עבור לתוכן

יששש! גל הביא זהב! כול הכבוד!

Featured Replies

פורסם

גל פרידמן השיג מדליית זהב!!! פעם ראשונה!! מחייות כפיים

פורסם

אני מתרגש...

פורסם

נכון!!! :jump: :jump: :xyxthumbs:

כל הכבוד מקצוען אמיתי :yelclap:

פורסם

ראיתי את השיוט, באמת נדיר :)

אני יודע שהרבה מפקפקים בכל מיני ענפי ספורט אבל אני אישית נהנה מכל ענף (חוץ משחייה צורנית, איזה דפוק זה !  :lol: ) ובמיוחד שזה באולימפיאדה.

הספורטאי היחידי עם שני מדליות אולימפיות (מתוך כמה... 5 מדליסטים ?) ועם הזהב הראשון  ;D , אין מילים הבנאדם גבר וכל הכבוד לו !

פורסם
  • מחבר

מתי הטקס? באמא שלי איך צרחתי לא יודע זה  מרגש פעם ראשונה זהב!!1 ראשונה מואהאהאה

פורסם

:funn: :funn: :funn: :elkgrin: :funn: :funn: :funn:

איזה ווינר אמיתי גל פרידמן!

כל הכבוד הביא גאוה וחם בלב לכל עם ישראל :beerchug:

פורסם
  • מחבר

הטקס ב20:00 (בערב כאילו דההההה)

היסטוריה באתונה: גל פרידמן זכה היום (רביעי) במדליית זהב לראשונה בתולדות המדינה.

גולש המיסטרל סיים את השיוט האחרון במקום השני, הקדים את שני יריביו ויעלה הערב ב-20:00 לראש הפודיום לצלילי ההמנון הלאומי, "התקוה".

כבר ביום שני הבטיח לעצמו פרידמן מדליה אולימפית שנייה, והיום נקבע שהמדליה הזאת תהיה בצבע אותו עדיין לא השיג ספורטאי ישראלי - מזהב.

אריק זאבי היה הראשון שזכה במדליה באתונה 2004, ופרידמן הבטיח את השנייה באולימפיאדה הנוכחית. עד אתונה זכתה ישראל בארבע מדליות, שלוש מארד ואחת מכסף - היום יש לנו גם זהב.

בתום המצוף הראשון דורג פרידמן חמישי והברזילאי, ריקרדו סנטוס, עשירי. הפער בין השניים גדל לאחר המצוף השני אותו עבר פרידמן שני, ואילו הברזילאי במקום התשיעי. היווני ניקוס קקלמנאקיס, שנאבק גם הוא על מדליה, דורג במקום ה-13 לאחר המצוף השני.

פרידמן המשיך בביטחה אל הזהב, וההפתעה הגדולה, והאכזרית מבחינת סנטוס, היתה ירידתו אל המקום הרביעי בתום שיוט גרוע אותו סיים במקום ה-17 וללא מדליה.

עשרות עיתונאים נקבצו סביב פרידמן בתום השיוט ההיסטורי בעוד הוא עומד על הגלשן שלו, מניף את דגל ישראל. פרידמן פשוט סירב לעזוב את המים והתעקש למשוך את הרגע.

קקלמנאקיס סיים שני בדירוג הכללי והבטיח מדלית כסף ליוון, הבריטי המפתיע, ניק דמפסי, סיים ראשון את השיוט וזכה בארד.

לקוח מONE :jump: :jump: :jump:

פורסם

טוב.... אם גלישה ושחייה צורנית הם ענפים אולימפיים, אז אני לא רואה סיבה שמודינג לא יהייה באולימפיאדה ב-2008

[והסיבה שלא מצלמים ומשדרים שי(י)ט אף פעם היא פשוטה..... זה לא מעניין]

פורסם

תחרות אולימפית בפאוורבול!

או בOC

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

שפיץ על!!! אחרי הבושות שעשו לנו מכבי חיפה אתמול, לפחות זאת חצי נחמה...!!!!

כל הכבוד גל!!! :xyxthumbs:

פורסם

notworthy.gif

clap2.gifclap2.gifclap2.gifclap2.gifclap2.gifclap2.gifclap2.gif

פורסם

אז זהו, שזה לא ממש נכון. שייט הוא מאוד מעניין, הסיבה שלא מצלמים שיוטים היא שקשה לעקוב אחר השיוט, אם מישהו רואה יורוספורט מדי פעם, יש שם מרוצי יאכטות, ושם עושים גם הדמיית מחשב על מצב השיוט, מיקום הסירות וכו'. כשמשדרים את זה כמו שצריך, זה מעניין.

פורסם

טוב.... אם גלישה ושחייה צורנית הם ענפים אולימפיים, אז אני לא רואה סיבה שמודינג לא יהייה באולימפיאדה ב-2008

על שני המשפטים האלה אגיב בפ?פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים