עבור לתוכן

מה יחס הגובה למשקל שלכם?

Featured Replies

פורסם

אני ביום ראשון אלך למגה ספורט לקנות "מתח".

רק רציתי לדעת לפני זה: זה יכול ליצור סדקים בקורות של הדלת? שגם אבא שלי לא ייתעצבן עליי.

ואיזה משקל של משקולות יהיה הכי טוב בשבילי להתחיל בו? יש לי עכשיו משקולת של 3 ק"ג, היא מספיקה אתם חושבים?

נתונים על המשקל,גובה וגיל נתתי כבר בעמוד 10 נדמה לי.

• תגובות 149
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה למגה ספורט?

לך לג'ינס ספורט החנות הכי מומלצת, מחירים ללא תחרות.

פורסם

אני גר בלוד, ויש בלוד רק את מגה ספורט.

לא בא לי ללכת לבילו או לתל אביב רק בשביל לקנות מתח ומשקולות.

פורסם

אני גם גר בלוד, ואם אני לא טועה כבר סגרו את מגה ספורט

פורסם

מה משקולת 3 ק"ג אני לא מרגיש משקלות של 10ק"ג חחחחח תקנה משהו טוב ככה לפחות 10ק"ג  :silly: :silly: :silly: :silly:

תקנה מתח טוב תעשה כל יום לכל יד 4 סטים של 10 או 20 ואחרי זה מתח כמה שאתה יכול וארבע סטים של שכיבות שמיכה כל סט 35-40

אחרי זה גם בטן כל יום ככה חודש חודשיים תהיה סוסון חחח חחח סתם תהיה חזק אחי :)

דרך אגב אם משקולות 3ק"ג אתה יכול לעשות אימון לשריר יד אחורית ולכתפיים זה מקל טוב לתרגילים האלה כי הוא גם קשה יותר מסתם להרים משקולת

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

דרך אגב אני טוחן כל שעתיים וחצי ככה חחחחח ומאתמן אבל נשאר די רזה 74-75 קילו וזה רזה לפי דעתי!!

אני רוצה להיות 80 קילו זה טוב :cool2:

פורסם

אני התחלתי רק אתמול, אז שכיבות שמיכה אני עושה בקושי 7 כל פעם.

אז אני אעשה 4 סטים של 7.

כפיפות בטן אני בקושי עושה 8, אז אני אעשה 4 סטים של 8.

הרמת משקולות, לפני חודשיים גם התחלתי להתאמן קצת (אבל הפסקתי). אני קצת התלהבתי, אז עשיתי 5 סטים של 20.

שריר היד נתפס לי, ולא יכולתי לישר את היד למשך 5 ימים. לא רוצה שזה יקרה לי שוב, אז אני אעשה 4 סטים של 10.

ד"א: רק כדי להיות בטוח: 4 סטים של 10 זאת אומרת שאני עושה 10 פעמים הרמת משקולת, ואז נח כמה דקות ועושה עוד פעם 10 פעמים הרמת משקולת עד שאני עושה את זה 4 פעמים???

פורסם

ד"א: רק כדי להיות בטוח: 4 סטים של 10 זאת אומרת שאני עושה 10 פעמים הרמת משקולת, ואז נח כמה דקות ועושה עוד פעם 10 פעמים הרמת משקולת עד שאני עושה את זה 4 פעמים???

כן... אבל לא בידיוק נח כמה דקות, פחות זמן, משחררים את היד, מחכים איזה חצי דקה נגיד וממשיכים

פורסם

בן 14

גובה 174

משקל 200

סתם, 58

פורסם

בן 15

גובה 1.70

משקל 53.8..

פורסם
  • מחבר

ראינו הרבה תגובות של..... בנים

דריה עוד לא הגיבה.... מעניין מי יותר נורמלי ביחס....... בנות או בנים

כל מי שמכיר בנות (אני יודע שאין הרבה אבל בכל זאת)

תביאו ציונים חחחחחחחחח טוב אולי זאת בקשה מוגזמת

פורסם

כן... אבל לא בידיוק נח כמה דקות, פחות זמן, משחררים את היד, מחכים איזה חצי דקה נגיד וממשיכים

מחכים מקסימום דקה!!

ממחר אני מתחיל לעבוד אחרת כמו שצריך כי תמיד הייתי עושה כל יום כמעט הכל חחח דפוק אהה  :silly: :silly: :silly:

ממחר אני עושה יום ראשון חזה וגב יום שני יד אחרוית ויד קדמית ויום שלישי רגליים וצוואר ואז שוב עושה אותו סבב וככה אני הולך להתאמן חודשיים ברציפות

ואז שוב מחליף תוכנית אימונים  :silly: :silly: :silly:

פורסם

ראינו הרבה תגובות של..... בנים

דריה עוד לא הגיבה.... מעניין מי יותר נורמלי ביחס....... בנות או בנים

תת משקל

בת 19, 170ס"מ, 50ק"ג.

פורסם
  • מחבר

אה אופס לא שמתי לב.....

תודה על התיקון

אני בכלל תת משקל 15 ומשהו

אני בקרוב אלך לרופא לראות שאני בסדר חחח

פורסם

תתחיל לטחון אחי אין לך ברירה אחרת! :silly:

פורסם

מחכים מקסימום דקה!!

ממחר אני מתחיל לעבוד אחרת כמו שצריך כי תמיד הייתי עושה כל יום כמעט הכל חחח דפוק אהה :silly: :silly: :silly:

ממחר אני עושה יום ראשון חזה וגב יום שני יד אחרוית ויד קדמית ויום שלישי רגליים וצוואר ואז שוב עושה אותו סבב וככה אני הולך להתאמן חודשיים ברציפות

ואז שוב מחליף תוכנית אימונים :silly: :silly: :silly:

מה, לא צריכים לעשות את כל תרגילים באותו היום?

אני קניתי מתח אתמול ד"א.

אני עכשיו עושה על המתח מרים את עצמי עם הידיים (לא יודע איך קוראים לזה), עושה שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, הרמת משקולות.

אתה אומר בעצם שאני לא צריך לעשות את כל תהרגילים האלה באותו היום???

אז מתי אני אמור לעשות כל תרגיל ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים