עבור לתוכן

איזה מין פורום הוא זה??????

Featured Replies

פורסם

אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל!

ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות לדעתכם לגבי הדבר הבא בעולם המחשבים והוא מסכי LCD ואנשים טובים שואלים וכמעט ואין תגובות לגבי השאלות אנשים פשוט מסתכלים ולא עונים! אז מה את שווים?(ואם מישהו יעלב אני מתנצל מראש!) רק על כרטיסי מסך אתם יודעים לדבר? או שאנשים כבר עונים תשובות קצרות ולא מובנות או ממצות! אני בטוח שאם היו שואלים על כרטיסי מסך ישר כולם היו קופצים עם מבול של תגובות שאחת מהן לפחות הייתה מספקת את השואל. למה לא עושים פה מדריך לקניית מסך LCD???? או שיש אחד כזה ופיספסתי אותו??? אם כן האירו את עייני!!!!! בכול מקרה אני שיהיה לכם יום טוב! :hi:

פורסם

שמע, בוא'נה אתה צודק! תבקש החזר כספי, על הכסף ששילמת! אתה לא מקבל שירות כמו שצריך! מה זה צריך להיות?? אתה ממש לא מקבל תמורה לכספך...

בושה וחרפה!

פורסם

אתה לא אוהב את הפורום?

אתה מוזמן ללכת לחפש אחר...

חוץ מזה שיש פה אנשים שביקשו עזרה

בקניית מסך וקיבלו את העזרה

אף אחד כאן לא מתייחב לעזור כי אף אחד

(עד כמה שיודע לי) לא מקבל כסף בשביל

לעזור ועושה את זה בהתנדבות

אז אל תתלונן על שירות חינם

פורסם

אהה, אחי...? אני הייתי ציני איתו... הוא לא דיבר על שירות חינם וכו' אלא אני, זה היה בציניות, אז אל תאשים אותו...

פורסם

אני יודע שהיית ציני איתו

שמתי לב לזה

אבל הוא עדיין זה שמתלונן על שירות

שהוא מקבל בחינם,אפילו אם אלה לא

היו מילותיו המדוייקות

פורסם

אנחנו באים ועוזרים לך ולכל אחד אחר מרצוננו החופשי ויש מלא אנשים שעוזרים גם לי פה...

אם אל מתאים לך פה יש עוד פורומים והרבה :silly:

פורסם
  • מחבר

למי שאמר לי לחפש במקום אחר אז יש רק לומר שHWZONE זה בין האתרים הכי שווים שעוסקים בחומרה תוכנה ומחשבים פה ברשת. לפי דעתי האישית הוא גם יכול להתפתח יותר ממשהו עכשיו כי האתר באמת אחלה!

מעבר לזה אולי יש משהו במה שאתם אומרים... אבל כאן אבל הגדול! שאנשים ששוב מבלי להעליב אף אחד. יש פה אנשים שפשוט מדברים שטויות במיץ קוקוס :lol: :lol:

אני אישית מצפה שמי שעונה למי ששאל שאלה  שלפחות יבין מה שהוא אומר ולא יסלף דברים, ויתחיל לכתוב חצאי דברים שהוא קרא פה ושם וחיבר משפט שהוא בעצמו לא כולכך מבין מה שיצא העיקר שיצא משהו... 8)

פורסם

אני יודע שהיית ציני איתו

שמתי לב לזה

אבל הוא עדיין זה שמתלונן על שירות

שהוא מקבל בחינם,אפילו אם אלה לא

היו מילותיו המדוייקות

אה אוקיי...  ;D אבל נראה לי שהכנסנו לו מספיק, לא?  ;)

פורסם

מזתומרת את מי מעניין כרטיסיי מסך??

כניראה שאת האנשים פה

זה כמו לבוא לפורום בלט ולישאול למה לא מדברים על ג'אז

זה פורום ובא לנו לדבר על מה שאנחנו רוצים

אתה שואל שאלה

אנחנו יכולים לענות לך או לא

יכול להיות שהשאלות שלך פשוט לא מעניינות

דרך אגב אתה מוכן להביא דוגמאות לכל הדברים שאתה אומר

פורסם
  • מחבר

ראשית, לא הכנסתם לי! איפה המנהל פה אני רוצה לדבר עם המנהל!  :hi:

ברור המידע פה הוא בסיגנון קח-תן ושוב אמרתי שאתם לא חייבים לאף אחד כלום וברור שלא משלמים כסף,אבל, אני לא יודע 90 אחוז ממה שאתם עונים או לא עונים זה שטויות! אז מה שאני רוצה להגיד ושוב מבלי להרגיז מישהו או להעליב מישהו אני חושב שאם יש פה מנהל פרום שלפחות הוא יהיה בעל הידע הגדול פה בעל המקצועיות והבנאדם שהכי מעודכן ולא רק גננת שאומרת נונו כשמישהו חורג קצת מהכללים לא ככה?  

פורסם

למי שאמר לי לחפש במקום אחר אז יש רק לומר שHWZONE זה בין האתרים הכי שווים שעוסקים בחומרה תוכנה ומחשבים פה ברשת. לפי דעתי האישית הוא גם יכול להתפתח יותר ממשהו עכשיו כי האתר באמת אחלה!

מעבר לזה אולי יש משהו במה שאתם אומרים... אבל כאן אבל הגדול! שאנשים ששוב מבלי להעליב אף אחד. יש פה אנשים שפשוט מדברים שטויות במיץ קוקוס :lol: :lol:

אני אישית מצפה שמי שעונה למי ששאל שאלה  שלפחות יבין מה שהוא אומר ולא יסלף דברים, ויתחיל לכתוב חצאי דברים שהוא קרא פה ושם וחיבר משפט שהוא בעצמו לא כולכך מבין מה שיצא העיקר שיצא משהו... 8)

אם האתר כזה שווה וכזה אחלה אז איך זה שיש לך כ"כ הרבה תלונות אליו?

פורסם

אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל!

ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות לדעתכם לגבי הדבר הבא בעולם המחשבים והוא מסכי LCD ואנשים טובים שואלים וכמעט ואין תגובות לגבי השאלות אנשים פשוט מסתכלים ולא עונים! אז מה את שווים?(ואם מישהו יעלב אני מתנצל מראש!) רק על כרטיסי מסך אתם יודעים לדבר? או שאנשים כבר עונים תשובות קצרות ולא מובנות או ממצות! אני בטוח שאם היו שואלים על כרטיסי מסך ישר כולם היו קופצים עם מבול של תגובות שאחת מהן לפחות הייתה מספקת את השואל. למה לא עושים פה מדריך לקניית מסך LCD???? או שיש אחד כזה ופיספסתי אותו??? אם כן האירו את עייני!!!!! בכול מקרה אני שיהיה לכם יום טוב! :hi:

תראה על מעבדים , כרטיסים מסך , וזיכרון קל להמליץ כי אנחנו קוראים על זה הרבה רואים benchmarks ו דברים בסגנון.

אבל מסכים זה שונה לגמרי , זה משהו שצריך לראות לבד, הבעיה בארץ שאין תצוגת מסכים , בדרך כלל שמים כמה מסכים עלובים על אותו פס אז האיכות יורדת קצת ו קשה להשוות ככה, אז זאת בעיה להמליץ על משהו שאנחנו לא יודעים הרבה עליו

ובכלל למה שמישהו פה יעזור לך? אתה משלם כסף? לך לחנות תבקש יצעו שלם איזה 50-100 והוא "יעזור" לך הרבה יותר טוב .

בגלל זה הרוב פה שולחים אנשים לגוגל בקשר למסכים ודברים כאלו שיחפשו review ויקראו , הרי הם אלו שמעוניינים במסך או צורב או DVD הכי טוב ... לא מישהו אחר.

מה שאני מנסה להגיד יש דברים שקל לעזור ויש שלא . מקווה שהבנת. וכמו שכמה אמרו לך אנחנו לא חייבים לך כלום.

פורסם

כמו שברטון מעלי כתב זה פורום בנושא כרטיסי מסך ומגיבים פה אנשים משתעניינים בנושא מסך. כן, זה קיים, עובדה.

אנשים כאן נותנים תשובות לא נכונות? תגיב אליהם עם התשובה הנכונה או שתעיר להם בפרטי. מה אנחנו אמורים לעשות בנושא הזה, לתת להם באן?

אנשים כאן לא יודעים הכל כי רובם בני 15-18 שמגיבים פה מרצונם החופשי, בזמנם החופשי, ללא התחייבות. אם לא מגיבים כנראה לא יודעים... והטיפ היחדי שאני יכול לתת לך הוא הוא ללכת לגוגל ולכתוב "what is X" (כולל המרכאות) ולנסות למצוא את התשובה.

בגלל שאני לא מוצא שום סיבה לקיים פה דיון על איכות ורמת תגובתו האישית של כל משתמש בפורום הדיון ינעל.

יש פה מנהל, אבל מה לעשות שהוא גם עושה קורס פסיכומטרי, גם צריך לעשות עבודות לקראת הבית ספר, וגם היה אתמול בעיר הנוער עד 5 בבוקר, הלך אל הקורס, ורק קם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים