עבור לתוכן

recomended cpu?

Featured Replies

פורסם

hi im buying a new pc and i want to know wich procecor is best for gaming and a good motherboard for this procecor

please and thank you ;D

פורסם

cpu : athlon 64 3000/athlon 64 3200 newcastle

motherboard : epox 8kda3j

also you might need memory that fits the motherboard..

why dont you speak in hebrew ???

פורסם
  • מחבר

because i dont have hebrew laters on my keyboard(SHIT)

פורסם

Gaming? In simple words - FX53-939

if your budget is more limited so get 3400+ ClawHammer

פורסם

WTF?

אתה מדבר על אלפי שקלים....

שנותנים תמורה אפסית למחיר.........

cpu : athlon 64 3000/athlon 64 3200 newcastle

motherboard : epox 8kda3j

also you might need memory that fits the motherboard..

וד.א. תקנה מדבקות של אותיות ותדביק על המקלדת, או אפילו יותר פשוט, תקנה מקלדת חדשה ב 20 ש"ח :P

פורסם

אלפי שקלים - זה נכון, אבל זה לא מונע מאנשים כאן לתת מפרטים מטופשים של 3500+, הא?

חוץ מזה, FX53 הוא המעבד החזק ביותר כיום, אז אנא אל תדבר איתי על תמורה.

פורסם

אני כן ידבר איתך על תמורה.

זה שהוא נותן 10-20-30% ביצועים יותר מאשר A64 3000+ לא שווה מחיר של 500%.

אנשים פה לא נותנים מפרטים עם 3500+, אלא אם כן ביקשו במפורש, או ביקשו מפרט ב 20000 שקל.

הבן אדם לא אמר בכלל מה התקציב שלו אז מה החלטת לתת לו מעבד של 5000 שקל עם תמורה אפסית למחיר...

פורסם

הוא גר בחו''ל, FX53 עולה כמו 3500+.

כנראה שלא ראית, ה- FX הרבה יותר חזק, הוא המעבד הכי חזק היום, הוא יכול להביס כל 754 בקלות, שלא נדבר על ניוקאסטל 939.

זה שאתה כותב רק ב- HWZone, לא אומר שהכל נכון. נסה קצת בפורומים בחו''ל אם אתה יודע אנגלית :jump:

פורסם

אולי, אבל לא צריך ג'יפ 4X4 בשביל ליסוע בעיר... אני ממליץ על Athlon 64 bit  8)

פורסם

הוא גר בחו''ל, FX53 עולה כמו 3500+.

כנראה שלא ראית, ה- FX הרבה יותר חזק, הוא המעבד הכי חזק היום, הוא יכול להביס כל 754 בקלות, שלא נדבר על ניוקאסטל 939.

זה שאתה כותב רק ב- HWZone, לא אומר שהכל נכון. נסה קצת בפורומים בחו''ל אם אתה יודע אנגלית :jump:

1. מאיפה בדיוק אתה יודע שהוא גר בחו"ל?!?!

2. לא אמרתי שהוא לא הכי חזק, אמרתי שהשיפור שהוא נותן הוא קטן מאוד ביחס למחיר המופרז שלו.

3. מה הקשר בכלל ל HWZONE?! ואני יכול ללמד אותך אנגלית אז תרגע....

פורסם
אני כן ידבר איתך על תמורה.

זה מגעיל לראות אנשים קנאים.

לא מוכנים להגיד לבן אדם את המעבד הבאמת הכי טוב שיש כי כל כך מקנאים שהוא יכול להרשות לעצמו...

זה לא אתה ספציפית יש עוד הרבה.

פורסם

why dont you speak in hebrew ???

because i dont have hebrew laters on my keyboard(SHIT)

פורסם

2. לא אמרתי שהוא לא הכי חזק, אמרתי שהשיפור שהוא נותן הוא קטן מאוד ביחס למחיר המופרז שלו.

3. מה הקשר בכלל ל HWZONE?! ואני יכול ללמד אותך אנגלית אז תרגע....

1. הוא אמר שהוא גר בקנדה, ושם הוא קונה את המחשב.

2. המחיר שלו גבוה מאוד, אני יודע, אבל התמורה שהוא נותן יותר הרבה יותר גבוהה. שלא נדבר שהוא בסוקט 939 אז מאחוריו עומד כל הזה של העתיד..

3. HWZone זו קהילה קטנה שלא נוהגת לפנות לצד של ה- Enthusiasts בדר''כ. אם אתה יודע כ''כ טוב אנגלית אז לך ל- xtremesystems.org ותמליץ לאנשים על 3000+ במקום FX53. :jump:

4. הוא שאל מה המעבד הטוב ביותר, לא איזה יתן לו את התמורה הגבוהה ביותר. אנגלית טובה הא?

5. פותח הדיון - ישר מהקופסא, ללא מודים למתח אני ממליץ על ה- Asus A8V 2.0, קריטי שתמצא את גרסא 2. היא באה בלי Wifi.

עריכה: אנחנו מדברים כאן על GamingPC, ואפילו במאמר האחרון על דום 3 ב- xbit אמרו שכדאי להשיג כבר אטלון64 עם דירוגים קצת יותר גבוהים. קאפיש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים