עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מסך lcd עד 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

לאחרונה , מסך המאג הישן (6 שנים בערך) שלי התחיל להיות ורוד (למה כל המסכים ניהים ורודים כשהם מתחילים להתיישן?) וזה ממש מעצבן תעיניים. אז החלטתי לקנות מסך חדש כנראה 15 אינץ' (הבנתי שב lcd 15 זה כמו בסיארטי 17 כן?) . השימוש הוא סרטים ומדי פעם גם משחקים אז חשוב גם שיהיה זמן תגובה נמוך . יש לציין שאיני צריך רמקולים בתוך המסך.

ועוד שאלה אחת קטנה לקראת הסוף:האם ההבדל בין חיבור dvi לחיבור הרגיל באמת מורגש?אם כן אז אנא המליצו לי על מסך עם dvi וחיבור רגיל (שכרגע שחכתי איך קוראים לו...) כי עכשיו יש לי ג'יפה שתומך רק בחיבור הרגיל.

תודה!

• תגובות 31
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מצטרף לשאלות שלך :)

למרות שאני צריך את המסך במיוחד למשחקים...

פורסם

לסרטים בעקרון צריך יותר קונטרסט, למשחקים זמן תגובה יותר נמוך, למרות ששניהם חשובים.

עכשיו מסך דק 15 אומנם נראה כמו 17 אבל במציאות זה נראה קצת קטן 17 זה האידיאלי.

עכשיו מבדיקה קטנה שלי עכשיו שמתי לב שאיין ממש מסכי 15 טובים...פשוט לרוב משקיעים בדגמי ה 17 הם נפוצים יותר.

אם מישהו מכיר מסך 15 טוב לבחורים פה הוא מוזמן להגיב.

פורסם

באמת מסכי 15" LCD הם לא משהו בכלליות (אני מתכוון בטווח מחיריים ריאלי) . אולי חוץ מהמסכים של סמסונג - אבל הם עולים כמו מסכי 17" מצויינים חחח

בכל מקרה

אני ממליץ בחום על המסך שאני משתמש בו Hyundai Q17 עם קונטראסט 1:500 וזמן תגובה 12ms עם פאנל סמסונג איכותי :o

פורסם
  • מחבר

באמת מסכי 15" LCD הם לא משהו בכלליות (אני מתכוון בטווח מחיריים ריאלי) . אולי חוץ מהמסכים של סמסונג - אבל הם עולים כמו מסכי 17" מצויינים חחח

בכל מקרה

אני ממליץ בחום על המסך שאני משתמש בו Hyundai Q17 עם קונטראסט 1:500 וזמן תגובה 12ms עם פאנל סמסונג איכותי :o

תודה על התגובות עד עכשיו.

המסך שלך קצת חורג מהתקציב - 2800 שקל~ הוא עולה .

אשמח אם תמליצו לי על מסכים אחרים.ומה על השאלות האחרות שאלתי? :)

פורסם

לי דווקא זה נראה שווה :)

עוד 300 שקל ומסך ממש שווה

שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל מסך יותר טוב כי זה ילווה אותך להרבה זמןו

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי את ה 300 שקל האלו... :-\

וחוץ מזה,לפי מה שהבנתי המסך לא מתאים ליציאה בכרטיס מסך שלי (gf4 440...) ככה שלמסך חייבת להיות יציאה רגילה. וומישהו יכול לענות על השאלות הבאות:

1.למה כשמסכים מתיישנים הם ניהים ורודים ?כבר ראיתי כמה טלויזיות ישנות שהתצוגה שלהם נייהתה ורודה.

2. lcd 15' = crt 17?

3.האם יש הבדל בין יציאת dvi ליציאה הרגילה?

תודה

פורסם
Benq FP767 נראה כמסך הטוב והמשתלם ביותר לתקציבך.
פורסם

הHyundai Q17 בהחלט מתאים לכרטיס מסך שלך - יש לו גם יציאת DVI וגם יציאה רגילה :hat:

פורסם

outernet

ה יונדאי בעל יציאת dvi ויציאת vga ככה שהוא יתאים לך לעכשיו וגם אם תקנה כרטיס מסך מתקדם בעתיד.

1. אכן זה דבר שקורה גם אצל חבר שלי הטלוזיה נהייתה אדומה  היתה ישנה, למה איין לי מושג לא תוכל לתקן את זה אם זה מה שאתה שואל.

2. ברמת העקרון כן מכיוון שאם תסתכל בצדדים ב crt 17 ולמעלה ולמטה תראה שטח שחור של המסך עצמו ולא של הרזולוציה, שהוא תמיד יהיה שחור

ולא תוכל להגדיל את התמונה אליו, ב lcd זה לא קיים התמונה מתפשטת על כל המסך, אני מציע שתלך לראות פעם מסך 15 ליד 17 ותחליט מה אתה רוצה.

גם אני בהתחלה חשבתי על 15 אבל ירדתי מזה מהר מאד אחרי שראיתי כמה מסכים של 15 17 ו 19.

3.כן יש הבדל, יציאת dvi יציאה יותר איכותית ורואים יותר טוב טיפה, אם יש לך את האפשרות לקנות מסך שתומך בזה קנה כהשקעה לעתיד, שתקנה כרטיס מסך חדש

סביר להניח שהוא כבר יכיל יציאה כזו.

עכשיו אם לא היתה לך לפני זה יציאת dvi, ותקנה מסך עם יציאה רגילה לא תרגיש בהבדל לעומת אם היית מחבר אותו עם dvi.

אבל אם היתה לך לפני זה יציאת dvi והיית עובד איתה ואז תחזור ל רגיל תשים לב טיפה בהבדל. בעקרון הוא לא כזה גדול.

JC_Denton

אתה מוכן להסביר לך אייך הגעת למסקנה הזאת ? בבקשה אם אתה לא מבין אל תטעה אנשים.

אם כבר אתה ממליץ לו על מסך של בנקיו תמליץ על ה FP767V2 או על ה fp767-12 (שניתן לקנייה במחיר 2600 אך אי אפשר לראות אותו עוד בארץ)

ה 767v2 עולה בערך 2500+- , הייתי מציע לו גם לבדוק את ה סוני s73 במחיר 2500+-,  את הHyundai Q17 , ואת אחד מהדגמים של אל גי..

L1710B(DVI), L1720B שים לב יש גם L1710S L 1710M, בעקרון המסכים של אל גי מושתתים על אותו בסיס אבל ה 2 הראשונים יותר טובים לדעת.

בכל מקרה לפותח התרד קח את הדגמים שנתתי לך פה תתחיל להשוות באינטרנט תצמצם אפשוריות, קרא ביקורות, לך לראות אותם בחנויות בתצוגה שהם עובדים

על אמת ותחליט.

תקרא גם את התרד הזה שאני פתחתי באותו נושא כמו שלך: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=78341.0

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,אני עכשיו משווה מחירים ומחפש ביקורות. קראתי את התראד שקישרתה אליו,והייתי מעוניין לדעת איזה מסך אתה קניתה בסוף ואיפה ניתן לראות את המסכים.

פורסם

אתה מוכן להסביר לך אייך הגעת למסקנה הזאת ? בבקשה אם אתה לא מבין אל תטעה אנשים.

אוקיי מר מבין, אשתדל להסביר לעצמי ברגע שפיצול האישיות יחל. ::)

אם היית קורא את הדף שאליו הפנתי ועושה Back אחד אחורה, היית רואה שה-Benq היחיד ב2,500 הוא Ver2 ואליו התכוונתי. גם הסוני שהבאת הוא אפשרות טובה ב2,500 ללא ספק. מחירו של ה-Q17 עלה ואינו פחות כיום מ2,700 כולל משלוח, חוץ מזה שהוא איננו מתבסס כבר על פאנל היידיס ואין לו 16MS אלא 20MS.

ה-LG עם הDVI "קצת" יותר יקר מ2,500, ואין עניין להשקיע בשביל DVI עוד 300 ש"ח.

פעם הבאה לפני שאתה מאשים מישהו בהטעייה, אני מבקש ממך לבדוק את העובדות.

פורסם

outernet

LG 1720B

תתקשר ליבואן של אותו מסך ותגיד שאתה רוצה לראות את המסך הוא יגיד לך איפה יש חנות שמציגה תשיג תטלפון תתקשר ותאמת, אם זה רשת נסה

בסניפים אחרים כי כל סניף מחזיק דגמים אחרים.

JC_Denton

קראתי את כל הדף , אתה הוא זה שלא יודע ב100 אחוז את כל הפרטים.

ב 2500 שקל ישנם 2 benq

benq fp767bs

benq fp767v2 \ver2

עכשיו אתה הבאת את הלינק לדף הבא  fp 767: (שמה צריך ללחוץ על ביקורות גולשים)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=3901

767%20big.jpg

ואני עכשיו מוסיף את הלינק לדף הזה fp767v2 : (שמה איין תגובות)

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30962

9428871b.gif

כמו שאתה יכול לראות הטעות שלך ושל אנשי זאפ ושל אנשי החנויות שלא יודעים בכלל על איזה מסך הם מדווחים

שהם מוכרים היא טעות רווחת שמבלבלים ביין ה bs ל v2. (לפעמים שמים תמונה של v2 במכירה של מסך bs! )

בגלל זה בלינק שאתה הבאת יש באמת מסכי 767v2 אבל יש גם מסכי 767bs וההמלצות שם הן על שניהם !

ויש לציין כי המסכים נראים בכלל שונה ! ועוד לציין כי את גרסאת ה bs כבר לא מייצרים יותר.

הסוני אכן אופציה טובה אני לא ממש אהבתי אותו וראיתי בעיינים,לא בקיא במחיר היונדאי אבל תיהיה בטוח שאפשר להשיג הנחה, בקשר לשאר מה שאמרת לגביו כל מילה בסלע.

ה LG עם ה dvi יותר יקר ב 200 שקל ולא ב 300 הוא עולה 2700 וגם פה אני משוכנע שעם סקר שוב ובדיקה של הנחות תשיג ביותר זול.

בקשר לעניין ההשקעה ל DVI תשאיר את זה לבחור הסברתי לו כבר מה ההבדלים.

אני בודק את העובדות בשטח בצורה מלאה לפני שאני כותב תיהיה בטוח ואם אני טועה איין לי בעיה להודות מטעויות לומדים.

הייתי מציע שתיכנס לתרד הזה וכנס ללינקים שם תראה שה 767bs כבר לא מצוין כי הוא לא מיוצר.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81487.0

פורסם

לא בדקתי, אבל אם באמת המחיר של ה-LG הוא רק 200 ש"ח מעל התקציב, שווה כמובן לקחת אותו ולא את הBENQ, למרות שאין לו אפשרות כרגע לחיבור DVI.

נראה שלך יש נסיון בהבדלים בין הגרסאות BS ו-V2, ואם אתה אומר שהמוכרים בעצמם לא יודעים את ההבדל, אז עדיף להתרחק ממנו.

פורסם

מסכים חלקית לגבי השורה הראשונה, צריך לראות בעיניים ולהחליט.

עשיתי מחקר לעומק על המסכים הדקים, זה שחלק מהמוכרים לא יודעים לא אומר שכולם לא יודעים

ולא אומר שצריך להתרחק... לדעתי ה v2 הוא נחמד מאד אבל בכל זאת צריך לראות בעיניים כדי להחליט לעצמך,

מה עוד שלדעתי ה 767-12 הולך להיות פצצה. ובמחיר 2500 גם.

ובנשימה זו ירדתי למטה לזרוק זבל ופגשתי את השליח ששאל אם זה הרחוב ואמרתי כן, זה המסך בשבילי :silly:

אז עכשיו רשמית ! הוא אצלי המסך הדק שלי !!!! :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים