פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים התקנתי למישהי ווינדאוס באנגלית, אבל יש לה אח בן 8 שלא מבין אנגלית.אז היא ביקשה ממני להתקין לה ווינדאוס בעברית.הבעיה היא שאין לה ווינדאוס בעברית וגם לי אין.אבל שמעתי שיש פאטצ' שמורידים שמשנה את כל הווינדאוס מאנגלית לעברית.חיפשתי באתר של מיקרוסופט אבל לא מצאתי את הפאטצ' הזה. למישהי יש מושגכ מאיפה אני יכול להשיג אותו?ועוד משהו: שינוי המערכת מאנגלית לעברית יכול לגרום לבעיות? אני לא הולך להתקין לה את SP2 כי אני יודע שהוא לא מתאים כרגע לעברית, אבל חוץ מזה יכולות להיגרם בעיות אחרות.יש לי XP PRO ד"א.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים למה שאתה מחפש קוראים Windows XP Mui Pack. Mui= Multilingual User Interface.אם אני לא טועה החבילה הזאת עולה כסף.
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים החבילה הזאתי לפי מה שאני זוכר היא חינמית והיא לא מבית מיקרוסופט אתה יכול לשנות את כל המערכת שלך עם הדבר הזה , אני עשיתי ככה לסבא שלי .
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים החבילה היא של מיקוסופטפועלת מצויין אפשר להוריד מ emuleחובה windows xp proלא פועלת על home edition
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר לא סובל אימיול.אי אפשר למצוא את החבילה הזאת באתר של מיקרוסופט?והיא עולה כסף?תודה על התגובות בנתיים.עריכה: נכנסתי לאימיול, עשיתי חיפוש על שם החבילה שנתתם פה, ויצאו מספר תוצאות.אין לי מושג איזה להוריד. מישהו פה מוכן להיכנס לאימיול ולעשות חיפוש, ואז להביא לי את הלינק להורדת הקובץ הנכון?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים :-\ אופס ... אנחנו לא קצת גולשים ?!הת'רד הזה כבר נגרר ל - Warez מה שאסור כאן לפי חוקי הפורום.The Wizard
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אבל זה חוקי לגמרי הלינק שהוא הביא לי. לא צריכים לשלם בשביל החבילה לשינוי השפה.פשוט קשה מאוד למצוא אותה באתר של מיקרוסופט, אז היו חייבים להביא לי לאימיול.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אני בספק אם הקובץ הוא חינמי, כי אם הוא היה אין סיבה שמיקרוסופט לא הייתה מפרסמת אותו באתרה.וגם ,בכלליות, האתר עצמו לא חוקי (הוא היה יכול פשוט לרשום את הלינק של האימיול פה).
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים מחבר אתה מנהל?אם כן (לא יודע איך מזהים מי מנהל או לא) אז תנעל את ההודעה, אם לא אז עם כל הכבוד שב בשקט ותן למנהלים לעשות את העבודה שלהם, הם לא צריכים את העזרה שלך.
פורסם 2004 באוגוסט 2621 שנים אתה מנהל?אם כן (לא יודע איך מזהים מי מנהל או לא) אז תנעל את ההודעה, אם לא אז עם כל הכבוד שב בשקט ותן למנהלים לעשות את העבודה שלהם, הם לא צריכים את העזרה שלך.מי מנהל אפשר לזהות לפי הכוכבים והחתימה.ואתה מתבקש להיות קצת יותר נחמד למשתמשי הפורום, הוא בסך הכל מנסה לעזור. אתה לא משתמש חדש פה, אז כנראה קראת את חוקי הפורום בפעם האחרונה (כשנרשמת) די מזמן. אתה מוזמן להתרענן.האתר חוקי הוא מספק רק לינקיםהוא לא נותן תוכן את זה בתי המשפט יקבעו. בינתיים נתבעו לא מעט אתרי Warez שסיפקו "רק לינקים".מאחר והנושא הזה נידון לא מעט פעמים בפורום בעבר, ומאחר והדיון הזה גולש לנושאים שלא אמורים להיות פה, אני נועל את הדיון ומזכיר לכולם שאסור לדבר פה על Warez או להציב לינקים לאתרים/ הורדות שחוקיותם מוטלת בספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.