עבור לתוכן

שאלה לגבי AMD64 3500+ סוקט 939...

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת הם המעבד 3500+ עם רק 512K cache שווה ביכולתו ל-FX.. או עם OC קטן ?

כי כפי שאני רואה מחירו כרגע הוא 2300 שקל.. בסיבות... ככה שבמידה והוא נותן את ביצועיי הFX זה מעבד שווה במיוחד

אפילו עם נדרש OC של כמה הרצים קלים ? אז מה אתם אומרים ?

פורסם

ממש לא קרוב

ביצועיו לא גבוהים בהרבה מ 3400+

ולפעמים גם נופלים מהם ( בגלל מטמון יותר קטן)

פורסם
  • מחבר

האם יש גירסא של 1MBCACHE ? מה מחירה ?

והאם היא נותנת ביצועים של FX ? אני זוכר שהרבה דיברו על זה

שאם OC אפשר לעשות ל-3500+ ממש אותם ביצועים של ה FX

פורסם

אין גירסא של  1MB CACHE  :'( באמת טיפשות שהם לא עשו גירסא כזאת .

כי ל 3200+ ול 3400+ יש , ולסוקט 939 חוץ מל - FX  איןןן...  >:( .

לא יודע מי אמר שעם 3500+ אפשר להגיע ל FX אבל זה קישקוש ה FX משאיר הרבה מאחור את ה 3500+ .

אומרים אבל שיהיה , אני לא יודע אם זה נכון (זה בגדר שמועה)וגם AMD לא הכריזה על דבר שכזה , אבל אומרים שיהיה 3600+ שיתמוך ב 1MBCACHE .

פורסם

הפרש הביצועים של ה FX53 לא מצדיק את המחיר האסטרונומי שלו, גם ה 3500+ מאוד גבולי כאשר 3000+ עולה 1100.

ה 3500+ אמור לתת ביצועים די קרובים ל FX51.

פורסם

ממש לא, כמו שאנרי אמר ה- FX53 שוחט אותו. גם ככה זה FX51/FX53-940, 3700 ו- 3800.

גם 3400 קלוהאמר עוקף בהרבה פעמים ובשאר גם נופל ממנו, אבל בנסיבות ה- 3400 עדיף בהרבה כי הוא יותר זול.

פורסם
  • מחבר

כמה שה-FX יקר אנשים חומדים בו ורוצים מעבד בגדר "על" שיספק להם את הסחורה להמון זמן.

הבעיה העיקרית האם AMD תתן תשובה\מענה לשוק הבינוני במעבד שיציג ביצועים קרובים לזה של הFX בסכום הולם

ולא מספר העולה על מערכת מחשב שלמה... ???

פורסם

gilomen, ללא ספק התגובה האחרונה שלך הייתה הדבר המצחיק ביותר שקראתי בחודש האחרון. :lol:

n4b -

לצערי, FX53-939 עם כל כוח המחשב של שלו, גם הוא לא יספק הרבה אנשים להרבה זמן.. עוד מעט מגיע ה- FX57 (ולפני זה FX55) שאישית אני אשיג אותו בכל מחיר, אבל תחשוב על אנשים שרק עכשיו שילמו 800 דולר על FX53, ועוד כמה חודשים ישלמו עוד פעם 800 דולר, זה המון, וזה טיפשי. הרבה אנשים אוהבים לקחת 3500+ ולוח אם ממוצע עד גרוע לסוקט 939 בגלל ה- "אפשרויות העתידיות".. אבל אם אתה קונה עכשיו 3000+ \ 3200 קלוהאמר \ 3400 קלוהאמר אתה גם מקבל ביצועים יותר טוב בישומי היום-יום, וגם הכסף שחסכת שלא קנית 3500+ ישאיר לך סכום בשביל לוח שלם! חוץ מזה, הרבה אנשים עכשיו שקנו סוקט 939 עם לוח עכשווי הולכים אני מתערב על זה להחליף ללוח של DFI. בכלל, אני לא זוכר פעם אחת שלא החלפתי לוח אם עם קניית מעבד, מה- Palomino ל- Tbred ול- Barton.. אבל זה רק אני :jump:

פורסם

מתי זה עוד מעט לגביי ה57?

ומה יהיה המאפיינים שלו?

פורסם
  • מחבר

אני עומל קשות בעבור הכסף שלי, וכל שקל חשוב ויושקע וינוצל במקסימום שלו - אני גם ברשימת ההמתנה ללוחות של DFI עם הסוקט החדש..

ואולי גם למעבדים החדשים של AMD עם השורת פקודות SSE3, אגב שאתה מדבר על רכישת ה FX57 זה לא מעבד במחיר אסטרונומי ?  :-\ אבל

ממש עד כדי חוסר הישג יד והיתר קניה ?!

פורסם

FX57 יתחייד ב- 1 מגה קאש, 90נ''מ, ודואל צ'אנל (סוקא 939), זה יהיה צ'יפ חלומי ללא ספק, אני אשיג אותו גם אם הוא יעלה 9000 ש''ח, תחשב על זה כך - הצ'יפ הכי חזק בעולם שיכול לעשות 3Ghz על אוויר סביר להניח? ו- 3.3G ויותר על קירור גז! אבל עדיין - תחכו ל- "יבול" חדש יותר.. כי רק אחרי זמן מה הדגמים מתחילים להשתפר ותראה אוברקלוק אמיתי, בדומה מאוד למה שקרה לפרסקוטים - ברגע שהגיעו ה- D0 אז הם עשו 4Ghz על אוויר..

מצד שני - יש חשש ויש שמועות שגם ל- AMD יש קצת בעיות ביצור ה- 90נ''מ, זה לא הולך "חלק" כמו שהם ציפו..

וגם - 90נ''מ הוא הרבה יותר זול ליצור.. אבל עדיין סביר מאוד להניח שה- FX57 יעלה כמו ה- FX53 היום.. ככה AMD עובדת - מתמחרת את ספינת הדגל במחיר הכי גבוה שנראה לה, ואת הצ'יפים האחרים היא מוזילה לאט לאט.. אז סביר להניח שנראה FX53 מתחת ל- 600 דולר.. אבל עדיין, אני ארגיש מזה מבואס אם לכולם יהיה FX57 ולי FX53 מסכן :silly:

בגלל זה הלכתי על סוקט 754 עכשיו -

קניתי קלוהאמר, את הלוח הטוב ביותר בעולם, ג'יגה זיכרון מוביל וכרטיס מסך איכותי - ואני עוקף הרבה מאוד 754/939 NewCastles... ושאני אקבל את ה- DFI, אני בטוח שגם לט מעט FXים! ;D

את הכסף שחסכתי אני אשמור ומשיך לחסוך ל- FX57 שהוא יגיע! :jump:

פורסם
  • מחבר

FX57 יתחייד ב- 1 מגה קאש, 90נ''מ, ודואל צ'אנל (סוקא 939), זה יהיה צ'יפ חלומי ללא ספק, אני אשיג אותו גם אם הוא יעלה 9000 ש''ח, תחשב על זה כך - הצ'יפ הכי חזק בעולם שיכול לעשות 3Ghz על אוויר סביר להניח? ו- 3.3G ויותר על קירור גז! אבל עדיין - תחכו ל- "יבול" חדש יותר.. כי רק אחרי זמן מה הדגמים מתחילים להשתפר ותראה אוברקלוק אמיתי, בדומה מאוד למה שקרה לפרסקוטים - ברגע שהגיעו ה- D0 אז הם עשו 4Ghz על אוויר..

מצד שני - יש חשש ויש שמועות שגם ל- AMD יש קצת בעיות ביצור ה- 90נ''מ, זה לא הולך "חלק" כמו שהם ציפו..

וגם - 90נ''מ הוא הרבה יותר זול ליצור.. אבל עדיין סביר מאוד להניח שה- FX57 יעלה כמו ה- FX53 היום.. ככה AMD עובדת - מתמחרת את ספינת הדגל במחיר הכי גבוה שנראה לה,  ואת הצ'יפים האחרים היא מוזילה לאט לאט.. אז סביר להניח שנראה FX53 מתחת ל- 600 דולר.. אבל עדיין, אני ארגיש מזה מבואס אם לכולם יהיה FX57 ולי FX53 מסכן :silly:

בגלל זה הלכתי על סוקט 754 עכשיו -

קניתי קלוהאמר, את הלוח הטוב ביותר בעולם, ג'יגה זיכרון מוביל וכרטיס מסך איכותי - ואני עוקף הרבה מאוד 754/939 NewCastles... ושאני אקבל את ה- DFI, אני בטוח שגם לט מעט FXים! ;D

את הכסף שחסכתי אני אשמור ומשיך לחסוך ל- FX57 שהוא יגיע! :jump:

אתה מדבר על השקעת עתק שלא תהיה משתלמת.. אתה לא חושב ? זה יוצא כיאילו אתה קונה שני מחשבים....לא כיאילו באמת קונה שני מחשבים

ומעבד על בסכום עתק ! :( האם הכסף שאתה תזרוק על מעבד יהיה שווה את ההשקעה ?

פורסם

אתה צודק, אין מה לעשות. ככה פועלת התעשייה. AMD חייבת לייחד את ספינת הדגל ולתמחר אותו באופן גבוה.

אם יהיה, ואני מאמין שלא, מעבד כמו 3700+ לסוקט 939 שהוא גם בעל 1mb של קאש וגם פועל ב- 90נ'מ, אז אני אשקול אותו. אבל תחשוב -

אם יהיה מעבד זול יותר אם אותן תכונות בדיוק כמו של ה- FX - אז AMD תצטרך להוסיף לו עוד משהו מיוחד שיהפוך אותו לעוד יותר שווה ואת השאר לנחותים יותר.

אנחנו צריכים להגיד תודה ש- AMD לא מתמחרת את ה- FXים כמו ה- EEים.

פורסם

נחותים? תגיד לי מה אתה עושה למחייתך מחשב הסתברויות שאתה צריך כל כך הרבה כוח חישוב?

כל גיימר יהיה מרוצה ממשהו כמו 3000+ וכרטיס מסך סוס

החשיבות של המעבד היום לא כזאת גדולה ואין צורך לא בסוקט 939 ולא ב940 ולא באף אחד מסדרת ה FX זה למתלהבים בלבד

בכמות כסף הזאת משקיעים במשהו שבאמת צריך בחיים כמו טלוויזיה ואוטו אני מעדיף לחסוך ת4000 שקל האלה ולהוסיף מערכת שמע לאוטו מאשר לשלם 5000+ שקל על חתיכת מתכת מסכנה עם כמה טרנזיסטורים

אני לא יודע מה איתך אבל הרעיון במחיר זה בגלל שאין לAMD הרבה מהמעבדים האלה אז הם מוכרים בכוונה במחירים מופרזים כדי שהם יעמדו בביקוש אם אין לך חשיבות לכסף שיבושם לך

בקיצור לפותח הטראד תקנה מה שבתקציב שלך ,רק דע לך שההבדל לא מהותי בין אף אחד מהם ולא שווה תהפרש של הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים