עבור לתוכן

לא!!!! יש לי בעיה בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות

אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי

DIRX9.0C

עידכון הכי חדש לכרטיס מסך!

ויש לי איבותים לא בכול המשחקים..

וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3

תעזרו לי בבקשה!!

בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'(

מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory

שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה..

רק לא בכול המפות יש לי איבותים ..

יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף

זה בעיה של הכרטיס מסך?

לשלוח את הכרטיס לחנות?

פורסם

נשמע כמו בעיות התחממות... המחשב חדש? אם יש על הכרטיס אחריות אז אל תחשוב פעמים ולך להחליף אותו.

פורסם

תוריד דרייבר מהאתר של ATI או אפילו מהאתר הזה...

פורסם
  • מחבר

יש לי אחריות המחשב חדש חדש!

זה לא בעית היתחממות כי כיביתי את המחשב ואחרי בערך 13-14 שעות בדקתי ישר שהדלקתי את המחשב

וגם זה משחק חלש אז גם עם יש בעיות היתחממות אז לא צריך להיות איבותים

הורדתי את הגירסה הכי חדשה ואז התקנתי והתקנתי את הגירסה שמקלבים עםם הקופסא של הכרטיס מסך

ויש לי שאלה!

בעיות של איבותים זה לא איבותים קטנים.. זה קשור רק לכרטיס מסך נכון?

פורסם

מה זה איבותים?

פורסם

עיוותים

פורסם

חימום יתר

אני משחק בדום 3 על 1024 768 MEDIUM ולא ראיתי שום עיוותים וזה באמצע היום כשחם אש

פורסם
  • מחבר

זה לא בעית היתחממות 100 %

זה בדוק..

ואין לי איבותים ב DOOM 3..

יש לי את המשחק ET ויש מפה שייש שם מקומות שהם בצבע חום חלש ..

אז שם יש איבותים גודלים איבות ב100% לא איבות קטן.. כאילו שהכרטיס חצי שרוף ושאני הולך רואים גלים כאילו..

עשיתי למחשב FORMAT לבדוק אמרתי אולי יש בעיה מחשב בבוקר סיימית וזה לא עזר..

פורסם

זה לא איבותים זה עיוותים....................................

פורסם
  • מחבר

זה לא איבותים זה עיוותים....................................

אז עיוותים זה בעיה רק של הכרטיס מסך? אין סיכוי שזה בעיה של המסך או משהו אחר?המסך שלי חדש G75F עשיתי שהוא יהיה על 85MHZ

פורסם

לא, זה רק קשור לכרטיס מסך..

פורסם

תפסיק לנסות לנתח את המצב של הכרטיס, או שיש לו בעית התחממות (כנראה שזה זה) או שהוא דפקט מלידה, בשתי המקרים אתה צריך ללכת ולהחליף!

פורסם
  • מחבר

תפסיק לנסות לנתח את המצב של הכרטיס, או שיש לו בעית התחממות (כנראה שזה זה) או שהוא דפקט מלידה, בשתי המקרים אתה צריך ללכת ולהחליף!

מה הכרטיס מיתחמם תוך דקה? אתמול הלכתי לישון כמתי היום נכנסתי למשחק והייתה אותו בעיה

המשחק שאני משחק זET זה משחק ישן אז זה היקח הרבהה זמן עד שהמשחק הזה יחמם את הכרטיס

פורסם

אוחחחחחחחחחחחחחחחח

::)

כרטיס עם בעיות התחממות לא סופר עם סטופר על השעון מתי הוא יתחיל להראות ארטיפקטים! פשוט לך כבר ותחליף את הכרטיס או שבא לך להישאר עם כרטיס דפקט!

פורסם
  • מחבר

אוחחחחחחחחחחחחחחחח

::)

כרטיס עם בעיות התחממות לא סופר עם סטופר על השעון מתי הוא יתחיל להראות ארטיפקטים! פשוט לך כבר ותחליף את הכרטיס או שבא לך להישאר עם כרטיס דפקט!

תודה אחי אני נותן להם את הכרטיס ביום ראשון עם אני מחליף נותנים לי כרטיס חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים