עבור לתוכן

U R SL33PING - דגימה מתוך קטע חדש (שלי), בלעדי!

Featured Replies

פורסם

אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז.

הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע.  ;)

הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם...

הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5.

בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak.

*תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ.

'>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3

פורסם

אי אפשר לגשת לקובץ

פורסם
  • מחבר

משונה, הלינק פעיל...

פורסם

תוריד את המנגינה המעצבנת של ההתחלה מהרקע..חוץ מזה, נחמד

פורסם

מצויין, אהבתי

מחכה לקטע המושלם

פורסם

די נחמד........

תראה אלא אם כן זה יהיה איזה סט של שעה..... אתה חייב להכניס את הלאדע איך להגיד..... שאר המוזיקה.... יותר מוקדם!

פורסם

טוב!

פורסם

די נחמד........

תראה אלא אם כן זה יהיה איזה סט של שעה..... אתה חייב להכניס את הלאדע איך להגיד..... שאר המוזיקה.... יותר מוקדם!

ולא ממש אהבתי את הצליל של הפעימה השנייה בפזמון בהתחלה.

פורסם

וואי, נשמע ממש מבטיח! מגניב ביותר!

איך אתה עושה את זה? (לבד? הכל במחשב? מקלדת MIDI?)

(אגב, אתה אותו רוקפורד מטכנו נכון? ;))

פורסם
  • מחבר

א. הכל במחשב.

ב. לבד.

ג. עדיין אין לי קונטרולר (מקלדת), יתווסף בקרוב, אני מתלבט בין כמה דגמים, לבינתיים נראה לי שאלך על זה - http://www.evolution.co.uk/products/evo_mk449c.htm

ד. אני רוקפורד מטכנו, נכון.

ותודה על הפידבקים, לאור ההערות הלא מעטות, הסאמפל ההתחלתי יוחלף באחד פחות מתכתי ויותר נעים, שאר הקטע, מלבד מה שציינתי בפוסט הראשון, לא ממש הולך להשתנות.

פורסם

באמת נישמע טוב כל הכבוד

אני מחכה לקטע המלא

פורסם

נחמד ביותר :)

אתה צריך אבל קטע עם מקצב שמשתנה, כמו פזמון, אם אתה יודע על מה אני מדבר, ואז זה חוזר לאותו מקצב.

פורסם

אני מאוד אהבתי :xyxthumbs:

אני אוהב מוזיקות רגועות אלקטרוניות... אני מניח שהכיוון של HOUSE - TRANCE לא ממש היה בתכנון (מעניין אותי לדעת מבחינתך, אני לא אומר את זה כביקורת או משהו).

פורסם

אתה חייב להוריד קצת את הווליום של הסנרים , או איך שלא קוראים להם , זה משסף לי את האוזן .

פורסם

שגיא יפה ! :xyxthumbs: יש עתיד... :D;)

אם אתה צריך אחסון תגיד לי ו 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים