פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים החברות:1. ג'יגהבייט2. אלבטרון3. אלסההנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנותאז מה אתם אומרים?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם יש לך עוד 250 שקלאתה יכול ניינוורד 6800GT שיש לו ביצועים קרובים ל6800Uולמה אתה לא רוצה את הלידטק?
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר איפה אפשר לקנות את הניינוורד?ושמעתי שהמאוורר בלידטק חלש והקירור שלו יביא לי רק מעלה או שתיים פחות מקירור אחר...חוץ מזה הלידטק בפנדה יקר
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אולטרה... אל תדבר דברים שאתה לא מבין...הקירור של ליטדק הוא הקירור הכי טוב שנמצא קיום ב אולטרות..אתה מקבל עם הליטדק קילו נחושת + מאווררר זה קירור רצחני ביותר והוא גם שקט ביחס לשאר הקירורים של האולטרות
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים לידטק דווקא נחשב קירור מעולה וטוב לOCהגיינוורד אפשר למצוא בנועה מחשבים ב3000אני לאדע אם יש להם במלאי אבל
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים מחבר אולטרה... אל תדבר דברים שאתה לא מבין...הקירור של ליטדק הוא הקירור הכי טוב שנמצא קיום ב אולטרות..אתה מקבל עם הליטדק קילו נחושת + מאווררר זה קירור רצחני ביותר והוא גם שקט ביחס לשאר הקירורים של האולטרותאיפה אפשר לקנות את הניינוורד?ושמעתי שהמאוורר בלידטק חלש והקירור שלו יביא לי רק מעלה או שתיים פחות מקירור אחר...חוץ מזה הלידטק בפנדה יקרואני מדבר על הGT לא על האולטרה
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים אם אתה רוצה OC - אז או לידטק אבל אמרת יקר מדי או גיינוורד אבל הוא עולה 3000.......אם אתה לא רוצה........אז הקירור לא הכי משנה אז תבחרר לפי הבאנדל
פורסם 2004 באוגוסט 2521 שנים נראה לי האלסה....................אתה בטוח שאין לך עוד קצת להסויף לגיינוורד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.