עבור לתוכן

בשנת הלימודים 2005 לא ילמדו בימי שישי!!!

Featured Replies

פורסם

מי שלא שמע החליטו לעבור לשיטת לימוד של חמישה ימים..(בחלק מבתי הספר כבר יש)

לפי מה שקראתי אומרים שיש כ180 בתי ספר שלומדים חמישה וימים ועוד 18 מצטרפים.. (אני מאמין שיש עוד בתי ספר בארץ)

אז מדוע אומרים שכולם ובסוף זה רק חלק...

וגם לא מפרסמים רשימה של בתי ספר שעוברים לחמישה ימים (אני מעוניין לדעת לגבי עמית עמל... למרות שאני בי"ב ולא נשאר לי הרבה ללמוד)..

אז מי שיודע שיגיד...

לפי דעתי זה רק כדי לחסוך בכסף בלי להתחשב בנו...ובסוף כל החינוך בארץ יהיה לעשירים.. ויגרום למפלה בהשכלה...

לפי דעתי מכניסים מורות צעירות בלי שום ידע אמיתי בלימוד ובהשתלטות על כיתה. ויש מורים מבוגרים שפשוט אוצר שבית הספר ולתלמידים שהם פשוט מלאכים....

וכאן אני מודה לניסים גבע!!!! מורה ובן אדם גדול...

למרות שיש גם מורים מגעילים תמיד יש טובים ולפי דעתי צריך להעלות את הררמה של המורים בכך שלהעלות את רף ההתקבלות הנמוך...

אז תגידו תגובות לגבי הדברים שלי ומה אתם חושבים שצריך לעשות..

• תגובות 35
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע לא כל הבתי ספר, משנה הבאה כולם.

פורסם

אני כבר שנה לומד במתכונת הזאת אחלה דבר שישי שבת חופש פשוט דבר חזק!

פורסם

אני מכיתה י' (עכשיו מתחיל יב') במתכונת הזאת, אני יכול להגיד שיש לא מעט מורים שמביאים אותכם בימי שישי בטענה שהם לא מרוויחים אגורה על זה אבל מצד שני יש בגרות בסוף שנה וחייבים ללמוד הכל ולפי דעתי זאת פשוט רמת הלימוד הנמוכה של בתי הספר ואווירת השכונה בשיעורים שמאלצת מורים לגרור אותך גם ביום שישי, אצלינו בבית הספר עוד רשמו לנו על זה חיסורים במקרה שלא באתם.

בכל מקרה... אם באמת אצלכם זה יהיה תמיד יום שישי חופשי, אז אולי זה באמת עדיף... אני אישית חושב שאין יותר מדי ממה להתלהב, זאת לא כזאת מהפכה.

לפי דעתי גם הבאסה של ראשון בבוקר הופכת להיות הרבה יותר מהבאסה הרגילה, אבל אולי זה רק אני 8)

פורסם

שכונה זה לא מילה...

בתי הספר מזמן לא נהיו רציניים...

חייבים יותר משמעת. למרות שכיף להבריז ולעשות כל מיני שטויות אבל זה פוגע בלימוד..

אני לא מאמין שיום שישי יבוטל ועדיין נלמד באותה רמה או יותר .. פשוט אין כסף.

אומרים שילמדו עד 4 כל יום.. זה בלתי אפשרי (סיימתי פעמים בשבוע ב4)

אתה חוזר גמור הביתה ואין לך כוח לעשות שיעורים.. אז חמישה ימים..

אני חושב שיום ארוך זה רק תירוץ למעבר לחמישה ימים ולא באמת יהיה...

קודם צריך לרענן את איכות המורים

פורסם

הייתי מת שאצלנו יהיו 5 ימי לימוד בשבוע... נמאס כבר לבוא בשישי בשביל 4 שעות >:( >:(>:(

פורסם

קודם כל שיגמרו ללמד את כל החומר בשישה ימים ואז שיעברו לחמישה

ואני מדבר עכשיו על התיכוניסטים שכמה פעמים קרה לכם שהביאו אתכם בחופש פסח בשביל לגמור את החומר?

פורסם

פסח אחרון, הלך לי שבוע שלם בגלל זה >:( השלמות מסריחות

זה מוכיח כמה שכונה יש

פורסם

גם ככה אנחנו לא לומדים יום שיש חח בית אריאל חחח :silly: :silly: :silly:

אני עולה לי"ב בגלל שנשארתי כיתה י" :silly: :silly: :silly:

פורסם

שכונה זה לא מילה...

בתי הספר מזמן לא נהיו רציניים...

חייבים יותר משמעת. למרות שכיף להבריז ולעשות כל מיני שטויות אבל זה פוגע בלימוד..

אני לא מאמין שיום שישי יבוטל ועדיין נלמד באותה רמה או יותר .. פשוט אין כסף.

אומרים שילמדו עד 4 כל יום.. זה בלתי אפשרי (סיימתי פעמים בשבוע ב4)

אתה חוזר גמור הביתה ואין לך כוח לעשות שיעורים.. אז חמישה ימים..

אני חושב שיום ארוך זה רק תירוץ למעבר לחמישה ימים ולא באמת יהיה...

קודם צריך לרענן את איכות המורים

גם אני פעמיים בשבוע סיימתי ב 4 וגם אני הייתי די הרוס אחרי זה,אבל קרה פעם אחת שלא קניתי אוכל ב2 ובכלל הייתי מת.אז מה שחשוב זה לאכול בצהריים,כמו שמשרד הבריאות הכריז.

לגבי החוגים השונים במתכונת הזאת-זה פשוט בלתי אפשרי מצד התלמיד . נצטרך לסמוך על בתי הספר שיתנו את הערך המוסף :-\ :'(

פורסם

בארץ אם הנוער שלנו אין סיכוי!!

בזמן השלטון בברית המועצות הם היו לומדים עד 3 וחצי ככה כל יום,ספורט היה מאוד מאוד חשוב!! אין דבר כזה לא להגיע לשיעור ספורט ולא היו משחקים כל היום

כדורגל!! הולכים מטפסים אל חבלים,רצים הרבה לא 2000 מטר וזהו חחח,עושים שכיבות שמיכה והרבה,עושים מתח ועוד מלא דברים...

וכמובן עכשיו כל מה שלומדים אצלנו פה בכיתה ו למדו שם בכיתה ב!!! וככה זה היה הבדל גדול ולא פלא שזאת הייתה מדינה גדולה בכל מה שקשור לחינוך  :xyxthumbs:

פורסם

חחח כשהייתי בכיתה ו' הייתה לי ידידה שחזרה לרוסיה , והורידו אותה לכיתה ד' :o :o :o :o כי הרמה שלה במתמטיקה הייתה זוועה (בארץ היא קיבלה 95....)

פורסם

בארץ אם הנוער של הארץ אין סיכוי!!!

בלי להעליב.. כמה קיבלת בלשון?

פורסם

לא קיבלתי כי לא עשיתי בגרות ולא ממש איכפת לי 60 זה מספיק כי אין לי כוונה להישאר פה ::) ::) ::)

לא איכפת לי מזה העיקר שיש לי 100 אנגלית ומתמטיקה והיסטוריה וגיאוגרפיה זה מספיק :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אם יהיה לי 60 בלשון זה יהיה בסדר

פורסם

חחח כשהייתי בכיתה ו' הייתה לי ידידה שחזרה לרוסיה , והורידו אותה לכיתה ד'  :o :o :o :o כי הרמה שלה במתמטיקה הייתה זוועה (בארץ היא קיבלה 95....)

יש גם כאלה חחחח :silly::xyxthumbs:

אבל הרוב יש להם בגרות מלאה שם שמאוד קשה לקבל שם עבודה בכימיה זה לא כמו פה שם צריך להגיש חתיכת עבודה ענקית!!

לחרוש שבועות בספריה!!

עבודה שם של כיתה ו-ז זה כמו עבודה פה באוניברסיטה כמעט :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים