עבור לתוכן

אתר שמלמד לרקוד

Featured Replies

פורסם

שלום.

אניי מחפש אתרים שמלמדים איך לרקוד במועדונים, מוזיקה אלטרונית ראפ וכו'.

פשוט אני לא יודע לרקוד בגרוש והגיע הזמן שאני לא אראה כמו מטומטם.

מישהו מכיר משהו?

פורסם

::)

תמצא איזה בחורה שתסביר לך..........................

ובעיקרון אפחד לא מבין מה הוא עושה כשהוא רוקד במועדון........ כל אחד חושב שהוא נראה טיפשי אבל השני נראה עוד יותר.......

אם הוא מציג ביטחון אז הוא נראה טוב....... יעני שהוא יראה שהוא יודע מה הוא עושה....

רק אל תעשה את ריקוד הרובוט!!

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאם אני אעשה את הרובוט אני אראה עוד טוב.

ולבקש ממישהו לעזור לא ילך(חוסר בטחון עצמי בנושא הזה)

פורסם

לאף אחד לא אכפת אם אתה נראה כמו מטומטם כשאתה רוקד, תפסיק לחשוב על זה. ולגבי השאלה שלך, אני לא מכיר אתרים שמלמדים לרקוד (אני בכלל מאמין שאין ממש משהו ללמוד בלרקוד למוזיקה אלקטרונית וראפ, לפחות לא באופן מאורגן) אבל גם אם יש יהיה לך די קשה ללמוד מאינטרנט.

פורסם

רק אל תעשה את ריקוד הרובוט!!

חחחחח שנון(I.ROBOT)

פשוט סתכל על אחרים ותעשה מה שהם עושים

אחר כך תפתח לעצמך סגנון משלך

פורסם

הקטע הוא שאם אני אעשה את הרובוט אני אראה עוד טוב.

ולבקש ממישהו לעזור לא ילך(חוסר בטחון עצמי בנושא הזה)

אז זהו...... שכדאי לרקוד טוב צריך ביטחון

בגלל זה בנות רוקדות יותר טובות

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על העזרה אבל אני באמת אודה לכם אם אני אוכל לקבל לינק לאתר שמלמד לרקוד (אני צריך רק בסיס).

אני לא יכול ללמוד מלהסתכל על אחרים, כשאני מנסה לבצע את זה אני נראה כמו קוף שמנסה להגיע לבננה שנמצאת על מקום גבוה.

פורסם

LOL

אהבתי את הדימוי

פורסם
  • מחבר

אתה לא תאהב אותו כשתראה איך אני מבצע אותו.

פורסם

גילי תודה על הלינקים..אני מנסה הרבה זמן ללמוד תריקוד הזה

אולי זה יעזור לי

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תהיו קצת רציניים בבקשה.

זה באמת ממש ממש חשוב לי.

פורסם

גבר שמע צוחקים איתך פה כי מה זה לא יודע לרקוד... אתה חושב שמישהו מאיתנו פה לקח שיעורי ריקוד לא!

כמו שאמרו לך תיהיה בטוח בעצמך תרקוד ליד חברים ותהנה זה יבוא לך לבד.

מה שכן חשוב גם שתתחבר למוזיקה שאתה רוקד אותה נגיד אני לא יכול לרקוד מזרחית לא סובל את זה... אתה מבין אז תשיג לך כמה שירים קצביים קח כמה המלצות

special d- come with me

Ago - Tell me where you are

Narcotic Thrust - I Like It (Radio Edit)

Groove Coverage - Poison

עם אלה יותר קל לרקוד לדעתי אתה פשוט מקפץ לפי הבאסים ;D תבדוק איזה סגנון אתה תאהב תתחיל לשמוע במחשב תתחבר לזה תרקוד בבית אפילו.

ובמסיבה תיהיה בטוח תהנה ותבלה תסתכל מה אחרים עושים ותשלב מכל אחד תאמין לי הכי טוב, אחר כך אתה תתחיל להמציא דברים לבד.

אם אתה בכל זאת מתעקש על ללמוד אני יודע שיש מקומות שמלמדים ברייקדנס אבל זה גם אקרובטיקה וכל מיני שטויות.

פורסם

למה אתה צריך אתר?..תרקוד איך שבא לך..גם אם זה מכוער ,שים זין על כולם,רק ככה אתה תהנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים