP עם מסך מסתובב), אך כאן תצטרך להוסיף עוד קצת בכדי לקנות גם כ.זיכרון גדול, מטען+סוללות ואף תיק שאני מניח שתרצה.

אתה מוזמן להריץ חיפוש ע"ג הפורום לערך "A75" או "A80" למידע נוסף אודות המצלמות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מבין ממכם ש SONY זה לא היי לייט במצלמות דיגיטליות...

מוזר כי במצלמות וידאו הם הכי טובים ויש להם את אותם עדשות פחות או יותר של קרל זייס...

ה A85 חוץ מהעוד 1MP שיש לה על ה A75 היא גם יותר טובה בעוד דברים?

אני פשוט לחוץ על אחריות ו 2000 שח על ה 85 עם 3 שנים קצת גדול עלי... מה גם שאני צריך גם זכרון של 256 מגה

סוללות ומטען כבר יש לי מספיק...

יניב

פורסם

Sony "היי לייט" במצלמות שעולות יותר (Sony 717,828....)

- ה-A85 היא בדיוק A75 עם עוד מגה פיקסל, לדעתי האישית ההבדל בין 3 ל-4 יחסית זניח... למרות שתמיד 1+ מוסיף :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים