פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא אנזים אלא פיגמנט.צודק..... לא הקשבתי עד כדי כך בשיעורי ביולוגיה.....פאנצר זה הטנק יא חוכמולוג. וואפן זה הדיויזיה של השריון. קרא מבצע ברברוסה פעם.לופטוואפה זה חה"א, לאנדסר זה יחידות הרגלים והצבא בכללי נקרא הוורמאכט. לא כיום כמובן.הלבקנות זאת לא מחלה, מה שכן איזה גן שם מתפקשש וגורם לאורגניזם שלא לייצר פיגמנטים, במיוחדאת המלנין שבגללו הכושים כל כך שחורים. במהלך השנים, כאשר האדם יצא מאפריקה, השמש האירופאיתלא סיכנו עד כדי כך את עורו ולכן הוא "השיל" את מנגנון ההגנה של המלנין. אנשים שמשתזפים הרבה, שכבתהעור השניה שלהם ממש שחורה - התאים מתחילים להפריש את הפיגמנט הכהה כדי למנוע מהקרינה של השמשלחדור פנימה. אתם שואלים למה הכושים האמריקאים לא הופכים לבנים? אז זהו, שבינתיים רבים הופכים חומים במקום שחורים.יקח עוד דורות רבים עד שגם רמת הפיגמנטים של אלו תצנח כי אצלם זה יותר מושתת בתורשה, בגנטיקה.הסבר לא רע........
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים דריה זה לא ממש מדוייקהכושים האמריקאים נהפכים לחומים לא בגלל האבולוציה אלא בגלל תערובת עם לבניםיקח להם כמה אלפיי שנים טובות להפוך ללבנים
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא לא לאגם אם כושים יזדיינו עם כושים....... (אם מותר לי להגיד את זה פה......)אם הם נמצאים באקלים קריר הם יהפכו ללבנים אחרי המון זמן
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אתה לא שם לב אבל אתה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי יש כמה דרכים להפוך ללבנים 1.תערובת עם לבנים(הדרך המהירה) 2.לתת לאבולוציה לעשות את שלה(אתה בטח לא מאמין באבולוציה אבל לא משנה)
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לא בדיוקאתה אמרת שהם נהיים חומים בגלל התערבות עם לבנים....... אני הבנתי את זה כשכושים מזדיינים עם לבנים ואז הם יוצאים צבע מוקהאו שהתכוונת שהם חיים באזור של לבנים......
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים ראבק, כולה טיול של אלי לוזון לקניה בגיל חמש.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אתה אמרת שהם נהיים חומים בגלל התערבות עם לבנים....... אני הבנתי את זה כשכושים מזדיינים עם לבנים ואז הם יוצאים צבע מוקהשני חלקיי המשפט שקולים
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים טוב אז מה שאני התכוונתי זה לאפשרות השניהגם אם הם לא יעשו בני כלאיים הצבע שלהם יתשנה בגלל האקלים
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים לכולםPANZERזה המילה "שריון" בגרמניתבגלל זה יש את המושג penzer Divisions(דיביזיות שריון)
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים דריה זה לא ממש מדוייקהכושים האמריקאים נהפכים לחומים לא בגלל האבולוציה אלא בגלל תערובת עם לבניםיקח להם כמה אלפיי שנים טובות להפוך ללבניםלא הם לא מולאטים. המולאטים הראשונים החלו לצוץ רק ב-2 הדורות האחרונים, כאשר הדיעות הקדומות החלו לשקוט.חוצמזה, בקשר לפאנצר, טייגר, מאוס ושאר ירקות - על זה היה לי הסבר טיפה יותר מפורט ממישהו שהדוד שלו היה קצין שם. כן כן, עצוב אבל נכון. וואפן אס אס זאת ספציפית יחידת אליטה של השריון.חחחח, אלי לוזון... מאיפה אתם מביאים את זה?
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים השחורים באמריקה לא יהפכו ללבנים כתוצאה מאבולוציה, משום שאין סלקציה טבעית.בעולם הישן, בני האדם התרבו ולאחוז קטן מהם היתה מוטציה גנטית, שעזרה לאינדיבידואלים האלה לשרוד בזמן שהאחרים מתו.כיום, במיוחד במדינות מערביות מתועשות ומפותחות כמעט ואין תמותה טבעית מתנאי אקלים\תכונות אישיות או גופניות, ולכן ללא התערבות בין זנים, שחור ישאר שחור, ולבן ישאר לבן.
פורסם 2004 באוגוסט 2721 שנים השחורים באמריקה לא יהפכו ללבנים כתוצאה מאבולוציה, משום שאין סלקציה טבעית.בעולם הישן, בני האדם התרבו ולאחוז קטן מהם היתה מוטציה גנטית, שעזרה לאינדיבידואלים האלה לשרוד בזמן שהאחרים מתו.כיום, במיוחד במדינות מערביות מתועשות ומפותחות כמעט ואין תמותה טבעית מתנאי אקלים\תכונות אישיות או גופניות, ולכן ללא התערבות בין זנים, שחור ישאר שחור, ולבן ישאר לבן.הם ישתנו אחרי 10 דורות בערך באופן די משמעותי (אבל לא לגמרי לבנים) בגלל האקלים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.