עבור לתוכן

המצלמה לא מכוונת..:\

Featured Replies

פורסם

ניקון 775

היום שמתי לב שהמצלמה והעינית שאליה מצמידים את העין ומסתכלים לא באותה זוית.

המסך "מסתכל" יותר למטה והעינית היא שרואה בגובה הנכון.

לדוגמה אני אתמקד על האות G, בעינית אני אראה G אבל מהמסך אני אראה חצי מהכפתור G ואת האותיות V,B.

יש למישהו שמץ מה הבעיה?

סה"כ המצלמה עובדת מצוין...אין לי תלונות או משהו.

זה קרה ככה פתאום, פעם אחרונה שיצא לי להשתמש בה זה לפני כמה שבועות, ועד כמה שידוע לי היא עבדה בסדר באותו זמן..

יש למישהו מושג מה מקור הבעיה?

פורסם

ייתכן והעינית או העדשה זזה מעט ???

אני מניח כי אין אחריות כך שתצטרך להסתדר עם זה (מתי משתמשים בעינית בדיגיטלית תזכיר לי? במיוחד שהיא אופטית :P )

פורסם
  • מחבר

אחח, זה הולך להיות כלכך מעצבן. אני כמעט ואף פעם לא השתמשתי בה, איך הם זזו? איך להזיז בחזרה? אם אני ארסק אותה על קיר בטון זה יעזור? :(

ואיך הבחנתי בדבר?? אני בא לצלם צלחת עדשי סמארטיס שסידרתי כמו ציור במעגלים לפי צבעים וכאלה (מהשיעמום זה איכשהו קרה מבלי שחשבתי על זה.)

ואני קולט שהכל חתוך לחצי בתמונה, מזל שלא בילגנתי אתזה :P

פורסם

תנסה להתאים את עצמך למצלמה,

כי לקנות מצלמה חדשה בשביל "בעיה" כזאת לא ממש כדאי - כל עוד היא מצלמת טוב, אין מה לדאוג... למרות שדיי מעצבן שהעינית לא מכוונת למקום של העדשה/מסך.

פורסם
  • מחבר

הדבר האחרון שאני אעשה עכשיו יהיה לקנות מצלמה חדשה בגלל בעיה שכזו,

רק חשבתי אולי יש איזו דרך להפטר מזה..כנראה שלא :-\ אני בכלזאת אנסה לזרוק אותה קצת על מזרן רך או משהו אולי זה יזיז משהו בפנים (מקווה שלא לרעה..)

חבל, היא כלכך שמורה יושבת לה בנרתיק כל הזמן לא מקבלת שום מכה

ועכשיו זה?!

טוב..

תודה בכלאופן

פורסם

אוליי תנסה את מזלך במעבדה?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לנסות את מזלי על המזרון :P

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה?!

הרי העינית והעדשה לא ממוקמות באותו המקום, ולכן ככל שאתה מתקרב לאובייקט יש יותר שוני בין שתי התמונות, כמו שאמרת ניסית לבצע תמונת מקרו (צילום ממש קרוב) ולכן התופעה התרחשה. נסה לצלם מרחוק יותר ותראה שזה מסתדר.

פורסם
  • מחבר

העינית מראה במסך אחד, והמסך מראה מסך אחר נמוך יותר בערך בחצי ממה שהמצלמה רואה.

העין שצודקת היא של העינית ולא של המסך,

פורסם

אתה טועה, במסך אתה רואה מה שהמצלמה מצלמת, בעינית אתה רואה "בערך" לאן אתה מכוון.

(אם אתה רוצה הוכחה, תחסום את העדשה {ורק את העדשה } עם נייר ותראה שהמסך שחור אבל העינית תראה הכךל מעולה כי היא לא העדשה באמת)

המסך צודק והעינית עקומה.ובאמת יכול להיו תשזה בגלל ה"קירוב".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים