פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים כאשר ההתקנה מגבה את הקבצים הוא כותב לי שatapi.sys לא קיים ואי אפשר להעתיק אותו אבל האו כן קיים כ עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי אותו מה הבעייה? איך מתקנים את זה?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר אנגלית ולא חוקית אבל מלא אנשים עם גירסא לא חוקית התקינו את הsp2 בלי בעיות
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים אני על גרסא לא חוקית ויש לי כרגע SP2 התקנתי היום... והבעיה עם הקובץ אני לא יודע אבל מה שאני בטוח שזה לא קשור לחוקי או לא חוקי
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר תמיד אף פעם לא הייתה לי בעייה עם אפדייטים אולי זה בגלל שהתנתי וינדוס שבא עם sp1 מובנה?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים לי זה קרה בגלל ה daemon tools ו alcoholברגע שהסרתי אותם (או כל תוכנה של כוננים וירטואליים) זה פעל
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים לא מפריע לנסות, לי זה עזראם לא תריץ בקומנד ליין sfc.exe /scannowואחרי שהוא ישחזר את כל הקבצים שהשתנו תנסה לעשות התקנה שנית של הסרביס פק
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים תיקון על מה שכתבתי מקודם :הוא לא כתב לי שהקובץ לא קיים אלא שהוא בשימוש (atapi.sys)
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים מחבר ואללה יכול להיות שזה באמת בגלל הdaemon tools אני מה זה מקווה שזה יעזור באמת יש כונן וירטואלי רץ עכשיו חחח
פורסם 2004 באוגוסט 2821 שנים הכותרת לא עניינית, השאלה הזאת נידונה פה מספר פעמים בחודש האחרון וחיפוש היה פותר אותה, וגם יש דיון מסודר על SP2. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.